Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Ζώδια

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Κριός

Κριός ΆρηςΑγαπητοί Κριοί, με τον Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018, θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για επέκταση στον οικονομικό (ιδίως στα οικονομικά και κληρονομικά που έχετε από κοινού με άλλους ανθρώπους) αλλά και στον επαγγελματικό τομέα, η παγίδα όμως που κρύβει, βρίσκεται τόσο στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τις επικείμενες ευκαιρίες, όσο και στην αξιοποίηση τους μέσω της συνείδησης, και όχι μέσω των απωθημένων. Η επιρροή του, θα είναι ισχυρή τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ψυχολογικό – εσωτερικό επίπεδο. Θα περάσετε από διάφορες μεταμορφώσεις στις ερωτικές αλλά και στις οικονομικές σχέσεις που έχετε χτίσει μέχρι σήμερα, οι οποίες(αλλαγές) θα καταστούν απαραίτητες για την προσωπική σας εξέλιξη. Επιπρόσθετα, θα είναι αναγκαίο να βιώσετε διάφορες απώλειες/καταστροφές/αλλαγές, ώστε η μετουσίωση των γεγονότων να σας δημιουργήσει νέες δυνατότητες και εσωτερικές αξίες ως άνθρωπο. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιο που κυβερνάει, τον Τοξότη στις 9 Νοεμβρίου, η προσωπική σας κατανόηση περί του κόσμου αλλά και για οτιδήποτε σας περιβάλλει θα διευρυνθεί. Θα σας δημιουργηθεί μία εσωτερική δίψα για να κυνηγήσετε την γνώση, θα θέλετε να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες γύρω από ανώτερες ιδέες, και το ενδιαφέρον σας θα ασκηθεί γύρω από την φιλοσοφία αλλά και την απόκτηση εμπειρίας. Εάν βρίσκεστε σε φάση σπουδών, θα κυνηγήσετε την απόκτηση κάποιου μεταπτυχιακού εντός αλλά και εκτός συνόρων. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανόν να διοργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Εκείνο που χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας, είναι η εμπλοκή σας σε υποθέσεις νομικού χαρακτήρα. 

Με τον Κρόνο στο ζώδιο κυριαρχίας του τον Αιγόκερω, από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα έρθετε αντιμέτωποι με τις προσωπικές σας αξίες αλλά και τον τρόπο που αξιοποιείτε τις δυνατότητες σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι διαθέσεις σας θα πρέπει να διακρίνονται από τυπικότητα, διακριτικότητα, συνέπεια και ακεραιότητα. Οι ύπουλες και χωρίς πρόγραμμα κινήσεις θα σας εκτοπίσουν με την πρώτη ευκαιρία, με αποτέλεσμα η δρομολόγηση των στόχων σας να πραγματωθούν από την αρχή μέχρι να καλύψετε τον κύκλο των μαθημάτων σας. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και η κοινωνική σας εικόνα θα κριθούν πολύ αυστηρά και οφείλετε στον εαυτό σας και έπειτα στους ανθρώπους που σας στηρίζουν να θέσετε βασικές και θεμελιώδεις προτεραιότητες σε εσωτερικό επίπεδο.

Ηθικό απόφθεγμα για το 2018: Ότι σπείρεις, θα θερίσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *