Αστρολογικες Προβλέψεις
*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link:astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

 

Κριός 

Κριός ΆρηςΑγαπητοί Κριοί, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το καρμικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάτι που σας βάζει σε διάθεση να αναθεωρήσετε τις σχέσεις που έχετε χτίσει μέχρι σήμερα ως προς το ποιόν τους, ενώ τα οικονομικά ή κληρονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλα άτομα, θα σας απασχολήσουν εκτενώς και θα χρειαστούν την ψυχραιμία και την υπομονή σας για την διεκπεραίωση τους. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, καλό είναι να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, διότι διάφορα φαινόμενα που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν και έχουν μείνει ατελή θα κάνουν την εμφάνιση τους δημιουργώντας σας δυσκολίες και καθυστερήσεις στην επαγγελματική σας κυρίως πορεία. Αυτά τα φαινόμενα μπορεί να είναι κάποιες καταστάσεις που σας άγχωσαν στο παρελθόν με αποτέλεσμα να μην ασχοληθήκατε μαζί τους και να τις αφήσατε ημιτελείς, ή πρόκειται για ανθρώπους που πέρασαν από την ζωή σας και σας επηρέασαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε εσωτερικό επίπεδο, παραδείγματος χάρη παλιές επαγγελματικές συνεργασίες ή παλαιοί ερωτικοί σύντροφοι. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Κριοί θα περάσετε στιγμές γεμάτες ρομαντισμό και αισθησιασμό με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Κριοί, καλό είναι να είστε προσεχτικοί, διότι μπορεί να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας εμπνέουν, άτομα όμως από το παρελθόν σας θα εξακολουθούν να σκαλίζουν τις ανοιχτές σας πληγές.

 

Ταύρος 

Ταύρος ΑφροδίτηΑγαπητοί Ταύροι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το διπλωματικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός το οποίο σας δημιουργεί την επιθυμία να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που αφορούν πρωτίστως τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες, ενώ θα θέσετε από την αρχή τις συνθήκες σε ανάλογα ζητήματα που στο παρελθόν σας προκαλούσαν ανάλογη δυσαρμονία σε εσωτερικό κυρίως επίπεδο. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, θα στραφεί η προσοχή σας σε θέματα της καθημερινότητας, επομένως, ζητήματα υγείας σε σωματικό και νοητικό επίπεδο, συνθήκες εργασίας και σχέσεις με τους συνεργάτες/προϊστάμενους/εργοδότες θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα φέρουν και πολλές αλλαγές στους προαναφερθέντες τομείς. Κάτι που παρόλα αυτά θα χρειαστεί να προσέξετε στην καθημερινότητα σας, είναι υποθέσεις που εμφανίστηκαν στην εργασία σας στο παρελθόν, οι οποίες θα ξανακάνουν την εμφάνιση τους και θα σας προκαλέσει σύγχυση και άγχος, οφείλετε όμως να μην αφήσετε ημιτελές ότι σας παρουσιαστεί διότι θα είναι χειρότερα την επόμενη φορά. Στον συναισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι Ταύροι θα περάσετε στιγμές γεμάτες έρωτα και πάθος με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Ταύροι, θα κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα εντυπωσιαστούν με την γοητεία σας, δώστε προσοχή μόνο σε ερωτικούς συντρόφους/παρτενέρ που είχατε στο παρελθόν, οι οποίοι θα κάνουν την εμφάνιση τους ξανά, ζητώντας κι άλλα από εσάς.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμοι ΕρμήςΑγαπητοί Δίδυμοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το καθημερινό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. , δηλαδή παρόλο που μεσολαβεί το σαββατοκύριακο και θα θέλετε να διασκεδάσετε, ζητήματα καθημερινού ή εργασιακού χαρακτήρα δεν σας αφήσουν σε ησυχία, προσπαθήστε λοιπόν, όσο μπορείτε να μην αγχωθείτε και μην επιτρέψετε να εισχωρήσουν αυτές οι ιδιότητες σε δραστηριότητες που έχετε οργανώσει για αυτό το τριήμερο.  Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, οι προαναφερθέντες τομείς θα βρίσκονται στην άμεση προτεραιότητα σας, καθώς θα κάνετε ότι μπορείτε για να αντιμετωπίσετε αυτά που θα συμβούν σε οικογενειακό επίπεδο. Πρόκειται γενικά για ένα ευοίωνο διάστημα, θα χρειαστεί όμως να εφιστήσετε την προσοχή σας σε κάτι πιο σημαντικό το οποίο μπορεί να σας πάει πολύ πιο πίσω από ότι υπολογίζατε στους προσωπικούς σας στόχους. Φαινόμενα αλλά και άτομα του παρελθόντος που με κάποιο τρόπο ενεπλάκησαν κάνοντας πράγματα μαζί σας, παραδείγματος χάρη λόγω κάποιου τυχερού παιχνιδιού – τζόγου, είτε παλαιοί ερωτικοί σύντροφοι, θα σας προκαλέσουν δυσκολίες αλλά και καθυστερήσεις στα δεδομένα του παρόντος σας. Στο συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Δίδυμοι θα απολαύσετε ένα ερωτικό και αισθησιακό διάστημα με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι δώστε προσοχή σε νέες γνωριμίες που κάνετε, αλλά και σε παλιούς ερωτικούς σας συντρόφους οι οποίοι θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σας δημιουργήσουν δυσκολίες στην σύναψη νέων σχέσεων.

 

Καρκίνος

Καρκίνος ΣελήνηΑγαπητοί Καρκίνοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το δημιουργικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που προάγει την διάθεση σας να ανεβαίνει κατακόρυφα προωθώντας την αισιόδοξη αύρα σας, ενώ η ενασχόληση σας θα στρέφεται γύρω από δραστηριότητες με άτομα που αγαπάτε, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από διασκέδαση, δημιουργικότητα, προσωπική έκφραση, συναισθηματικότητα ακόμη κι ερωτισμό. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, θα συναναστραφείτε με πάρα πολύ κόσμο, επομένως προσέξτε πως θα διαχειριστείτε τον χρόνο και τις δυνάμεις σας, καθώς η υγεία του νευρικού σας συστήματος θα είναι ευαίσθητη, οπότε όσο μπορείτε να αποφύγετε την κατάρρευση μέσω της επαρκούς ξεκούρασης και της πλήρoυς διατροφής. Παράλληλα, καλό είναι να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε ανθρώπους και καταστάσεις που κατά κάποιον τρόπο στο παρελθόν ενεπλάκησαν με τα περιουσιακά σας στοιχεία ή με την οικογένεια σας, διότι θα επανεμφανιστούν και θα σας προξενήσουν τις ίδιες δυσκολίες και χρειάζεται να ασχοληθείτε μαζί τους άμεσα. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα περάσετε ένα ήσυχο και τρυφερό διάστημα με τον/την σύντροφο σας, θα σας απασχολήσουν όμως ζητήματα κατοικίας ή οικογένειας που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε μαζί. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι θα κάνετε αρκετές γνωριμίες οι οποίες θα δυσκολευτούν να βλαστήσουν καθώς μεγαλύτερη προτεραιότητα θα έχει να λύσετε τα προσωπικά – οικογενειακά σας ζητήματα.

 

Λέων

Λέων ΉλιοςΑγαπητοί Λέοντες, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το οικογενειακό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που προάγει την ενασχόληση σας με ζητήματα που συμβαίνουν στους γονείς σας και στο πατρικό σας ή στην δική σας οικογένεια και στην ιδιωτική σας κατοικία, ενώ υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τα περιουσιακά σας στοιχεία ή την ακίνητη περιουσία σας, για την διεκπεραίωση τους χρειάζονται την ηρεμία, την συγκέντρωση και την τυπικότητα ως προς την διαχείριση τους εκ μέρους σας. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο, θα διεκπεραιώσετε πολλές από τις ευθύνες που έχετε αναλάβει – ιδίως σε προσωπικό επίπεδο – και γενικά θα προσπαθείτε διαρκώς να κλείνετε εκκρεμότητες παντός τύπου αλλά και να φέρνετε την ισορροπία. Δώστε την προσοχή σας σε ανθρώπους που αποτελούσαν στο παρελθόν σημαντικοί συντελεστές στην δρομολόγηση των προσωπικών σας στόχων, καθώς τώρα θα κάνουν την επανεμφάνιση τους και εκτός του ότι θα προσπαθούν να θολώσουν τα “νερά” στην καθημερινότητα σας, θα σας ζητούν και χρωστούμενα του παρελθόντος, ακόμη και αν δεν πρόκειται για υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα, αλλά συναισθηματικού και ούτω καθεξής. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Λέοντες θα περάσετε στιγμές γεμάτες επικοινωνία με τον/την σύντροφο σας και θα σας απασχολήσουν θέματα που στο παρελθόν αφήσατε ημιτελή. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα κάνετε κι άλλες γνωριμίες τις οποίες και θα γοητεύετε με το επικοινωνιακό σας ταλέντο, αλλά να έχετε υπόψιν ότι γνωριμίες οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και έτυχε να μείνουν ημιτελείς, θα κάνουν την εμφάνιση τους στην ζωή σας ξανά.  

 

Παρθένος

Παρθένος ΕρμήςΑγαπητοί Παρθένοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το επικοινωνιακό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάτι το οποίο δεν αποκλείει παράλληλα την επικοινωνία σας με τους γείτονες, τα αδέρφια σας, τους συγγενείς ή τους ανθρώπους που βρίσκονται στον άμεσο κύκλο των συναναστροφών σας, ενώ επιπρόσθετα χρειάζεται να διαχειριστείτε την έκφραση σας αυστηρά για να μην σας ξεφύγουν πράγματα τα οποία θα μετανιώσετε. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, τα πράγματα αλλάζουν και ασχολείστε περισσότερο με οικονομικές σας υποθέσεις και με το εισόδημα σας. Προσπαθείτε να θεμελιώσετε κάποιες βασικές ισορροπίες ως προς την διαχείριση των οικονομικών σας πόρων. Έως ένα σημείο θα το καταφέρετε αυτό που θέλετε, προς το παρόν όμως χρειάζεται να διακατέχεστε από μία αυτοσυγκράτηση και σύνεση, διότι καταστάσεις και άνθρωποι με τους οποίους είχατε εμπλέξει στο παρελθόν σε οικονομικές ή συναισθηματικές διαφορές θα κάνουν ξανά την εμφάνιση τους στην ζωή σας και θα σας ζητούν αυτά που τους οφείλετε, ενώ παράλληλα θα σας δημιουργήσουν και τεχνικές δυσκολίες – καθυστερήσεις σε καθημερινό επίπεδο. Καθώς θα πλησιάζει το τέλος της εβδομάδας θα βρείτε λύσεις στο πρόβλημα σας με βοήθεια που θα προκύψει από εξωτερικό συντελεστή. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα περάσετε στιγμές τρυφερότητας και αισθησιασμού με τον/την σύντροφο σας, χρειάζεται όμως να είστε προσεκτικοί ως προς την έκφραση των συναισθημάτων σας διότι θα διακατέχεστε από συναισθήματα ζήλιας ή καχυποψίας προς το πρόσωπο του/της συντρόφου. Οι ελεύθεροι Παρθένοι θα κάνετε πολύ θετικές γνωριμίες που θα χαρακτηρίζονται από μπόλικη συναισθηματικότητα, προσοχή μόνο σε αντιζηλίες που θα σας παρουσιάσουν αυτό το διάστημα τυχόν ερωτικοί σύντροφοι από το παρελθόν.

 

Ζυγός

Ζυγός ΑφροδίτηΑγαπητοί Ζυγοί, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το οικονομικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι χρειάζεται να δώσετε βάση στην διαδικασία που διαχειρίζεστε το σταθερό εισόδημα σας και γενικά τους οικονομικούς σας πόρους, ενώ παράλληλα οι στενές σχέσεις σας με τους ανθρώπους δεν αποκλείεται να προκαλέσουν μία ανισορροπία στην προσωπική ευταξία και αυταξία σας, επομένως προσπαθήστε να διαχειριστείτε πιο δυναμικά αυτό το φαινόμενο. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, θα αναζητάτε τρόπους με τους οποίους θα αναδείξετε το πρόσωπο σας, είτε με το να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση, είτε με το να πραγματώσετε δραστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Εκείνο που χρειάζεται προσοχή, θα βρίσκεται ευθέως μπροστά στα μάτια σας, καθώς άνθρωποι και καταστάσεις όπου είχατε κάποια σύνδεση και συνεργασία στο παρελθόν θα κάνουν ξανά την εμφάνιση τους στην ζωή σας. Από εσάς, αυτοί οι συντελεστές θα ζητούν να ανοίξετε οτιδήποτε αφήσατε ημιτελές, καθιστώντας το κριτικά αναγκαίο να τους αντιμετωπίσετε αλλιώς θα σας δημιουργήσουν τρομερές καθυστερήσεις και εμπόδια στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφο σας, αυτό που χρειάζεται όμως εκ μέρους σας, είναι να αντιμετωπίσετε με τον/την σύντροφο σας προσωπικές υποθέσεις τις οποίες αφήσατε ημιτελείς στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα κάνετε γνωριμίες τις οποίες θα θελήσετε να κρατήσετε στην ζωή σας, άτομα όμως που υπήρξαν στο παρελθόν σας, θα σας εμποδίζουν από το να πάτε μπροστά.

 

Σκορπιός

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΑγαπητοί Σκορπιοί, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το ατομικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που σας τοποθετεί στο επίκεντρο των καταστάσεων και σας προκαλεί μία μικρή αναταραχή διότι όλα θα περνάνε από το χέρι σας ως προς την δρομολόγηση τους, κι εφόσον ο λόγος σας μετράει τόσο πολύ προσπαθήστε να τον αξιοποιήσετε παραγωγικά και μελετημένα. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, θα κάνουν την εμφάνιση  τους άνθρωποι και φαινόμενα που υπήρξανε στο παρελθόν σας ως τοξικοί συντελεστές, οι οποίοι επηρέασαν την ψυχολογία σας αρνητικά σε καθημερινό επίπεδο μέσω της εργασίας ή της κριτικής. Θα είναι στο χέρι σας να κλείσετε τις μεταξύ σας οφειλές και να επιλέξετε το κατά πόσο τους θέλετε ξανά στην ζωή σας σήμερα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι Σκορπιοί αν θέλετε να περάσετε ένα πιο χαλαρό και ισορροπημένο διάστημα με τον/την σύντροφο σας, καλό είναι να τους εκφράσετε τα ειλικρινή σας συναισθήματα καθώς και όλα σας απασχολούν. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε μπροστά στην ζωή σας και να εξελίξετε τις γνωριμίες σας, εάν και μόνο αν, ασχοληθείτε εκτενώς και συνειδητοποιημένα με τους φόβους του παρελθόντος.

 

Τοξότης

Τοξότης ΔίαςΑγαπητοί Τοξότες, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το εσωτερικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, το οποίο σας επιτάσσει να γίνετε περισσότερο υπομονετικοί και διακριτικοί στις καταστάσεις της καθημερινότητας σας, αλλά και βοηθητικοί ως προς τον πλησίον σας. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, κάνετε το αδύνατο δυνατό και χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε μέσο το οποίο πιστεύετε ότι μπορεί να σας βοηθήσει. Εκείνο όμως, που θα χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας, θα έχει να κάνει με ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίοι ενεπλάκησαν μαζί σας στο παρελθόν ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας και σας στήριξαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Θα ζητήσουν τα πράγματα τα οποία είχατε αφήσει από κοινού ημιτελή καθώς και να σφραγίσετε τις μεταξύ σας παλιές οφειλές. Σε συναισθηματικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι Τοξότες θα περάσετε στιγμές γεμάτες κοινωνικότητας με τον/την σύντροφο σας, να έχετε όμως υπόψη σας – χωρίς να κάνετε σκηνές – ότι είναι ανεξάρτητος συντελεστής και θα θέλει τον προσωπικό του χρόνο χωρίς εσάς. Οι ελεύθεροι Τοξότες θα κάνετε πολλές γνωριμίες  μέσω κοινών γνωστών αλλά και καλών φίλων, αλλά αν θέλετε να δείτε εξέλιξη χρειάζεται  να θέσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες στην ζωή σας. 

 

Αιγόκερως

Αιγόκερως ΚρόνοςΑγαπητοί Αιγόκεροι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το κοινωνικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, το οποίο σας δημιουργεί διάθεση για καλοπέραση με αγαπημένους σας φίλους, να δρομολογήσετε τους προσωπικούς σας στόχους, ενώ η φιλική και θετική σας αύρα θα σας φέρει γνωριμίες με ανθρώπους κύρους.  Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, η ολική δραστηριοποίηση σας θα κινείται κυρίως στην εκτέλεση ευθυνών των οποίων σας έχουν αναλογιστεί από τρίτα πρόσωπα σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Ο τομέας ο οποίος θα χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας θα υφίσταται στο επίπεδο της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Άνθρωποι οι οποίοι στο παρελθόν συμβάλλανε είτε μέσω οικονομικού, είτε μέσω προσωπικού παράγοντα στην ανέλιξη της εργασιακής σας πορείας θα κάνουν την επανεμφάνιση τους στην ζωή σας και θα σας ζητήσουν πράγματα που τυχόν αφήσατε ημιτελή. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά διότι θα σας προξενήσουν αρκετές δυσκολίες και καθυστερήσεις μέχρι να πάρουν αυτό που ζητάνε. Σε συναισθηματικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα περάσετε χαλαρές στιγμές με τον/την σύντροφο σας, είναι όμως κατάλληλο να κλείσετε τυχόν θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα κάνετε γνωριμίες με άτομα κύρους, για να δείτε όμως εξέλιξη σε συναισθηματικό επίπεδο χρειάζεται να κλείσετε τις υποθέσεις που σας “έκαψαν” στο παρελθόν και να θέσετε εκ νέου τις προτεραιότητες σας.

 

Υδροχόος

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΑγαπητοί Υδροχόοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το επαγγελματικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, το οποίο σας δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη να θέσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες ως προς την δρομολόγηση των επαγγελματικών σας στόχων, της καριέρας σας και της εδραίωσης της κοινωνικής σας εικόνας. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα προγραμματίζετε το πως να πραγματώσετε τους στόχους σας, διότι καταστάσεις και άνθρωποι από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σας φέρουν αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις στην επίτευξη αυτών που θέλετε. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τις διαφορές σας με οτιδήποτε παρουσιαστεί στον δρόμο σας και να αφοσιωθείτε με συνείδηση και τυπικότητα, ιδίως εάν θέλετε να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα κάνετε πολλές συζητήσεις με τον/την σύντροφο σας για θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι, θα κάνετε γνωριμίες με θετική εξέλιξη, θα κάνουν όμως και την εμφάνιση τους άνθρωποι από το παρελθόν.

 

Ιχθύες

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΑγαπητοί Ιχθύες, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το ερευνητικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάτι το οποίο σας δημιουργεί την επιθυμία να εξωθήσετε τον εαυτό σας σε νέες εμπειρίες οι οποίες θα σας ανανεώσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ θα προάγουν πρωτίστως την αισιόδοξη φύση σας αλλά και προσδώσουν διεύρυνση στον προσωπικό σας ορίζοντα. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, θα παρουσιαστούν απρόσμενα έξοδα, ενώ παράλληλα θα εμφανιστούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, δηλαδή είτε πρόκειται για οφειλές δικές σας ή άλλων ατόμων προς εσάς, επομένως προσπαθήστε όσο μπορείτε να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και να κλείσετε όσους περισσότερους ανοιχτούς κύκλους έχετε από το παρελθόν. Χρειάζεται παρόλα αυτά, να θέσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες ιδίως εάν έχετε να πραγματοποιήσετε κάποιες αγορές για τα αγαπημένα σας άτομα. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ιχθύες θα περάσετε πολλές στιγμές γεμάτες ερωτισμό και πάθος με τον/την σύντροφο σας και θα θέλετε να ανακαλέσετε στιγμές από το κοινό σας παρελθόν. Οι ελεύθεροι Ιχθύες θα κάνετε γνωριμίες που υπόσχονται πολλά, προσέξτε όμως αν ανοιχτείτε σε άτομα του παρελθόντος σας καθώς αυτά μπορεί να έχουν την διάθεση να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *