Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Ζώδια

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Καρκίνος

Καρκίνος ΣελήνηΑγαπητοί Καρκίνοι, με τον Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018, θα παρατηρήσετε ευκαιρίες για επέκταση και εξέλιξη στον αισθηματικό τομέα και σε δραστηριότητες που προωθούν την προσωπική σας έκφραση και δημιουργικότητα. Εάν σκέφτεστε να επεκτείνετε την οικογένεια σας με τον/την σύντροφο σας, πρόκειται για ένα αρκετά ευνοϊκό διάστημα για την απόκτηση ενός απογόνου. Παράλληλα, τα ερωτικά και ρομαντικά σας αισθήματα λειτουργούν ως το ερέθισμα για την ενεργοποίηση της δραστηριοποίησης σας σε καθημερινό επίπεδο. Είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε κάνετε παρέα με την μοναξιά, θα εξωθείτε τον εαυτό σας σε περιπέτειες ερωτικού χαρακτήρα που θα σας υπόσχονται απύθμενο πάθος και σεξουαλισμό. Εκείνο που θα πρέπει να δώσετε προσοχή είναι σε κινήσεις οικονομικού επιπέδου, με το να τζογάρετε ή να υπερβάλλετε στα τυχερά παιχνίδια. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιο που κυβερνάει, τον Τοξότη στις 9 Νοεμβρίουοι ευκαιρίες θα αλλάξουν τομέα εφαρμογής και θα αφορούν πλέον την καθημερινότητα σας, το πρόγραμμα της ρουτίνας σας αλλά και την εργασία σας. Οι εργασιακές συνθήκες και οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας/τους προϊστάμενους/τον εργοδότη σας θα παρουσιάσουν διάφορες αλλαγές αλλά προς το καλύτερο. Η απόδοση στην εργασία σας θα αυξηθεί και θα ανταμειφθείτε για την εργατικότητα και την αφοσίωση σας. Είτε βρίσκετε σε κάποια σταθερή εργασία είτε είστε άνεργοι, οι προτάσεις για δουλειά θα είναι ποικίλες. Όσον αφορά την υγεία σας, θα επιλέξετε να κάνετε κάποιες δραστικές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα διότι οι συνθήκες που θα επικρατούσαν μέχρι και τώρα έχουν εξασθενήσει τον οργανισμό σας τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και σε οργανικό. Οι σύμβουλοι που θα μπορέσουν να συμβάλλουν στην αρμονική διαρρύθμιση του οργανισμού σας είναι η υγιεινή διατροφή, η ορθή ξεκούραση και η εποικοδομητική εκγύμναση.

Με τον Κρόνο στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερω από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, οι επαγγελματικές σας συνεργασίες και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν από τον έλεγχο του Δασκάλου Κρόνου ώστε μέσα στην πάροδο του χρόνου (Κρόνος = χρόνος) να μετουσιωθούν ή να διαλυθούν πλήρως οι συντελεστές που δομούν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Θα σοβαρέψουν κατά πολύ οι συνθήκες και δεν θα είναι όλα εύκολα ή ιδανικά ως προς την επίτευξη τους. Από την άλλη, εάν πάρετε στα σοβαρά την δική σας συμβολή στις δραστηριότητες σας αλλά και στις επιλογές σας θα καταφέρετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη γνώση και σοφία ως προς την δρομολόγηση των στόχων σας. Επιπρόσθετα, μέσα στο 2018 οι γνωριμίες που θα κάνετε θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας, είτε οι γνωριμίες αφορούν κάποιον ερωτικό σύντροφο, είτε την θέσπιση κάποιας καινούργιας επαγγελματικής συνεργασίας. 

Ηθικό απόφθεγμα για το 2018: Αυτό που η κάμπια ονομάζει το τέλος του κόσμου, η πεταλούδα το αποκαλεί ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *