Ωροσκόπος Αστρολογία Ζώδια

Το μεσουράνημα(medium coeli ή MC) στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη αποτελεί το φωτεινότερο και το υψηλότερο σημείο του κύκλου, το μέσο του παραδείσου(midheaven). Πρόκειται ουσιαστικά για τον δέκατο οίκο, το Ζενίθ του χάρτη, το απόγειο της ζωής και της ενέργειας. Εδώ, ανάλογα με το ζώδιο που καταλαμβάνει τον θρόνο της συγκεκριμένης οικοθεσίας ανακαλύπτονται οι ροπές του ανθρώπου απέναντι σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό του, όπως ένα σύστημα ή μία κοινωνία. Παράλληλα, μπορεί να προβλεφθεί η επαγγελματική και η κοινωνική του σταδιοδρομία, καθώς ο 10ος οίκος δύναται να σηματοδοτήσει το ουσιώδες “κάλεσμα” του ανθρώπου. Μιλώντας για το “κάλεσμα” εννοούμε το πεπρωμένο, την εσωτερική τάση που εκδηλώνεται. Μία εγγενής κλίση ή ένα έμφυτο χαρακτηριστικό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Μεσουράνημα σαν έννοια πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: Δέκατος Οίκος – Μεσουράνημα – Ζενίθ – Νότος.

 

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link:astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

 

Μεσουράνημα(10ος Οίκος) στον Κριό

Κριός ΆρηςΟ κάτοχος της θέσης είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, ο οποίος αποφεύγει να έρχεται σε φάση αντίθεσης ή αντίστασης με κάποιο άλλο μέλος. Από τα παιδικά του χρόνια ακόμη απέφευγε τόσο τον ανταγωνισμό, όσο και τον συναγωνισμό. Του αρέσει να εκπληρώνει τις επιθυμίες των άλλων και να θέτει σε πρώτη γραμμή τις προτεραιότητες τους, βρίσκοντας ικανοποίηση στην συγκεκριμένη διεργασία. Δεν του αρέσει η βία, γι’ αυτό και διεκπεραιώνει κάθε του αλληλεπίδραση μέσω της διπλωματίας και της συζήτησης. Όσο περισσότερο όμως θα περνάει ο καιρός, άλλο τόσο θα έχει μία αίσθηση χάους και συναισθηματικής σύγχυσης. Το κλειδί για την επίτευξη της αρμονίας και της ισορροπίας έγκειται στην προσωπική βούληση του ατόμου και στην αυτοπεποίθηση απέναντι στις ικανότητες του. Οφείλει να ανακαλύψει τι είναι αυτό που το κάνει να αισθάνεται όμορφα και να το επιδιώκει με κάθε μέσο. Με το να αρχίσει να εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις θα κερδίσει τον σεβασμό και θα θεμελιώσει την ισχύ του.

 

Μεσουράνημα(10ος Οίκος) στον Ταύρο

Ταύρος ΑφροδίτηΟ κάτοχος με το Μεσουράνημα στον Ταύρο είναι ένας άνθρωπος ο οποίος, αφενός γαλουχήθηκε σε ένα σταθερό περιβάλλον ή με κάποιες βασικές αρχές, αφετέρου όμως, έχει την μόνιμη αίσθηση ότι χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Έχει μία απαισιόδοξη προσέγγιση σε κάθε φαινόμενο που μπορεί να εμφανιστεί και το αντιμετωπίζει σαν να μην υπάρχει πρακτική λύση. Για να καταφέρει να αποκαταστήσει τις προκείμενες καταστάσεις, η μόνη οδός για την επίτευξη της σταθερότητας και την ομαλότητας είναι να θέσει σε προτεραιότητα την προσωπική του επιτυχία τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η οικονομική και η υλική σταθερότητα θα προσφέρουν ευμάρεια και μία ποικιλία δυνατοτήτων για να ξεδιπλωθούν οι πραγματικές επιθυμίες του ατόμου. Τέλος, το μυστικό που χρειάζεται να ακολουθήσει για να αποκτήσει πολυπρισματικές, βιωματικές εμπειρίες κρύβεται στην διαδικασία του να ανακαλύπτει την ομορφιά της ζωής που το περιβάλλει σε κάθε έκφανση ή διάστασή της.

 

Μεσουράνημα(10ος Οίκος) στους Διδύμους

Δίδυμοι ΕρμήςΟ άνθρωπος που κατέχει το Μεσουράνημα του στους Διδύμους είναι μία ευμετάβλητη, ευαίσθητη προσωπικότητα που αποσκοπεί να ακολουθεί στην πάροδο της ζωής του έναν ρυθμό χαρακτηρισμένο με ρευστότητα. Είτε είναι μόνο του, είτε όχι. Χρειάζεται όμως να αναπτύξει την αίσθηση της προσαρμοστικότητας και του συμβιβασμού όταν πρόκειται και για άλλους ανθρώπους. Διαφορετικά, το ίδιο το σύστημα των καθημερινών του σχέσεων θα το αποβάλλει και σταδιακά θα το απομακρύνει. Εσωτερικά, δεν το προβληματίζει αλλά εν τέλει δεν είναι και κάτι που αποτελεί τον αυτοσκοπό του. Η διαδικασία που δύναται να ακολουθήσει προκειμένου να επιτύχει την κοινωνική προσαρμογή και την ουσιώδη ομαλότητα στις συνδιαλλαγές του είναι το να βγει στην κοινωνία και συγκεκριμένα, στην εργασία. Έτσι, βήμα προς βήμα θα βρει τις προτεραιότητες του και θα ανακαλύψει το κέντρο του. Από εκεί και ύστερα θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται η παραγωγικότητα και η αίσθηση ελευθερίας που αναζητάει.

 

Μεσουράνημα(10ος Οίκος) στον Καρκίνο

Καρκίνος ΣελήνηΟ κάτοχος του Μεσουρανήματος στον Καρκίνο είναι ένας άνθρωπος που φαινομενικά αντιδράει απέναντι σε ανθρώπους που είναι ευάλωτοι και με οποιαδήποτε μορφή αδύναμοι, ενώ κατά συνέπεια τους αποφεύγει. Ο πυρήνας της συγκεκριμένης διεργασίας οφείλεται σε ένα παιδικό τραύμα ή σε μία εσωτερική αίσθηση του ανικανοποίητου που δημιουργήθηκε στο νεαρό της ηλικίας του. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που ακολουθεί το συγκεκριμένο άτομο, τόσο στην προσωπική και στην κοινωνική του ζωή, όσο και στην επαγγελματική. Το κλειδί βρίσκεται στην ανάληψη ευθυνών με αποδοχή των συνεπειών, ανεξάρτητα από τις επιλογές που θα πραγματοποιηθούν. Για αυτό τον λόγο, χρειάζεται να ερευνήσει μέσα του τι του προκαλεί την αίσθηση της χαμηλής αυτοεκτίμησης και της αμφιβολίας, προκειμένου να ανθίσει υπεράνω από τον εαυτό του και να ωριμάσει. Μόλις αποδεχτεί τον εαυτό του ως αυτόνομη οντότητα, τότε θα κατανοήσει και το υπόλοιπο σύνολο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *