Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Ζώδια

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Τοξότης

Τοξότης ΔίαςΑγαπητοί Τοξότες, με τον Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018θα κάνετε μεγαλύτερη ενδοσκόπηση σε φαινόμενα και καταστάσεις που χαρακτηρίζονται από παρασκηνιακά δρώμενα και θα σας απασχολήσουν σε προσωπικό επίπεδο. Θα βρεθείτε στην αναγκαιότητα να αντιμετωπίσετε υποθέσεις και ανθρώπους που στο παρελθόν συνέβαλλαν με αρνητικό και τοξικό τρόπο στην δρομολόγηση των στόχων σας, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κλείσετε αυτούς τους φαύλους, ημιτελείς κύκλους που συνεχίζουν να σας παρεμποδίζουν, ιδίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Πολλές καθημερινές αλλαγές θα συντελέσουν σε τέτοιο βαθμό, οι οποίες θα διαμορφώσουν καθοριστικά την ψυχολογική και εσωτερική σας φύση, γεγονός που θα προωθήσει το ερέθισμα για την έρευνα σε έννοιες όπως η μεταφυσική, ο εσωτερισμός, ο αποκρυφισμός, η πνευματικότητα και γενικά οτιδήποτε το εναλλακτικό. Πρόκειται για κάτι που θα συμβεί διότι δεν θα βρίσκετε την πληρότητα σε απαντήσεις οι οποίες θα δίνονται από την λογική και την αυστηρότητα της. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιο που κυβερνάει, το δικό σας στις 9 Νοεμβρίουοι γνώσεις οι οποίες αποκτήσατε στα τρία τέταρτα του έτους θα λειτουργήσουν ως βοηθητικοί συντελεστές που θα σας καθορίσουν θεμελιωδώς στην εξελικτική σας πορεία. Αποκτήσατε μέχρι και αυτό το διάστημα εσωτερική δύναμη η οποία συντέλεσε στην αυτοπεποίθηση σας, παράγοντας ο οποίος προωθεί την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας αλλά και στην δρομολόγηση των προσωπικών σας στόχων. Εφόσον έχετε αφήσει την άγνοια και τον φόβο στην άκρη, σας κινεί την περιέργεια η απόκτηση γνώσεων με την μορφή της εξειδίκευσης σε οποιονδήποτε τομέα, ώστε αυτά που θα μάθετε να έχουν σαν επερχόμενο την εφαρμογή τους σε κάθε φάσμα της ζωής σας. Όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφο σας, είτε μέσω της συγκατοίκησης, είτε με το να εξελίξετε το επίπεδο της σχέσης σας με την πρόταση γάμου.

Με τον Κρόνο στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερω από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα κάνουν την εμφάνιση τους στην ζωή σας φαινόμενα και άνθρωποι, οι οποίοι θα λειτουργήσουν σαν δίπολο ως προς την ισορροπία σας σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Σαν επερχόμενο αυτού, οι εμπειρίες που θα βιώσετε μέσα στο 2018 θα θεσπίσουν την αυταξία σας ως άνθρωπο ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν τις ιδιωτικές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις οικονομικού χαρακτήρα που θα σας εξωθήσουν σε επιλογές αυστηρές, επιλογές που θα σας διδάξουν το μέτρο και την τυπικότητα. Όσον αφορά τον συναισθηματικό τομέα, είτε ανήκετε στους δεσμευμένους είτε στους ελεύθερους του ζωδιακού, οι άνθρωποι που θα υπάρξουν στο πλευρό σας θα σας αποδείξουν στην κυριολεξία ότι οφείλετε στους εαυτούς σας να είστε ανεξάρτητες προσωπικότητες, ενώ παράλληλα ότι η ατομική ευταξία δεν θεμελιώνεται από τις απόψεις των άλλων.

Ηθικό απόφθεγμα για το 2018: Αποκτάς δύναμη προχωρώντας, καθώς όποιος δεν προχωράει πάει προς τα πίσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *