Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Ζώδια

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Παρθένος

Παρθένος ΕρμήςΑγαπητοί Παρθένοι, με τον Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα που συνδιαλέγεστε σε καθημερινό επίπεδο, δηλαδή τα αδέρφια, οι συγγενείς ή οι γείτονες θα σας γίνουν πιο άμεσες και ουσιαστικές. Ο λόγος σας και το επιχειρείν σας θα γίνει πιο ορθολογικό, κατατοπιστικό και η πειθώ σας θα επηρεάζει και τον πιο δύσκολο ακροατή. Θα ενδιαφερθείτε για πιο εποικοδομητικές, ουσιώδεις συζητήσεις οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από εμβάθυνση. Η περιέργεια σας για νέες πληροφορίες και εναλλακτικές ιδέες (όπως μεταφυσική, ψυχολογία, εσωτερισμός και ούτω καθεξής) θα γίνει πιο έντονη και θα αναζητάτε ανθρώπους και μέσα που θα μπορούν να σας προσφέρουν αυτό που ζητάτε. Παράλληλα, μπαίνετε σε μία περίοδο όπου θα διοργανώνετε κοντινές μετακινήσεις – ταξίδια τα οποία θα αφορούν είτε την αναψυχή, είτε για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιο που κυβερνάει, τον Τοξότη στις 9 Νοεμβρίουη εφαρμογή των θετικών εξελίξεων θα αφορούν τον οικογενειακό τομέα και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Δηλαδή, μπαίνετε σε μία διάθεση επεκτατικότητας, πληρότητας και ασφάλειας, κοινώς βρίσκετε την θέση σας στην ιδιωτική σας ζωή με το να ανήκετε κάπου σταθερά. Η σχέση σας με την οικογένεια σας, είτε αφορά αυτήν την οποία προέρχεστε (το πατρικό και τους γονείς σας) είτε αυτή που σκέφτεστε να δημιουργήσετε με τον/την σύντροφο σας, θα γίνουν πιο ουσιώδεις και θα βασίζονται σε γερά θεμέλια. Τα περιουσιακά σας στοιχεία και η ακίνητη περιουσία σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο και αν κάνετε προσεκτικές επενδύσεις σε οικονομικό επίπεδο θα είστε σε θέση να αυξήσετε τις ιδιοκτησίες σας.

Με τον Κρόνο στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερω από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τον προσωπικό σας χρόνο, καθώς θα σας φανεί πολύτιμος για να τον σπαταλάτε άσκοπα. Οι προσωπικές σας ασχολίες θα γίνουν πλέον πιο ουσιώδεις και δημιουργικές δραστηριότητες, οι οποίες θα προωθούν την προσωπική σας έκφραση σε παραγωγικό επίπεδο. Σε ερωτικό επίπεδο, είτε είστε δεσμευμένοι είτε ελεύθεροι, θα περάσετε από κόσκινο τους ανθρώπους που θα βρίσκονται δίπλα σας διότι όχι μόνο κουραστήκατε να πληγώνεστε, αλλά θα αρχίσετε να αναζητάτε για κάτι πιο βαθύ, γεμάτο αισθήματα, αγάπη, πληρότητα και εμπιστοσύνη. Όντως μέσα σε αυτόν τον χρόνο θα σοβαρέψετε, αλλά χρειάζεται να μην ξεχάσετε να έχετε την επαφή σας με το «παιδί» που βρίσκεται μέσα σας.

Ηθικό απόφθεγμα για το 2018: Δεν υπάρχουν αδιάκριτες ερωτήσεις, μόνο αδιάκριτες απαντήσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *