Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 Αυγούστου σηματοδοτεί τα όνειρα και τις εσωτερικές επιθυμίες, με μοναδικό κίνητρο την πίστη και το θάρρος που πηγάζει από το κέντρο της ύπαρξης του καθενός. Η πνευματικότητα γίνεται η κινητήριος δύναμη για τις μέρες που έρχονται, προσδίδοντας αφόρμηση στα αίτια που μας ενεργοποιούν προκειμένου να φέρουμε αμεσότερα αποτελέσματα σε έναν ατελέσφορο κυκλικό χορό ενεργειών. Παράλληλα, κλιμακώνονται οι έννοιες της θεραπείας, της ανιδιοτελούς αγάπης, της οικουμενικότητας, της φιλανθρωπίας και της καλλιτεχνίας. Προσοχή σε ροπές που οδηγούν σε κάθε μορφή κατάχρησης ή εθισμού, όπως και σε τάσεις πνευματικής σύγχυσης ή νοητικού φανατισμού.

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link:astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

 

Κριός

Κριός ΆρηςΑγαπητοί Κριοί, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 του μηνός ενεργοποιεί τον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο. Επέρχεται ένα διάστημα απομόνωσης και αποστασιοποίησης από τον κοινωνικό περίγυρο. Αναμένεται ένα αγχωτικό, γεμάτο σύγχυση διάστημα, ενώ τα έντονα παρασκηνιακά δρώμενα θα σας απορροφήσουν εντελώς απομυζώντας κάθε σταγόνα της ενέργειας σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε σε συνθήκες ηρεμίας, αρμονίας και ευεξίας και αποδεχτείτε ότι, η παρέα του εαυτού σας είναι εξίσου παραγωγική και ιδιαίτερα χρήσιμη την δεδομένη στιγμή. Μην πιέζετε τις δυνάμεις σας και προσφέρετε το κατά δύναμιν. Κατάλληλη περίοδος για ενδοσκόπηση, πραότητα και πνευματικές αναζητήσεις.

 

Ταύρος

Ταύρος ΑφροδίτηΑγαπητοί Ταύροι, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 του μηνός ενεργοποιεί τον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο. Αναμένονται καινούργιες γνωριμίες με άτομα ισχύος, η δημοφιλία σας αυξάνεται και γίνεστε οι πρωταγωνιστές σε κοινωνικές συναντήσεις ή εκδηλώσεις. Οι προσωπικοί σας στόχοι, οι επιθυμίες σας και οι κοινωνικές σας προτεραιότητες παίρνουν υλική υπόσταση και δρομολογούνται άμεσα με δεδομένη την επιτυχία και την θετική κατάληξη. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να γίνετε μέλος ενός οργανισμού ή μίας ομάδας που κύρια χαρακτηριστικά της να έχει τον ανθρωποκεντρισμό, τα υψηλά ιδανικά, την φιλανθρωπία και την ανιδιοτέλεια.

 

Δίδυμοι

Δίδυμοι ΕρμήςΑγαπητοί Δίδυμοι, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 του μηνός ενεργοποιεί τον δέκατο ηλιακό σας οίκο. Αυτό συνεπάγεται αυτόματα νέες εξελίξεις και θετικές αλλαγές στο φωτεινότερο και ψηλότερο μέρος του ηλιακού σας ωροσκοπίου, δηλαδή στο ζενίθ του φωτός και της ενέργειας. Η καριέρα, οι επαγγελματικές σας σχέσεις(προϊστάμενοι/εργοδότες), καθώς και η επαγγελματική σας κατεύθυνση πραγματοποιούν δομικές αλλαγές με κατεύθυνση προς την ανέλιξη και την παραγωγικότητα, στοιχεία που θα επιφέρουν αμετάκλητες απόρροιες στις μελλοντικές σας ροπές τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η ισχύς της δημόσιας εικόνας σας θεσπίζεται ως αμετακίνητη και θεμελιώνεται, ενώ η αυθεντικότητα των προσωπικών σας χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων προάγεται και σας καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλείς και επιτυχημένους.

 

Καρκίνος

Καρκίνος ΣελήνηΑγαπητοί Καρκίνοι, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 του μηνός ενεργοποιεί τον ένατο ηλιακό σας οίκο. Επηρεάζει άμεσα την κοσμοθεωρία σας, ρίχνοντας φως σε βασικά ζητήματα που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Παράλληλα, είναι μία κατάλληλη περίοδος για να αναζητήσετε την εμπειρική γνώση, όπως παραδείγματος χάρη η παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για εξειδίκευση σε κάποια ιδιότητα του επαγγελματικού σας τομέα. Αν εμπλέκεστε σε υπόθεση νομικού χαρακτήρα, τότε θα ακούσετε άμεσα νέα για την δρομολόγηση της. Προσπαθήστε να μην παραμελήσετε τον εαυτό σας και εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν για την επιδίωξη της εξέλιξης σας, καθώς η στασιμότητα δύναται να σας κρατήσει δέσμιους.

 

Λέων

Λέων ΉλιοςΑγαπητοί Λέοντες, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 του μηνός ενεργοποιεί τον όγδοο ηλιακό σας οίκο. Ρίχνει φως σε καρμικές, προσωπικές σχέσεις, καθώς και σε οικονομικές – κληρονομικές υποθέσεις με πρόσωπα που διαχειρίζεστε από κοινού. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο έχετε ανασυγκροτηθεί σε ενδοσκοπικό επίπεδο, ενώ θα αισθάνεστε έναν αέρα αναζωογόνησης και ενεργητικότητας, σε τέτοιο βαθμό που θα επηρεάσετε σημαντικά και μορφωτικά τον περίγυρο σας. Ημιτελή συμβάντα ανάμεσα σε φαινόμενα τοξικότητας ή κορεσμού θα επέλθουν στο τέλος τους, ενώ οι προσωπικές σας σχέσεις – είτε είστε δεσμευμένοι, είτε μέσω μίας γνωριμίας για τους ελεύθερους – θα αποκτήσουν γερά θεμέλια, εμβάθυνση, εμπιστοσύνη και σταθερότητα. Επιπρόσθετα, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα οικονομικού ή κληρονομικού χαρακτήρα.

 

Παρθένος

Παρθένος ΕρμήςΑγαπητοί Παρθένοι, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 του μηνός ενεργοποιεί τον έβδομο ηλιακό σας οίκο. Ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Αρχικά, οι δεσμευμένοι του ζωδιακού θα αισθανθείτε την επιθυμία να αναθεωρήσετε τις βάσεις που απαρτίζουν την σχέση σας προκειμένου να αποφασίσετε την εξέλιξη της, ενώ οι ελεύθεροι θα πραγματοποιήσετε μία γνωριμία που θα σας προκαλέσει θετικά συναισθήματα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, για να επέλθει η ισορροπία στις εργασιακές σας συνθήκες, καθώς και στις σχέσεις σας με τα πρόσωπα που αποτελούν τον επαγγελματικό σας περίγυρο χρειάζεται να κατανοήσετε πρωτίστως τους δικούς τους ρυθμούς με τους οποίους κινούνται, καθώς και να αναπτύξετε συνειδητά τις προσπάθειες εκ μέρους σας προκειμένου να αναπτύξετε τις κοινωνικές σας αρετές, όπως η υπομονή, η ανοχή και το θάρρος.

 

Ζυγός

Ζυγός ΑφροδίτηΑγαπητοί Ζυγοί, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 του μηνός ενεργοποιεί τον έκτο ηλιακό σας οίκο. Οι απόρροιες που φέρνει θα είναι στην καθημερινότητας σας, στην εργασία, στην υγεία και στις συνήθειες σας. Κρίνεται χρήσιμο και αποτελεσματικό να πραγματοποιήσετε αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες, ενώ αν δείξετε ενδιαφέρον προς την εκγύμναση τόσο του νου, όσο και του σώματος σας θα ευνοήσετε τα επίπεδα ευεξίας στον οργανισμό σας. Επιπρόσθετα, ως προς το φάσμα της επαγγελματικής ενασχόλησης σας βάλτε κάποιο πρόγραμμα αλλά και τις κατάλληλες προτεραιότητες προκειμένου να αποφύγετε συναισθήματα σύγχυσης και άγχους.

 

Σκορπιός

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΑγαπητοί Σκορπιοί,  η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 του μηνός ενεργοποιεί τον πέμπτο ηλιακό σας οίκο. Επιφέρει εξελίξεις ρίχνοντας φως σε ζητήματα δημιουργικότητας και προσωπικής εκφραστικότητας. Δεν αποκλείεται να σας προταθούν λοιπόν, το ερχόμενο διάστημα επαγγελματικά πρότζεκτ ή συνεργασίες που θα κατέχουν χαρακτηριστικά που να σας επηρεάζουν ή να ενεργοποιούν την δημιουργικότητα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αν ανήκετε στους δεσμευμένους του ζωδιακού θα θελήσετε να σφίξετε την ερωτική σχέση με τον/την σύντροφο σας, ενώ αναμένεται μία ιδιαίτερη περίοδος αισιοδοξίας, ευφορίας και ευδαιμονίας. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα πραγματοποιήσετε γνωριμίες που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας, την διάθεση σας και την θετική σας αύρα.

 

Τοξότης

Τοξότης ΔίαςΑγαπητοί Τοξότες, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 του μηνός ενεργοποιεί τον τέταρτο ηλιακό σας οίκο. Οι απόρροιες που φέρνει θα επικεντρώσουν την ενασχόληση σας με ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και την κατοικία σας. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε κάποια ανακαίνιση ή αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο, ενώ παράλληλα ευνοήστε στο να δρομολογήσετε κάποια αγοραπωλησία. Υποθέσεις γύρω από την ακίνητη περιουσία και τα περιουσιακά σας στοιχεία θα διεκπεραιωθούν με θετική κατάληξη. Θα αισθανθείτε γενικά ότι, χρειάζεται να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά του ιδιωτικού σας χώρου, ενώ θα σας ωφελήσει να ξεκαθαρίσετε τα πρόσωπα που βρίσκονται ιδιαίτερα κοντά σας για να επιφέρετε την ηρεμία και την σταθερότητα στην καθημερινότητα σας.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερως ΚρόνοςΑγαπητοί Αιγόκεροι, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 του μηνός ενεργοποιεί τον τρίτο ηλιακό σας οίκο. Σας φέρνει θετικές ειδήσεις, γνωριμίες με ιδιαίτερα προσφιλή άτομα, κοντινές μετακινήσεις, ενώ εντείνει τις καθημερινές επαφές με τα αδέρφια, τους γείτονες και τους συγγενείς. Η εξωστρέφεια σας απογειώνεται και θα αισθάνεστε πλέον σίγουροι στο να εκφράσετε τις προσωπικές σας απόψεις πάνω σε πολυποίκιλα θέματα. Δεν αποκλείεται να διοργανώσετε κάποια συνάντηση τις ερχόμενες μέρες προκειμένου να λύσετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις του παρελθόντος με την βοήθεια της λογικής και της εμπεριστατωμένης επιχειρηματολογίας. Επιπρόσθετα, οι αισιόδοξες σκέψεις και οι θετικές σας δονήσεις θα εκπέμπονται στον περίγυρο σας, στοιχείο που θα τον επηρεάζει άμεσα σε συνάρτηση με εσάς.

 

Υδροχόος

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΑγαπητοί Υδροχόοι, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 του μηνός ενεργοποιεί τον δεύτερο ηλιακό σας οίκο, καθώς σας βοηθάει να βρείτε λύσεις προκειμένου να πραγματοποιήσετε αλλαγές στους οικονομικούς σας πόρους. Είτε έχετε εκκρεμότητες, είτε απλώς επιθυμείτε να επεκτείνετε το συνολικό εισόδημα σας, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνετε κατάλληλες επενδύσεις ή ακόμη να βρείτε τρόπους για να σταθεροποιήσετε κάποιο εισόδημα. Σε προσωπικό επίπεδο, το σύστημα αξιών σας έρχεται στο προσκήνιο και σας δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείτε μαζί του και να ξεκαθαρίσετε τον τρόπο με τον οποίο κρίνετε τόσο τους συνανθρώπους σας, όσο και τον εαυτό σας και την αυτοεκτίμηση σας.

 

Ιχθύες

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΑγαπητοί Ιχθύες, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 26 του μηνός ενεργοποιεί τον πρώτο ηλιακό σας οίκο, επιφέροντας ως βασική επιθυμία να πραγματοποιήσετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, στον συνολικό τρόπο που κινήστε και εκφράζεστε, καθώς και στις ατομικές προτεραιότητες και επιθυμίες σας. Θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας, στοιχεία που θα βελτιώσουν τις κοινωνικές σας σχέσεις και την δημόσια εικόνα σας. Γίνεστε δημοφιλείς, ενώ προσωπικές υποθέσεις και στόχοι δρομολογούνται άμεσα με δεδομένη την επιτυχία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *