Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Ζώδια

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Ζυγός

Ζυγός ΑφροδίτηΑγαπητοί Ζυγοί, με τον Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018θα πραγματοποιηθούν πολυποίκιλες αλλαγές όσον αφορά την πορεία σας τόσο στον οικονομικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι σχέσεις σας θα σας δημιουργήσουν μία άμεση ανάγκη για αισθήματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας, το οποίο σημαίνει ότι θα προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στο μέγιστο δυνατό, ώστε να θεμελιώσετε πιο γερές δομικές βάσεις για το μέλλον. Παράλληλα, οι δραστηριοποιήσεις σας σε εργασιακό επίπεδο, θα σας φέρουν εξελίξεις και επέκταση στην απόκτηση σταθερού εισοδήματος, ενώ δεν αποκλείεται και η αύξηση αυτού. Ο οικονομικός σας τομέας διαφαίνεται λαμπρός και σταθερός. Η προσωπική σας αυταξία και ευταξία μπαίνουν στο προσκήνιο, ενώ μεταμορφώνετε οποιοδήποτε κόμπλεξ ή ανασφάλεια είχατε χτίσει μέχρι τώρα σε συντελεστή υπερδύναμης. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιο που κυβερνάει, τον Τοξότη στις 9 Νοεμβρίουθα εμφανιστούν ευκαιρίες οι οποίες θα συνδράμουν στην θέσπιση γερών βάσεων ως προς τις σχέσεις που συνάπτετε σε άμεσο και καθημερινό επίπεδο, όπως είναι κάποιοι καλοί φίλοι, οι γείτονες, οι συγγενείς ή και τα αδέρφια. Θα αποκτήσετε μεγαλύτερη περιέργεια ως προς τον κόσμο της γνώσης και των πληροφοριών και θα δραστηριοποιηθείτε αναλόγως προς την κατανόηση νέων εννοιών και ιδεών. Η επικοινωνία, η πορεία της σκέψης αλλά και ο τρόπος που εκφράζεστε θα χαρακτηρίζεται από λογική, ορθότητα, εμβάθυνση, εποικοδομητική σύναψη και ανταλλαγή απόψεων, καθώς και διπλωματικότητα. Αυτοί οι καινούργιοι παράγοντες θα σας βοηθήσουν άμεσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Παράλληλα, η οργάνωση κοντινών ταξιδίων για αναψυχή ή ξεκούραση μέσα σε αυτό το διάστημα θα αποβεί ιδιαίτερα βοηθητικό.

Με τον Κρόνο στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερω από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα σας φέρει αντιμέτωπους με καταστάσεις και φαινόμενα τα οποία θα αφορούν τον οικογενειακό και τον περιουσιακό σας τομέα. Θα χρειαστεί να θέσετε κάποια όρια στις σχέσεις σας με τους γονείς σας και το πατρικό σας, να αντιμετωπίσετε τους παιδικούς σας φόβους, αλλά και να δρομολογήσετε το δικό σας άνοιγμα του χωροχρονικού σπιράλ με το να κατανοήσετε ότι εσείς επηρεάζετε από πρώτο χέρι την θέσπιση της θέσης σας στην ιδιωτική σας ζωή, ιδίως αυτή την οποία έχετε δημιουργήσει με τον/την σύντροφο σας. Κανένας δεν είναι υποχρεωτικά έρμαιο των επιλογών του, οπότε κι εσείς οφείλετε στον εαυτό σας να το συνειδητοποιήσετε έγκαιρα και να μην το παραβλέπετε, διότι αν το παραμελήσετε, το μόνο επερχόμενο αυτών των επιλογών θα είναι ο φόβος, η ανασφάλεια και ο δογματισμός. 

Ηθικό απόφθεγμα για το 2018: Ουκ αν λάβεις, παρά του μη έχοντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *