Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Ζώδια

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Δίδυμοι

Δίδυμοι ΕρμήςΑγαπητοί Δίδυμοι, με τον Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018, θα σας εμφανιστούν διάφορες ευκαιρίες για εξέλιξη στον εργασιακό τομέα αλλά και στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Οι επαγγελματικές συνθήκες και οι εργασιακές σχέσεις με συνεργάτες/προϊστάμενους/εργοδότες θα βελτιωθούν σε σχέση με πριν. Εάν είχατε αναλάβει ή υπήρξατε μέλος κάποιου πρότζεκτ μέσα στο 2017 όσον αφορά την εργασία σας, αυτό θα ευωδώσει και θα φέρει νέες προοπτικές για εξέλιξη μέσα στο 2018. Εάν ψάχνετε για εργασία, πρόκειται για ένα θετικό διάστημα στο οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε την έρευνα σας, ενώ εάν εργάζεσθε ήδη και επιθυμείτε να κάνετε κάποια στροφή στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, αυτός ο χρόνος είναι αρκετά ευνοϊκός. Σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, η κούραση και η εξαθλίωση που σας προσφέρουν οι στρεσογόνοι παράγοντες της καθημερινότητας αρχίζουν να μην σας προσφέρουν ευχαρίστηση και θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε γι’αυτό. Θα πραγματοποιήσετε αλλαγές στην διατροφή σας, θα ενδιαφερθείτε για την γυμναστική του σώματος αλλά και του νου, ενώ παράλληλα θα ερευνήσετε το ενδεχόμενο για κάποια εναλλακτική «εκγύμναση» ώστε να εκτονώνετε τις εσωτερικές παρορμήσεις σας, όπως είναι η γιόγκα κι ο διαλογισμός. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιο που κυβερνάει, τον Τοξότη στις 9 Νοεμβρίουθα παρατηρήσετε να εμφανίζονται ευκαιρίες στον επαγγελματικό και στον προσωπικό σας τομέα. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες και γνωριμίες θα αρχίζουν να ανθίζουν, ενώ ο εργασιακός τομέας θα σας προικίσει με συμμάχους οι οποίοι επικρατήσουν στο πλευρό σας πράττοντας το οτιδήποτε. Εκείνο που θα πρέπει να δώσετε προσοχή, είναι να είστε διακριτικοί ως προς τις προθέσεις σας και να διατηρήσετε τυπικό προφίλ, διότι οι άνθρωποι που θα βρίσκονται δίπλα σας εύκολα θα σας ξεγελάσουν και διακινδυνεύετε να σας εκμεταλλευτούν ή πρόκειται για κρυφούς εχθρούς. Όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο ή ακόμη μπορεί και να κινηθείτε αναλόγως, ώστε να εξελίξετε το επίπεδο της σχέσης σας, όπως παραδείγματος χάρη να προτείνετε στον/στην σύντροφο σας την συγκατοίκηση ή την πρόταση γάμου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας, δεν αποκλείεται δηλαδή να βρείτε και τον άνθρωπο της ζωής σας.

Με τον Κρόνο στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερω από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, ο τομέας των οικονομικών που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλα άτομα, τα κληρονομικά σας, αλλά και θέματα τα οποία είναι εσωτερικής και ψυχολογικής σύνθεσης, θα περάσουν από το κόσκινο του Κρόνου, και μέσα στο βάθος του χρόνου (Κρόνος = χρόνος), θα φανερωθούν η δυναμική και η ποιότητα των δομικών και θεμελιωδών «συστατικών» που αποτελούν αυτούς τους τομείς, φέρνοντας σας αντιμέτωπους με γεγονότα και ανθρώπους που στο παρελθόν αποφεύγατε. Ο σκοπός είναι να αναγνωρίσετε και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μυστικιστικής – πνευματικής φύσης και να κλείσετε καρμικούς κύκλους του παρελθόντος που παραμείνανε ανοιχτοί και ημιτελείς λόγω επιλογής σας. 

Ηθικό απόφθεγμα για το 2018: Τα πάντα ρει και ουδέν μένει.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *