Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Ζώδια

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Λέων 

Λέων ΉλιοςΑγαπητοί Λέοντες, με τον Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018οι τομείς της ζωής σας που θα παρατηρήσετε τις μεγαλύτερες αλλαγές διαμόρφωσης και εξέλιξης θα είναι ο οικογενειακός τομέας, είτε πρόκειται για την οικογένεια που προέρχεστε (οι γονείς σας), είτε για την οικογένεια που προορίζετε να δημιουργήσετε/επεκτείνετε με τον/την σύντροφο σας, αλλά και ο περιουσιακός σας τομέας – δηλαδή, τα περιουσιακά στοιχεία και η ακίνητη περιουσία. Θα βρίσκετε την χαρά στα πιο απλά καθημερινά πράγματα, όπως την πληρότητα της οικογενειακής θαλπωρής και την αίσθηση της ασφάλειας ως προς την ιδιωτική σας σφαίρα δραστηριοποίησης. Εάν μέσα στο προηγούμενο χρονικό διάστημα του 2017 υπήρχαν προβλήματα στους προαναφερθέντες τομείς , θα εμφανιστούν ευκαιρίες για την επίλυση των προβλημάτων αλλά και την γεφύρωση των διαφορών. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιο που κυβερνάει, τον Τοξότη στις 9 Νοεμβρίουαλλάζει η εφαρμογή των θετικών εξελίξεων και κατευθύνεται πλέον στον τομέα της ερωτικής σας ζωής και της προσωπικής σας έκφρασης. Θα αναζητάτε την χαρά της ζωής, ενώ το θετικό πνεύμα σας και το παιδί που βρίσκετε μέσα σας θα σας εξωθεί σε δημιουργικές δραστηριότητες που θα σας γεμίζουν πληρότητα, χαρά, προσωπική έκφραση και αισιοδοξία. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σκέφτεστε το ενδεχόμενο για επέκταση της σχέσης σας με τον/την σύντροφο σας με την απόκτηση ενός απογόνου. Οι ελεύθεροι θα κάνετε αρκετές γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται για τον ρομαντισμό, το πάθος και τον αισθησιασμό τους, στο χέρι σας όμως θα βρίσκεται η εξέλιξη τους διότι οι δομικές βάσεις αυτών τω σχέσεων θα είναι ασταθείς.

Με τον Κρόνο στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερω από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα σας τεστάρει από διάφορα φαινόμενα όσον αφορά την εργασία σας, την απόδοση σας σε φυσικό/σωματικό/ψυχολογικό επίπεδο, καθώς και στον προγραμματισμό της καθημερινότητας σας. Θα χρειαστεί να θέσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες για την ευρυθμία της προσωπικής σας υγείας, είτε με το επαναπροσδιορίσετε τις συνήθεις σας ως προς την διατροφή σας, την εκγύμναση του μυαλού αλλά και του σώματος. Σε εργασιακό επίπεδο τώρα, οι κύκλοι θα στενέψουν και θα παρουσιαστούν κάποια όρια εκ νέου τα οποία δεν θα είναι στο χέρι σας να διαχειριστείτε αλλά  ούτε και να μεταβάλλετε. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις με τους συνεργάτες/προϊστάμενους/εργοδότες θα περάσουν από πολυποίκιλα κύματα, ώστε να θεμελιωθείτε ως προς την εργασιακή σας απόδοση είτε με το να αντιληφθείτε ότι οφείλετε να ακολουθείτε κάποιες αρχές ως προς την ομαλότητα της καθημερινής διαβίωσης που εξαπλώνονται και στους άλλους τομείς της ζωής σας. 

Ηθικό απόφθεγμα για το 2018: Δεν υπάρχει ευνοϊκός άνεμος γι’ αυτόν που δεν ξέρει που πηγαίνει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *