Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Ζώδια

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Σκορπιός

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΑγαπητοί Σκορπιοί, με τον Δία στο ζώδιο σας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018θα είναι σαν να έχετε προικιστεί με το χρυσό χέρι του Μήδα. Οτιδήποτε αγγίζετε θα μετατρέπεται σε χρυσό. Η αυτοπεποίθηση σας και η τάση σας για ατομική επεκτατικότητα θα αγγίξει το απόγειο της μέσα στον χρόνο, κάτι που θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τα προσωπικά σας όνειρα, κι όχι μόνο. Βάζετε μπρος την εκκίνηση του πλοίου της ζωής σας, δρομολογείτε τους στόχους και τις προσωπικές σας επιθυμίες  με περισσή ευκολία, και το θετικό είναι ότι έχετε την εύνοια να πετύχετε για ότι στοχεύετε. Θα εξωθήσετε τον εαυτό σας στην απόκτηση περισσότερων γνώσεων σε διάφορους τομείς, οι οποίοι θα έχουν σαν αποτέλεσμα την εξειδίκευση. Σε προσωπικό επίπεδο, η ιδιωτική σας ζωή θα σας δώσει λύσεις για να ρίξετε την άγκυρα σας, εν ολίγοις θα βρείτε εκείνους τους σταθερούς συντελεστές που θα προσδώσουν στην ζωή σας ομορφιά, αρμονία, ευτυχία και πληρότητα. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να εξελίξετε το επίπεδο της σχέσης με τον σύντροφο σας είτε με την συγκατοίκηση, είτε με την πρόταση γάμου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από μοναδικότητα ως προς τις δυναμικές του χαρακτήρα τους, καθώς και ως προς αυτά που θα έχουν να σας προσφέρουν. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιο που κυβερνάει, τον Τοξότη στις 9 Νοεμβρίουο οικονομικός και ο αισθηματικός τομέας θα έρθει στο προσκήνιο της καθημερινότητας σας. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες για την σταθεροποίηση του εισοδήματος σας εάν αυτό είναι ρευστό, καθώς δεν αποκλείεται και η αύξηση του. Στον συναισθηματικό τομέα, είτε είστε δεσμευμένοι είτε ελεύθεροι, οι άνθρωποι που θα βρεθούν δίπλα σας αυτό το διάστημα θα σας ωθήσουν σε μία αισθηματική σταθερότητα και εμπιστοσύνη ως προς τις δυνάμεις σας. Η ευταξία και η αυταξία σας, θα είναι οι κύριοι συντελεστές οι οποίοι θα αποτελέσουν το γκρέμισμα του λαβύρινθου στον οποίο οδηγείτε τον εαυτό σας συνεχώς λόγω ανασφάλειας, άγνοιας ή φόβου.

Με τον Κρόνο στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερω από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα περάσει από το κόσκινο του ο τομέας της επικοινωνίας σας, καθώς και ο τρόπος που χτίζετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους σε καθημερινό επίπεδο. Θα χτιστούν όρια, οι συζητήσεις θα χαρακτηρίζονται από αυστηρό ορθολογισμό και εμβάθυνση, ενώ η σκέψη θα γίνει πιο άμεση και με μεγαλύτερη ενδοσκόπηση. Οι σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες κ.λ.π. γίνονται πιο στενές και ουσιώδεις, όμως θα περάσουν από διάφορα επίπεδα ως προς την ποιότητα των δομικών θεμελίων τους. Χρειάζεται μέσα από τα μαθήματα του Κρόνου να αναπτύξετε τις ουσιώδεις αρχές του ανθρωπιστικού ιδεώδους, την ηθική και τις αρετές. 

Ηθικό απόφθεγμα για το 2018: Όταν ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό, το βουνό πάει στον Μωάμεθ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *