Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

 

Κριός

Κριός ΆρηςΑγαπητοί Κριοί, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το ατομικό μέρος του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα έχετε την ευχέρεια να πραγματοποιήσετε αρκετές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, όσο και το να δρομολογήσετε ατομικές υποθέσεις που σας επηρεάζουν άμεσα. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου θα σας δημιουργήσει την επιτακτική ανάγκη για αρμονία και ομαλότητα τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Μπορείτε να το πετύχετε με το να ενστερνιστείτε τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των άλλων ατόμων και ύστερα, να συμπορευτείτε μαζί τους και να δρομολογήσετε και τους δικούς σας στόχους. Είναι κατάλληλη περίοδος για να δεχτείτε τυχόν νέες προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες, καθώς και αν βρίσκεστε σε σχέση να εκτελέσετε το επόμενο βήμα. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι δρομολογώντας έναν κοινό στόχο με τον/την σύντροφο σας θα έρθετε πιο κοντά, τόσο συναισθηματικά, όσο και νοητικά. Οι ελεύθεροι θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα επιφέρουν αισιοδοξία και πληρότητα στην καθημερινότητα σας.

 

Ταύρος

Ταύρος ΑφροδίτηΑγαπητοί Ταύροι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το εσωτερικό μέρος του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αν βρείτε τον κατάλληλο χρόνο, προγραμματίστε την ξεκούραση σας προκειμένου να ανανεώσετε τις δυνάμεις σας. Παράλληλα, μία ενδοσκόπηση ή περισυλλογή θα αποβεί εξαιρετικά εποικοδομητική σε προσωπικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου επιφέρει αλλαγές στην σχέση σας με το σώμα σας, τον τρόπο που ενεργείτε και προγραμματίζετε τις καθημερινές σας διεργασίες, καθώς και την αντίληψη σας γύρω από το άγχος και το στρες της ρουτίνας. Επιπρόσθετα, οι εργασιακές σας σχέσεις θα αποκτήσουν ισορροπία και ομαλότητα τόσο ως προς την συνεργασία, αλλά και το επικοινωνιακό επίπεδο. Όσον αφορά το άγχος, την σύγχυση και το στρες, τα οποία έχουν παραλύσει το νευρικό σας σύστημα μπορείτε να τα αποβάλλετε με την ενημέρωση γύρω από την ευεξία του οργανισμού, την κατάλληλη ξεκούραση ή την διατροφή. Είναι κατάλληλη περίοδος αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε κάποιο είδος εκγύμνασης του σώματος ή να αλλάξετε εργασία. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι θα βιώσετε αρκετές ερωτικές στιγμές αυτή την περίοδο με τον/την σύντροφο σας, ενώ τα κοινά οικονομικά σας – αν συζείτε ή έχετε παντρευτεί – θα βελτιωθούν. Οι ελεύθεροι θα κάνετε γνωριμίες που θα σας εξωθήσουν να βγείτε από τον κύκλο της άνεσής σας, απλώς χρειάζεται να δώσετε προσοχή στην επανεμφάνιση ατόμων από το παρελθόν σας.

 

 

Δίδυμοι

Δίδυμοι ΕρμήςΑγαπητοί Δίδυμοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το κοινωνικό μέρος του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Οι στόχοι και οι κοινωνικές σας ευθύνες έρχονται στο στόχαστρο και στο πεδίο της δράσης σας, επομένως, αν σας βγει ξαφνική κούραση από την συνεχόμενη εργασία να μην απορήσετε. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου επιφέρει δραματικές και άμεσες αλλαγές στην εκφραστικότητα σας. Θα έχετε δημιουργικό και παραγωγικό στόμφο, ενώ η άνεση με την οποία θα προβάλετε τον εαυτό σας δεν αποκλείεται να σας φέρει κάποια καινούργια επαγγελματική πρόταση ή κάποιο πρότζεκτ που να σας γοητεύσει αμέσως. Το θετικό σας πνεύμα και η ζεστή σας αύρα θα είναι μεταδοτική, στοιχείο που θα σας κάνει αγαπητούς στις παρέες. Είναι κατάλληλη περίοδος για να διοργανώσετε τον χρόνο σας με χαρούμενες και ανάλαφρες δραστηριότητες με τα αγαπημένα σας άτομα. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφο σας, ενώ δεν αποκλείεται να εξελίξετε το στάδιο της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα πραγματοποιήσετε μία γνωριμία μέσα στον μήνα, η οποία θα έχει προοπτικές σταθερότητας.

 

Καρκίνος

Καρκίνος ΣελήνηΑγαπητοί Καρκίνοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το επαγγελματικό μέρος του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Είναι πιθανό να προκληθούν ορισμένες ανακατατάξεις στην εργασία σας τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και στο απασχολούμενο προσωπικό, επιφέροντας δραστικές επιρροές που θα σας αναστατώσουν. Διαχειριστείτε κάθε επικείμενη αλλαγή στην επαγγελματική και στην δημόσια ζωή σας με τακτ, ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου επιφέρει δραστικές κι εσωτερικές αλλαγές. Θα βιώσετε μία ενδότερη επιθυμία – ανάγκη για ηρεμία, ασφάλεια και εμπιστοσύνη στις προσωπικές σας σχέσεις, στοιχείο που θα το επιδιώξετε αν πραγματοποιήσετε αλλαγές στις συνθήκες των σχέσεων σας, όσο και το να αποβάλλετε την τοξικότητα και την μιζέρια άμεσα. Δεν αποκλείεται να προβείτε σε κάποια αγοραπωλησία ή ανακαίνιση της υπάρχουσας κατοικίας σας, προκειμένου να επιφέρετε αρμονία, ομαλότητα, καθώς και κάτι καινούργιο ή διαφορετικό στην ζωή σας. Κατάλληλη περίοδος για  να “θερμάνετε” το κλίμα και να δημιουργήσετε αισθήματα θαλπωρής στις οικογενειακές σας σχέσεις. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι θα εγκαινιάσετε μία καθημερινότητα γεμάτη αρμονία και αποδοχή μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας αλλάξει την καθημερινότητα.

 

Λέων

Λέων ΉλιοςΑγαπητοί Λέοντες, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το ερευνητικό μέρος του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Η διάθεση και η κινητικότητα σας θα αγγίξει το απόγειο της, ενώ η θετική σας αύρα θα είναι μεταδοτική και θα σας κάνει περιζήτητους. Θα αναζητήσετε νέες βιωματικές εμπειρίες μέσα από μία νέα φιλοσοφία ή μία καινούργια γνωριμία. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου φέρνει αλλαγές στο πως θα εκφράζετε τα συναισθήματα σας, μα κυρίως τις σκέψεις σας και τον τρόπο που τις επεξεργάζεστε. Θα έχετε την εσωτερική ανάγκη να εμβαθύνετε στις καθημερινές επαφές με τα αγαπημένα σας άτομα, καθώς και αυτά που απαρτίζουν τον άμεσο περίγυρο σας – όπως είναι οι συγγενείς, τα αδέρφια ή οι γείτονες. Θα διακριθείτε για την επικοινωνιακή σας άνεση, ενώ θα διακατέχεστε από ένα κύμα θετικότητας, στοιχείο που θα ευνοήσει αρκετά τις κοινωνικές επαφές σας. Οι ορίζοντες σας θα διευρυνθούν, ενώ είναι κατάλληλη περίοδος για να διοργανώσετε μία κοντινή μετακίνηση ή κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι θα βιώσετε το μεγαλείο του έρωτα αυτή την περίοδο με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι θα πραγματοποιήσετε γνωριμίες, οι οποίες θα φέρουν ένα κύμα αλλαγής στην διάθεση σας και θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους.

 

Παρθένος

Παρθένος ΕρμήςΑγαπητοί Παρθένοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το καρμικό μέρος του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Το παρελθόν σας θα κάνει την εμφάνιση του με διάφορους τρόπους (φοβίες, ανασφάλειες, τοξικές σχέσεις, απωθημένα), αλλά εσείς θα βρείτε το κουράγιο και το θάρρος να τα αντιμετωπίσετε. Αποκτάτε εσωτερική ενθάρρυνση και εμπιστεύεστε περισσότερο τις δυνάμεις σας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου φέρνει θετικές αλλαγές και εξελίξεις σε θέματα προσωπικών σχέσεων, καθώς και σε υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα. Θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις, αλλά θα σας δωθούν και οι κατάλληλες συμβουλές, ώστε να σταθεροποιήσετε με κάποιον τρόπο το εισόδημα σας ή το να πραγματώσετε κάποια επωφελή επένδυση. Η αυτοεκτίμηση σας και το σύστημα αξιών σας αποκτούν εκ νέου βάθος, ισορροπία και αρμονία. Το γεγονός αυτό σας προσφέρει μεγαλύτερη διαύγεια για να πραγματοποιήσετε ξεκάθαρα τις επιλογές σας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι θα βιώσετε μία περίοδο “σπιτόγατας” με τον/την σύντροφο σας, ενώ αν μένετε χωριστά δεν αποκλείεται κάποια συγκατοίκηση. Οι ελεύθεροι θα κάνετε γνωριμίες με τις οποίες θα αισθανθείτε εξαρχής ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

 

Ζυγός  

Ζυγός ΑφροδίτηΑγαπητοί Ζυγοί, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το διπλωματικό μέρος του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα είστε το επίκεντρο τόσο στον ιδιωτικό σας χώρο, όσο και στον επαγγελματικό, γεγονός το οποίο θα ενισχύσει την ενασχόληση σας με ασήμαντες λεπτομέρειες, κάτι που δεν πρέπει να σας προκαλέσει δυσαρμονικά συναισθήματα. Είναι στο χέρι σας λοιπόν, να επιφέρετε την ομαλότητα και την συγκέντρωση και να αποφύγετε τις προστριβές ή τις διενέξεις. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 9 Οκτωβρίου φέρνει εξελίξεις στις προσωπικές σας προτεραιότητες και επιθυμίες. Θα αναζητήσετε την αλλαγή και κάτι διαφορετικό, τόσο σε εσωτερικό, όσο και σε εξωτερικό επίπεδο. Κατ’ επέκταση, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση. Επίσης, θα αισθάνεστε περισσότερο άνετοι και ελαφριοί σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα, ενώ το ισχυρό και θετικό σας πνεύμα θα είναι ιδιαίτερα μεταδοτικό. Πραγματοποιείτε πολλές τροποποιήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, φέρνοντας πλέον σε ισορροπία και τα δικά σας συναισθήματα, όπως και τις σκέψεις σας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι συντονίζεστε έντονα σε επικοινωνιακό επίπεδο αυτή την περίοδο με τον/την σύντροφο σας, ενώ ένα κοντινό ταξίδι θα σας προκαλέσει ανάταση. Οι ελεύθεροι θα πραγματοποιήσετε αρκετές γνωριμίες, ενώ το φλερτ δεν θα λείπει!

 

Σκορπιός

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΑγαπητοί Σκορπιοί, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το καθημερινό μέρος του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Η ρουτίνα αναμένεται να σας επηρεάζει καθόλο το σαββατοκύριακο, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να αγχωθείτε ή να συγχυστείτε. Βρείτε την ισορροπία επιδιώκοντας την ευεξία τόσο του οργανισμού σας, όσο και του μυαλού σας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου δημιουργεί αυτόματα μία επιτακτική ανάγκη για ηρεμία, χαλάρωση του νευρικού σας συστήματος, καθώς και ολική αποστασιοποίηση από παρασκηνιακά δρώμενα. Δεν αποκλείεται να ενημερωθείτε περί μυστικών ή κρυφών σχεδίων είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσπαθήστε να κρατήσετε υπό έλεγχο και σε απόσταση τυχόν επιτήδειους εχθρούς, ακόμη κι αν δεν είναι φανεροί – εμπιστευτείτε το ένστικτο και την διαίσθηση σας αν αισθανθείτε κάτι παράταιρο. Δώστε προσοχή και πρακτικό μέτρο στην ευφάνταστη έμπνευση σας, διότι η υπερβολή και το χάος παραμονεύουν. Είναι κατάλληλη περίοδος για ενδοσκόπηση και περισυλλογή, καθώς και για ενασχόληση με μεταφυσικά, αποκρυφιστικά ή μυστικιστικά θέματα. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι θα βιώσετε αισθήματα σταθερότητας και ρομαντισμού με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι θα πραγματοποιήσετε γνωριμίες, οι οποίες θα έχουν θετική εξέλιξη κάνοντας σας να αισθάνεστε σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

 

Τοξότης

Τοξότης ΔίαςΑγαπητοί Τοξότες, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το δημιουργικό μέρος του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα έχετε έντονη την διάθεση να είστε παραγωγικοί και δημιουργικοί επομένως, αφεθείτε στον κόσμο της καλλιτεχνίας ή των τεχνών. Καλές μέρες για να περάσετε ευδαιμονικά και με ευφορία με τα αγαπημένα σας άτομα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου θα ισχυροποιήσει και θα θεμελιώσει τις προσωπικές σας απόψεις γύρω από πολυποίκιλα θέματα, καλό είναι όμως, από την μία να μην χάσετε τον αντικειμενικό σας στόχο και από την άλλη, να επιμείνετε στην πολυπρισματική προσέγγιση των φαινομένων. Θα είστε περισσότερο κοινωνικοί απ’ ότι συνήθως, αλλά αυτό θα σας φέρει νέες δυναμικές γνωριμίες, οι οποίες θα  μπορέσουν να συνδράμουν στην επίτευξη των κοινωνικών σας στόχων. Η ροπή σας για την δρομολόγηση των στόχων και των επιθυμιών σας αναζωπυρώνεται και είναι πιο έντονη από ποτέ. Είναι κατάλληλη περίοδος για να συμμετέχετε σε ομάδες με κοινό στόχο ή σε κάποιον σύλλογο για να βρείτε έμπνευση και περισσότερα ερεθίσματα. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφο σας, ενώ ποιότητες όπως η σταθερότητα, η εμπιστοσύνη και η αγάπη ενισχύονται και εμβαθύνουν. Οι ελεύθεροι γίνεστε πιο εξωστρεφείς, ενώ η αυτοπεποίθηση που αποπνέετε γοητεύει τους πάντες φέρνοντας νέες γνωριμίες.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερως ΚρόνοςΑγαπητοί Αιγόκεροι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το οικογενειακό μέρος του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Στο πεδίο της δράσης σας θα επέλθει η άμεση ενασχόληση με τα πρόσωπα που απαρτίζουν την οικογένεια σας ή τους γονείς σας. Παράλληλα, θα σας δημιουργηθεί η επιθυμία να ισορροπήσετε αξίες όπως η εμπιστοσύνη, η ασφάλεια και η αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου επιφέρει αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα, στην καριέρα σας και στην δημόσια εικόνα σας. Θα έχετε ξαφνική αναγνώριση των ικανοτήτων και του επαγγελματισμού σας από τα ανώτερα διοικητικά πρόσωπα (εργοδότης, προϊστάμενοι), ενώ, οι εργασιακές σας σχέσεις θα βελτιωθούν. Εδραιώνεται η κοινωνική σας ισχύς και η δημόσια εικόνα σας ανασυγκροτείται. Γενικά, είναι κατάλληλη περίοδος για να δρομολογήσετε κάποια αλλαγή στην επαγγελματική σας κατεύθυνση ή αν είστε άνεργοι να βρείτε κάποια σημαντική θέση. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι θα θελήσετε να περάσετε ήρεμες και χαλαρές στιγμές με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι μαθαίνετε από τα λάθη των σχέσεων του παρελθόντος και στις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε θα έχετε περισσότερη εσωτερική αρμονία, σιγουριά και σταθερότητα.

 

Υδροχόος

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΑγαπητοί Υδροχόοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το επικοινωνιακό μέρος του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Οι επαφές σας με τα αδέρφια, τους συγγενείς σας ή τους γείτονες θα γίνουν πιο εντατικές και με μεγαλύτερη συχνότητα. Παράλληλα, να αναμένετε σημαντικές ειδήσεις με θετικό περιεχόμενο. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου φέρνει γνωριμίες με άτομα ή την επαφή με νέες φιλοσοφίες που θα διευρύνουν την κοσμοθεωρία σας. Παράλληλα, θα σας ενεργοποιηθεί η επιθυμία να βιώσετε και να αναδείξετε ποιότητες όπως η ευδαιμονία, η θετικότητα, η ευφορία, ενώ θα έχετε έντονη ροπή προς την φιλοσοφία και την περιπέτεια. Οι γνώσεις σας θα επεκταθούν και θα ερευνήσετε τρόπους για να εφαρμόσετε πρακτικά τα νέα σας πνευματικά αποκτήματα για την απόκτηση βιωματικών εμπειριών. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι θα εγκαινιάσετε μία κοινωνική περίοδο με τον/την σύντροφο σας, ενώ η επιδίωξη κοινών στόχων θα σας φέρουν πιο κοντά. Οι ελεύθεροι θα κάνετε νέες γνωριμίες μέσω του φιλικού σας περίγυρου ή μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις – συναντήσεις.

 

Ιχθύες

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΑγαπητοί Ιχθύες, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το οικονομικό μέρος του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αν βρίσκεστε σε φάση που διαπραγματεύεστε οικονομικές εκκρεμότητες δεν αποκλείεται να ακούσετε θετικές ειδήσεις ή εξελίξεις σε κάποιο οικονομικό ζήτημα (πχ σταθερό εισόδημα, επένδυση). Μέσα από αρκετές προσπάθειες καταφέρνετε να ανακτήσετε την αυτοεκτίμηση σας, ενώ το σύστημα αξιών σας θα ισορροπήσει. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου επικεντρώνει το ενδιαφέρον και την ενασχόληση σας σε υποθέσεις οικονομικού ή κληρονομικού χαρακτήρα, τις οποίες διαχειρίζεστε από κοινού με άλλα πρόσωπα. Οι εξελίξεις στους προαναφερθέντες τομείς θα σας βοηθήσουν, ενώ θα εμφανιστούν πρακτικές λύσεις για την δρομολόγηση τους από εκεί που δεν το περιμένετε. Θα διακατέχεστε από έντονη εσωτερική ανάγκη για ολική “αναγέννηση” του εαυτού σας, την οποία θα την εφαρμόσετε με επιτυχία. Φόβοι, ανασφάλειες ή απωθημένα από το παρελθόν θα καταφέρετε να τα διαχειριστείτε με μεθοδικότητα, κλείνοντας τις ημιτελείς συνδέσεις μαζί τους. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφο σας την ερχόμενη περίοδο, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε από κοινού κάποια σημαντική ανακοίνωση. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία ιδιαίτερα σημαντική γνωριμία τις ερχόμενες μέρες, ενώ δεν αποκλείεται να είναι άτομο ισχύος ή μεγαλύτερης ηλικίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *