Ζωδιακός Κύκλος

Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί την περσόνα που υιοθετεί ο άνθρωπος στις καθημερινές του αλληλεπιδράσεις, η οποία ποικίλει σε ποιότητα και διευρύνσεις ανάλογα με το ζώδιο. Τι είναι όμως ο Ωροσκόπος; Πρωτίστως, δεν πρόκειται για κάποιο αστρικό ή φυσικό σώμα ή για έναν πλανήτη. Είναι το ζώδιο το οποίο ανατέλλει την στιγμή της γέννησης μας , δηλαδή, ακριβώς την στιγμή εκείνη που θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας αναπνοή στον κόσμο της Γης. Ο Ωροσκόπος προκύπτει μέσα από μαθηματικούς υπολογισμούς, από την χρονολογία, τον τόπο και την ακριβή ώρα γέννησης. Γενικά, δείχνει τον τρόπο που επιλέγει ένας άνθρωπος να εκφράζεται, ουσιαστικά, τον χαρακτήρα του. Παράλληλα φανερώνει την εξωτερική εμφάνιση του ατόμου, καθώς και την πρώτη εντύπωση που εκδηλώνει στους άλλους (γι΄αυτό είναι και το πιο σημαντικό στοιχείο μετά τον Ήλιο και την Σελήνη). Η κατεύθυνση της ενέργειας του Ωροσκόπου είναι αυτή που θα βοηθήσει τον άνθρωπο να υλοποιήσει τις επιθυμίες, τις προσδοκίες και τις ανάγκες του. Εδώ φαίνονται τα ταλέντα και οι δυνατότητες του.

 

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link:astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

 

Ωροσκόπος στον Λέοντα

 

Λέων ΉλιοςΚυβερνήτης του ωροσκοπίου – δηλαδή του αστρολογικού χάρτη – είναι ο Ήλιος. Έχει βασικό λειτουργικό ρόλο στην δράση του ατόμου τόσο από την θέση του σε ζώδιο, όσο και από την τοποθέτησή του σε οίκο.

Με τον Ωροσκόπο στο ζώδιο του Λέοντα, το άτομο διαθέτει μία έντονα εκφραστική ή διαχυτική διάθεση, καθώς και μία ενεργητική, δυναμική και αρκετά φλογερή προσωπικότητα. Στις προτεραιότητες του ανήκουν η ανάδειξη δύναμης ή εξουσίας και η απόκτηση βιωματικών εμπειριών μέσα από την δημιουργικότητα και τα αισθήματα. Τα δυνατά του σημεία είναι η σταθερότητα, η γενναιοδωρία, η εγκαρδιότητα και η ειλικρίνειά του. Τα λιγότερο δυνατά κι εκείνα τα οποία χρειάζεται να λαξεύσει για να αποκτήσει ομαλότητα και αρμονία στην πρόοδο του είναι η λαγνεία, η ανωριμότητα, ο εγωισμός και η υπερβολική αυτοπεποίθηση κατά την οποία πολλές φορές υποβόσκει η ανασφάλεια που αισθάνεται για τον εαυτό του. Είναι ένας μεταδοτικός άνθρωπος και λειτουργεί ως η χαρά της ζωής τόσο στον επαγγελματικό του περίγυρο, όσο και στον προσωπικό. Του αρέσει η πολυτελή ζωή, η άνεση, το λαμπερό και το γόητρο. Είναι υπεύθυνος άνθρωπος αλλά, χρειάζεται διαρκώς να μετριάζει τα ποσοστά του θυμού ή της βασιλικής διάθεσης που το διακατέχουν ανά διαστήματα.

 

Ωροσκόπος στην Παρθένο

Παρθένος ΕρμήςΚυβερνήτης του ωροσκοπίου – δηλαδή του αστρολογικού χάρτη – είναι ο Ερμής. Έχει βασικό λειτουργικό ρόλο στην δράση του ατόμου τόσο από την θέση του σε ζώδιο, όσο και από την τοποθέτησή του σε οίκο.

Με τον Ωροσκόπο στο ζώδιο της Παρθένου, το άτομο διαθέτει μία προσγειωμένη, ήρεμη και μία γήινα μεθοδική και οργανωτική προσέγγιση στις καθημερινές του αλληλεπιδράσεις. Αντιμετωπίζει κάθε διεργασία της ρουτίνας του μέσα από το πρίσμα της πνευματικής και της νοητικής ανάλυσης, καθώς αισθάνεται ότι η λογική αποτελεί το μοναδικό κλειδί για να ξεκλειδώσει την αλήθεια των φαινομένων, αλλά και των ανθρώπων. Τα δυνατά του σημεία είναι η κριτική σκέψη, η εμβάθυνση και η υπομονή του. Τα λιγότερο δυνατά κι εκείνα τα οποία χρειάζεται να λαξεύσει για να αποκτήσει ηρεμία και σταθερότητα στην πρόοδο του είναι το άγχος, η πνευματική ανησυχία, η τελειομανία και η υπερβολική χρήση της λογικής η οποία τείνει να το αποξενώσει πλήρως από τα αισθήματά του. Σαν προσωπικότητα είναι πρακτικό, συντηρητικό, φιλάνθρωπο κι επιδέξιο. Συγκινείται συνειδητά με τους αδύναμους ή τους ασθενείς είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για ζώα, είτε για το περιβάλλον. Η καθαριότητα, η συνέπεια, η τάξη και η ισορροπία είναι τα βασικά στοιχεία της εσωτερικής του ισορροπίας.

 

Ωροσκόπος στον Ζυγό

Ζυγός ΑφροδίτηΚυβερνήτης του ωροσκοπίου – δηλαδή του αστρολογικού χάρτη – είναι η Αφροδίτη. Έχει βασικό λειτουργικό ρόλο στην δράση του ατόμου τόσο από την θέση του σε ζώδιο, όσο και από την τοποθέτησή του σε οίκο.

Με τον Ωροσκόπο στο ζώδιο του Ζυγού, το άτομο διαθέτει μία εκλεπτυσμένη, χαρισματική και λεπτεπίλεπτη ενέργεια στις κινήσεις και στις επιλογές του. Είναι δημοκρατικό, φιλοσοφεί, επιφέρει την αρμονία κι ως επί το πλείστον επιδιώκει την ομορφιά και την χάρη έναντι του χάους και της αδικίας. Το γούστο του είναι επιλεκτικό, αλλά ισορροπημένο απ’ όλες τις αισθητικές πλευρές. Τα δυνατά του σημεία είναι η ικανότητα του να φιλοσοφεί, το τακτ και η ομορφιά στον τρόπο που σκέφτεται. Τα λιγότερο δυνατά κι εκείνα τα οποία χρειάζεται να λαξεύσει για να αποκτήσει ομαλότητα και σταθερότητα στην πρόοδο του είναι η αναποφασιστικότητα, ο φόβος της μοναχικότητας και η αστάθεια που πολλές φορές μπορεί να το εκτοπίσει από την πορεία του. Τόσο στον επαγγελματικό του χώρο, όσο και στις διαπροσωπικές του σχέσεις συμπεριφέρεται με σεβασμό κι αγάπη στις προτεραιότητες των άλλων. Παράλληλα, είναι έντονα κοινωνικό, αγαπάει την πολυτέλεια και την ομορφιά και την δημιουργεί για τον εαυτό του, αλλά και για τους αγαπημένους του ανθρώπους που το περιβάλλουν.

 

Ωροσκόπος στον Σκορπιό

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΚυβερνήτης του ωροσκοπίου – δηλαδή του αστρολογικού χάρτη – είναι ο Άρης με βάση την παραδοσιακή αστρολογία κι ο Πλούτωνας με βάση την σύγχρονη. Έχει βασικό λειτουργικό ρόλο στην δράση του ατόμου τόσο από την θέση του σε ζώδιο, όσο και από την τοποθέτησή του σε οίκο.

Με τον Ωροσκόπο στο ζώδιο του Σκορπιού, το άτομο διαθέτει μία μαγνητική, μυστηριώδη κι ενεργητικά ελκυστική προσωπικότητα. Σαν προσωπικότητα είναι σταθερό, αγαπάει την μεταφυσική, το άγνωστο, τον αποκρυφισμό, τον μυστικισμό και γενικότερα αναζητάει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την επιφάνεια των ιδεών, των φαινομένων ή των ανθρώπων. Τα δυνατά του σημεία είναι ικανότητα του να εμβαθύνει, να διαβάζει ανάμεσα από τις γραμμές, καθώς και η επιμονή, η υπομονή και ο δυναμισμός του. Τα λιγότερο δυνατά κι εκείνα τα οποία χρειάζεται να λαξεύσει για να αποκτήσει ομαλότητα και ισορροπία στην πρόοδο του είναι η μανία, η επιφυλακτικότητα, η καχυποψία και η τάση για εκδικητικότητα. Στις επαγγελματικές και στις διαπροσωπικές του σχέσεις ανταποκρίνεται με αφοσίωση, τυπικότητα, σεβασμό, ενώ προσφέρει ολοένα και περισσότερα με το που αισθανθεί ασφάλεια και εμπιστοσύνη στο περιβάλλον που στέκεται. Τέλος, έχει αρκετό πάθος για την ζωή, ζωτικότητα, ενεργητικότητα, αποφασιστικότητα και δεν επιτρέπει τα πράγματα να εξελίσσονται στην τύχη τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *