Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Ζώδια

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Ταύρος

Ταύρος ΑφροδίτηΑγαπητοί Ταύροι, με τον Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018, θα σας παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες για εξέλιξη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Θα κάνετε δυνατές γνωριμίες με άτομα κύρους και παιδεία, οι οποίοι θα σας ενθαρρύνουν να δρομολογήσετε τους στόχους σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, εάν σκέφτεστε να ανεβάσετε το επίπεδο της σχέσης με τον/την σύντροφο σας, είτε με το να συγκατοικήσετε, είτε με το να κάνετε πρόταση γάμου, αυτός ο χρόνος είναι αρκετά ευνοϊκός. Οι ελεύθεροι του ζωδιακού, θα γνωρίσετε μέσα στον χρόνο, πολλούς ανθρώπους οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όχι απλά θα αφήσουν το στίγμα τους στην ζωή σας, αλλά κάποιος από αυτούς θα είναι ο μοναδικός συντελεστής σταθερότητας που θα επιθυμείτε να διατηρήσετε δίπλα σας, δηλαδή θα βρείτε το άτομο το οποίο θα μείνει στο πλευρό σας για το μέγιστο δυνατό χρόνο. Στον επαγγελματικό τομέα, οι ευκαιρίες για νέες εργασιακές εξελίξεις και συνεργασίες είναι αρκετά μεγάλες, αυτό όμως που χρειάζεται είναι να είστε προσεκτικοί και να μην εκτελείτε τα πράγματα με επιπολαιότητα και αφροσύνη. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιο που κυβερνάει, τον Τοξότη στις 9 Νοεμβρίουοι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα αφορούν τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλα άτομα, τα κληρονομικά και τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα βιώσετε αρκετές μεταμορφώσεις σε εσωτερικό – ψυχολογικό επίπεδο, και το μέσο εκπλήρωσης αυτής της δραστηριότητας θα είναι οι απώλειες και οι καταστροφές, οι οποίες θα θεμελιώσουν τις εσωτερικές σας αξίες ως άνθρωπος και θα σας οδηγήσουν σε νέες δυνατότητες εξέλιξης. Προσοχή σε απωθημένα του παρελθόντος.

Με τον Κρόνο στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερω από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα χρειαστεί να θέσετε νέες αρχές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε εργασιακό επίπεδο. Θα έχετε την διάθεση να αποκτήσετε εμπειρία στο κυνήγι της γνώσης, αυτό όμως δεν θα είναι ο ουσιώδης αυτοσκοπός σας. Σε εσωτερικό επίπεδο, έχετε δώσει προτεραιότητα στην ματαιοδοξία, οι καταστάσεις όμως που θα βιώσετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα, θα επιφέρουν δραστικές αλλαγές. Θα ξεκινήσετε να δραστηριοποιήστε μέσω της γυμναστικής, της φιλοσοφίας και της έρευνας/εξερεύνησης σε όλους τους τομείς για την πρακτική – κατά βήμα διεύρυνση της κατανόησης σας. 

Ηθικό απόφθεγμα για το 2018: Κοντά στο νου και η γνώση. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *