Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Ζώδια

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Υδροχόος

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΑγαπητοί Υδροχόοι, με τον Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018θα παρουσιαστούν πολυποίκιλες και ποικιλόμορφες ευκαιρίες για εξέλιξη στον εργασιακό τομέα, καθώς και για την θέσπιση της κοινωνικής σας εικόνας. Εάν έχετε μία σταθερή επαγγελματική σταδιοδρομία θα εμφανιστούν διάφοροι παράγοντες που θα προωθήσουν τις ικανότητες σας με αποτέλεσμα να αποκτήσετε νέες ευθύνες μέσω ενός καινούργιου πρότζεκτ ή μίας νέας επαγγελματικής πρότασης. Το ότι θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες μέσα στην πάροδο του χρόνου σημαίνει ότι παράλληλα θα σας προσφερθεί η ευκαιρία για δύναμη, εξουσία και κύρος. Επιπρόσθετα, θα ανθίσει ο επαγγελματικός σας τομέας σε τέτοιο βαθμό που θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση σας, το οποίο θα έχει σαν επερχόμενο να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση ή να κάνετε κάτι παράλληλα με την υπάρχουσα εργασία σας. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιο που κυβερνάει, τον Τοξότη στις 9 Νοεμβρίου, η επιρροή που θα φέρει στην καθημερινότητα θα αφορά την κοινωνική σας ζωή, καθώς και την επίτευξη των στόχων σας. Σε κοινωνικό επίπεδο, θα αρχίσετε να ανοίγεστε σαν προσωπικότητα και θα χαρακτηρίζεστε από θετικό και φιλικό πνεύμα, γεγονός που θα σας φέρει σημαντικές γνωριμίες με ανθρώπους κύρους, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην δρομολόγηση των στόχων σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δημοφιλία σας αυξάνεται και σας κάνει αγαπητούς ανάμεσα στις παρέες, με αποτέλεσμα να είστε διαρκώς καλεσμένοι σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις. Παράλληλα, η περιέργεια σας και η εμπλοκή σας σε κοινωνικές υποθέσεις θα σας οδηγήσουν στην επιθυμία να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα με κοινό σκοπό, σε κάποιον σύλλογο με ομοϊδεάτες και ούτω καθεξής.

Με τον Κρόνο στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερω από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα περάσετε από διάφορες στιγμές οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από μοναχικότητα, ενώ γενικά θα επιλέγετε την αποστασιοποίηση από τις καθημερινές δραστηριότητες σας αλλά και από φαινόμενα τα οποία θα έχουν ιδιαίτερα παρασκηνιακά δρώμενα. Ο σκοπός είναι μέσα στο 2018 να ανακαλύψετε την εσωτερική σας δύναμη, να αξιοποιήσετε αυτή την έμπνευση για την δημιουργία νέων αξιών σε προσωπικό επίπεδο, ενώ σαν επέκταση αυτού να μην μείνετε κλεισμένοι στον εαυτό σας, αλλά να μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. 

Ηθικό απόφθεγμα για το 2018: Νους υγιής εν σώματι υγιεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *