Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Ζώδια

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Αιγόκερως

Αιγόκερως ΚρόνοςΑγαπητοί Αιγόκεροι, με τον Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018θα κάνετε ιδιαίτερα δυναμικές γνωριμίες, οι οποίες θα συνδράμουν καθοριστικά στην δρομολόγηση των στόχων σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η εσωτερική σας επιθυμία να ξαναθέσετε τους στόχους σας και να δραστηριοποιηθείτε πρακτικά ως προς την επίτευξη τους, θα είναι καθοριστική, γεγονός που θα σας φανερώνει διαρκώς τα εργαλεία αλλά και τα μέσα ευκαιρίας που μπορείτε να αξιοποιήσετε ώστε να θεσπίσετε τις δομικές βάσεις τους και να τους δημιουργήσετε δίνοντας τους σάρκα και οστά. Παράλληλα, η δημοφιλία σας αυξάνεται, γίνεστε περισσότερο γνωστοί σε χώρους οι οποίοι σας αφορούν σε προσωπικό επίπεδο, ενώ παράλληλα το κοινωνικό – θετικό πνεύμα σας, σας φέρνει ολοένα και πιο κοντά σε ανθρώπους με παιδεία/εκπαίδευση/δυναμικό υπόβαθρο. Η συνεχόμενη περιέργεια σας ανάμεσα στους κοινωνικούς κύκλους σας, πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσει την τάση για την ένταξη σας σε κάποια ομάδα με κοινό στόχο, σε κάποιον σύλλογο και ούτω καθεξής. Η εμπλοκή σας με κοινωνικά φαινόμενα και συναντήσεις, θα καθιερώσει μέσα σας το «μικρόβιο» της αναγνώρισης και την τάση να σας τιμήσουν για τα επιτεύγματα σας. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιο που κυβερνάει, τον Τοξότη στις 9 Νοεμβρίουοι ρυθμοί σε σχέση με το υπόλοιπο έτος θα χαλαρώσουν και θα πέσουν υπό του μηδενός, γεγονός που θα σας επηρεάσει άμεσα τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα αποστασιοποιηθείτε μεν από τα κοινωνικά δρώμενα – ιδίως από αυτά με έντονο παρασκηνιακό χαρακτήρα – θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι δε, σε εσωτερικό επίπεδο. Θα ασχοληθείτε εκτενώς με την έρευνα σε εναλλακτικές επιστήμες και έννοιες, όπως είναι η μεταφυσική, η ολιστική θεραπευτική, η αστρολογία, ο εσωτερισμός, ο αποκρυφισμός, η ύπνωση και ούτω καθεξής. Επιπρόσθετα, θα σας γλιτώνει η τύχη σαν από μηχανής Θεός στις δύσκολες περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να τύχει να βαλτώσετε.

Με τον Κρόνο στο ζώδιο κυριαρχίας του, το δικό σας από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα περάσετε από διάφορες δοκιμασίες, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην ποιότητα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών σας. Θα χρειαστεί να οριοθετήσετε τον εαυτό σας ώστε να μην λειτουργεί μέσω του παρορμητισμού ή με ενθουσιασμό. Η διαδικασία η οποία θα χαρακτηρίζεται ως το φίλτρο που θα επιλέγετε τους στόχους, τις κινήσεις αλλά και τους ανθρώπους που θα βρεθούν στο πλάι σας, θα αποτελέσει και τον θεμελιώδη λίθο στην εξελικτική σας πορεία, και τα εργαλεία αυτής της διαδικασίας είναι η τυπικότητα, η ηθική και οι αρετές με βάση τον ανθρωπισμό. 

Ηθικό απόφθεγμα για το 2018: Άσχημα χάνεται ό,τι άσχημα αποκτιέται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *