Ωροσκόπος Αστρολογία Ζώδια

Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί την περσόνα που υιοθετεί ο άνθρωπος στις καθημερινές του αλληλεπιδράσεις, η οποία ποικίλει σε ποιότητα και διευρύνσεις ανάλογα με το ζώδιο. Τι είναι όμως ο Ωροσκόπος; Πρωτίστως, δεν πρόκειται για κάποιο αστρικό ή φυσικό σώμα ή για έναν πλανήτη. Είναι το ζώδιο το οποίο ανατέλλει την στιγμή της γέννησης μας , δηλαδή, ακριβώς την στιγμή εκείνη που θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας αναπνοή στον κόσμο της Γης. Ο Ωροσκόπος προκύπτει μέσα από μαθηματικούς υπολογισμούς, από την χρονολογία, τον τόπο και την ακριβή ώρα γέννησης. Γενικά, δείχνει τον τρόπο που επιλέγει ένας άνθρωπος να εκφράζεται, ουσιαστικά, τον χαρακτήρα του. Παράλληλα φανερώνει την εξωτερική εμφάνιση του ατόμου, καθώς και την πρώτη εντύπωση που εκδηλώνει στους άλλους (γι΄αυτό είναι και το πιο σημαντικό στοιχείο μετά τον Ήλιο και την Σελήνη). Η κατεύθυνση της ενέργειας του Ωροσκόπου είναι αυτή που θα βοηθήσει τον άνθρωπο να υλοποιήσει τις επιθυμίες, τις προσδοκίες και τις ανάγκες του. Εδώ φαίνονται τα ταλέντα και οι δυνατότητες του.

 

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link:astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

 

Ωροσκόπος στον Τοξότη

Τοξότης ΔίαςΚυβερνήτης του ωροσκοπίου – δηλαδή του αστρολογικού χάρτη – είναι ο Δίας. Έχει βασικό λειτουργικό ρόλο στην δράση του ατόμου τόσο από την θέση του σε ζώδιο, όσο και από την τοποθέτησή του σε οίκο.

Με τον Ωροσκόπο στο ζώδιο του Τοξότη, το άτομο διαθέτει μεταδοτική ενέργεια, θετική αύρα και απύθμενη αισιοδοξία. Έχει ευχάριστη προσωπικότητα με έντονη δυναμικότητα κι αμέριστο ενθουσιασμό. Προσεγγίζει κάθε πλευρά ή φαινόμενο της ζωής από το πρίσμα της φιλοσοφίας και της διαρκούς αμφισβήτησης. Η ικανότητα του όμως να αμφισβητεί δεν σηματοδοτεί απαραίτητα κάτι αρνητικό, καθώς κατέχει την ικανότητα να κρίνει δίκαια μέσα από μία γόνιμη διαδικασία. Η αχίλλειος φτέρνα του βρίσκεται στο γεγονός ότι φανατίζεται έντονα, με αποτέλεσμα να θολώνει και να εκτοπίζεται από τον πραγματικό του στόχο. Τα δυνατά του σημεία είναι η ικανότητα του να φιλοσοφεί, ο οραματισμός, η εγγενής “σοφία” και οι ανθρωπιστικές αξίες. Τα λιγότερο δυνατά κι εκείνα τα οποία χρειάζεται να λαξεύσει για να αποκτήσει εφαρμογή της αρμονίας και της σταθερότητας στην πραγμάτωση των στόχων του είναι ο φανατισμός, η επιπολαιότητα, η ανυπομονησία και ο γρήγορος κορεσμός.

 

Ωροσκόπος στον Αιγόκερω

Αιγόκερως ΚρόνοςΚυβερνήτης του ωροσκοπίου – δηλαδή του αστρολογικού χάρτη – είναι ο Κρόνος. Έχει βασικό λειτουργικό ρόλο στην δράση του ατόμου τόσο από την θέση του σε ζώδιο, όσο και από την τοποθέτησή του σε οίκο.

Με τον Ωροσκόπο στο ζώδιο του Αιγόκερω, το άτομο διαθέτει ένα μαγνητικό και μυστήριο πέπλο γύρω από την αύρα του, μία ελκυστική μοναχικότητα και ανεξαρτησία, καθώς και μία αρκετά επαγγελματική συμπεριφορά. Είναι σοβαρό, μετρημένο, μεθοδικό και οργανωτικό. Προτεραιότητα του είναι η πρακτικότητα, στοιχείο που αποτελεί τον πυλώνα για την πραγματοποίηση των στόχων και των σκέψεων του. Τόσο στον επαγγελματικές, όσο και στον διαπροσωπικές του σχέσεις λειτουργεί με σταθερότητα, τρυφερότητα και περιποίηση, καθιστώντας το άτομο αφενός, έναν ιδανικό σύντροφο ή οικογενειάρχη κι αφετέρου, έναν λειτουργικό επαγγελματία και συνεργάτη. Τα δυνατά του σημεία είναι η δυνατότητα του να ηγείται, η αποτελεσματικότητά του, η συνέπεια, η αφοσίωση, η πρακτικότητα και η αίσθηση εμπιστοσύνης που αποπνέει. Τα λιγότερο δυνατά κι εκείνα τα οποία χρειάζεται να λαξεύσει για να αποκτήσει αρμονία και θεμελίωση στην πρόοδο του είναι η αδιαλλαξία, η στενοκεφαλιά, η απαισιοδοξία, η τσιγκουνιά και οι έντονες τάσεις απομόνωσης.

 

Ωροσκόπος στον Υδροχόο

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΚυβερνήτες του ωροσκοπίου – δηλαδή του αστρολογικού χάρτη – είναι ο Ουρανός στην σύγχρονη αστρολογία και ο Κρόνος στην παραδοσιακή. Έχουν βασικό λειτουργικό ρόλο στην δράση του ατόμου τόσο από την θέση τους σε ζώδιο, όσο και από την τοποθέτησή τους σε οίκο.

Με τον Ωροσκόπο στο ζώδιο του Υδροχόου, το άτομο διαθέτει έντονες τάσεις επαναστατικότητας, είναι ανεξάρτητο και αποζητά την ελευθερία και την διαθεσιμότητα χώρου για να κινείται με κριτήριο τις επιλογές του. Διακρίνεται για την ανθρωπιστική ροπή του, τον ιδεαλισμό και τον οραματισμό του. Ονειρεύεται και αποσκοπεί στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για κάθε μορφή ζωντανής ύπαρξης, καθώς πιστεύει ότι ο καθένας έχει δικαιώματα για μία άνετη διαβίωση ή μία εποικοδομητική εκπαίδευση. Οι απόψεις του παραμένουν σταθερές, ενώ ακόμη και τα πιο ορθολογικά επιχειρήματα δεν δύναται να το συνταράσσουν αν δεν το αποφασίσει το ίδιο το άτομο. Τα δυνατά του σημεία είναι η κοινωνικότητά του, οι φιλανθρωπικές του αξίες, η επιδίωξη της ηθικής και η λειτουργική απομόνωση από την “φασαρία” του συνόλου. Τα λιγότερο δυνατά κι εκείνα τα οποία χρειάζεται να λαξεύσει για να αποκτήσει ομαλότητα και αρμονία στην πρόοδο του είναι οι υπερβολή, οι σπασμωδικές αντιδράσεις, η τάση του να λειτουργεί ως ο επαναστάτης δίχως αιτία, η έντονη εκκεντρικότητα και η αδιαλλαξία.

 

Ωροσκόπος στους Ιχθύες

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΚυβερνήτες του ωροσκοπίου – δηλαδή του αστρολογικού χάρτη – είναι ο Δίας στην παραδοσιακή αστρολογία και ο Ποσειδώνας στην σύγχρονη. Έχουν βασικό λειτουργικό ρόλο στην δράση του ατόμου τόσο από την θέση τους σε ζώδιο, όσο και από την τοποθέτησή τους σε οίκο.

Με τον Ωροσκόπο στο ζώδιο των Ιχθύων, το άτομο διαθέτει καλλιτεχνικές ροπές, εκτιμάει την ομορφιά της ζωής και την επιδιώκει με κάθε μέσο στην καθημερινότητα του. Έχει έντονες τάσεις να ζει σε έναν κόσμο ιδανικό, πλασμένο μέσα στο κεφάλι του κι αυτό διότι είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στις ενέργειες των ανθρώπων τριγύρω του, συνήθως σε στάδιο υπερευαισθησίας. Είναι ρομαντικό, διακρίνεται για την απύθμενη φαντασία και την έμπνευση που βρίσκει στην παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ έχει ενδοσκοπικές κατευθύνσεις να ασχοληθεί κατά την πάροδο της ζωής του με τον εσωτερισμό, την μεταφυσική, τον αποκρυφισμό ή τον μυστικισμό. Τα δυνατά του σημεία είναι η φαντασία, η διαίσθηση, ο οραματισμός, η δοτικότητα, η ενσυναίσθηση, η εμπάθεια και η πνευματικότητα. Τα λιγότερο δυνατά κι εκείνα τα οποία χρειάζεται να λαξεύσει για να αποκτήσει πρόοδο και αρμονία στην δρομολόγηση των ζητημάτων που θα το απασχολήσουν στα φαινόμενα της ρουτίνας του είναι ο κάθε μορφής εθισμός – όπως το αλκοόλ, οι ουσίες και ούτω καθεξής, η έλλειψη πρακτικότητας ή μεθοδικότητας, καθώς και η αμέλεια ανάληψης ευθυνών για πράγματα ή επιλογές που το αναλογούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *