Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Ζώδια

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Ιχθύες

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΑγαπητοί Ιχθύες, με τον Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018θα εμφανιστούν συμβάντα και φαινόμενα, τα οποία θα συνδράμουν στην μέγιστη επιρροή της κοσμοθεωρίας σας, με μοναδικό αποτέλεσμα την διεύρυνση του προσωπικού σας ορίζοντα. Τα μέσα επιδίωξης αυτού του σκοπού θα είναι πολυποίκιλα, δηλαδή θα ξεκινήσετε με μία έρευνα – εξερεύνηση σε προσωπικό επίπεδο και με διάφορες εναλλακτικές ιδέες – έννοιες όπως είναι η φιλοσοφία, η ψυχολογία και ούτω καθεξής. Κατ’ επέκταση, θα αναζητήσετε την εμπειρία σε πρακτικό επίπεδο πέραν του θεωρητικού μέσω της περιπέτειας. Θα κάνετε πολλές γνωριμίες με άτομα τα οποία θα έχουν εναλλακτικό υπόβαθρο από το δικό σας ή θα κατάγονται από μία χώρα του εξωτερικού, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε και κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό φέτος. Παράλληλα, εάν έχετε εμπλακεί σε κάποια υπόθεση νομικού χαρακτήρα, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες και θα παρουσιαστούν τα χρηστικά εργαλεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να έχετε μία θετική έκβαση. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιο που κυβερνάει, τον Τοξότη στις 9 Νοεμβρίουθα σας παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες ως προς την θέσπιση της κοινωνικής σας εικόνας και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Αυτό σημαίνει ότι είτε εργάζεστε είτε όχι, θα σας γίνουν διάφορες επαγγελματικές προτάσεις – συνεργασίες σε διάφορα πρότζεκτ με αποτέλεσμα να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Η ανάληψη των περισσότερων ευθυνών θα σας προσδώσει κύρος, δύναμη και μία μορφή εξουσίας – επιρροής. Η αντικειμενικότητα και η τυπικότητα σας θα σας ανταμείψουν και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με ολοένα και μεγαλύτερες ευκαιρίες εξέλιξης. Σαν επερχόμενο αυτού, η καριέρα σας θα βρίσκεται στο απόγειο της δίνοντας σας αμέτρητες ευκαιρίες για να αναδείξετε τις ικανότητες σας αλλά και να πάρετε αυτό που σας αξίζει.

Με τον Κρόνο στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερω από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα σας προσδώσει έναν αέρα και ένα πνεύμα σοβαρότητας – ωριμότητας ως προς την έκφραση και την δραστηριοποίηση σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι θα χτίσει μέσα σας κάποιες αξίες ως προς το ανθρωπιστικό ιδεώδες μέσω της ηθικής και των αρετών, το οποίο σαν γεγονός θα σας φέρει γνωριμίες με ανθρώπους οι οποίοι θα κατέχουν παιδεία/εκπαίδευση/γνωστικό υπόβαθρο/κύρος, ενώ θα παράλληλα θα έχουν την ιδιότητα να σας προσφέρουν διδασκαλίες και δομικές βάσεις για την ορθολογική και ουσιαστική προσέγγιση – δρομολόγηση των προσωπικών σας στόχων σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας. Κατ’ επέκταση, οι φίλοι σας και οι στόχοι σας θα χαρακτηρίζονται από ένα πνεύμα αντικειμενικότητας, ουσιαστικής – ποιοτικής σχέσης και θα είστε πιο σίγουροι και συνειδητοποιημένοι σε αυτά που θα θέλετε να πετύχετε. 

Ηθικό απόφθεγμα για το 2018: Άρπαξε και αξιοποίησε την μέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *