Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

 

Κριός

Κριός ΆρηςΑγαπητοί Κριοί, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το ερευνητικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Πρόκειται για καλές μέρες προκειμένου να εκτονώσετε την καταπιεσμένη ενέργεια σας ή οποιαδήποτε παρόρμηση που δεν εκφράστηκε σε κάτι παραγωγικό. Η κατάλληλη διέξοδος είναι είτε μέσω της γυμναστικής άσκησης, είτε μέσω της ανάγνωσης και της μελέτης εναλλακτικών θεμάτων ή ιδεών, όπως η φιλοσοφία. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να σας εμφανίσει τις ροπές που του προκαλούν περιέργεια και ανακαλύψτε κι άλλα πράγματα που σας περιβάλλουν με το να διευρύνετε τον προσωπικό σας ορίζοντα. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί γύρω από τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες, καθώς και γύρω από οτιδήποτε θα ενισχύσει την δημόσια εικόνα σας. Παρόλη την διάθεση σας, διατηρήστε το μέτρο της δραστηριοποίησης σας σε χαμηλή τάση, διότι οι επαγγελματικές και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας εκτοπίσουν από την πορεία σας με τις επιθυμίες τους. Από την άλλη, το νευρικό σας σύστημα θα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, επομένως, κάθε είδους υπερβολή δεν θα λειτουργήσει βοηθητικά σε οποιοδήποτε εγχείρημα σας. Δώστε χρόνο στην δρομολόγηση των υποθέσεων σας και μην πιέζετε τα φαινόμενα.

 

Ταύρος

Ταύρος ΑφροδίτηΑγαπητοί Ταύροι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το καρμικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις και ανθρώπους από το παρελθόν σας με τους οποίους έχετε αφήσει κάποιες υποθέσεις ημιτελείς. Χρειάζεται αφενός να λειτουργήσετε μέσω της αποδοχής και της ψυχραιμίας κι αφετέρου, να ενεργοποιήσετε την δραστηριοποίηση σας προκειμένου να κλείσετε οριστικά είτε τα κακώς κείμενα, είτε οποιαδήποτε διεργασία δεν ανήκει στο παρόν σας. Με αυτό το καλό ξεκαθάρισμα θα βρεθείτε μετέπειτα σε μία ικανοποιητική θέση ηρεμίας και αρμονίας. Παράλληλα, δρομολογούνται και προσωπικές υποθέσεις κληρονομικού ή οικονομικού χαρακτήρα που διαχειρίζεστε με τρίτους φορείς. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, αισθάνεστε περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Εάν υπάρξει όμως, η στιγμή όπου θα νιώσετε μία αίσθηση του ανικανοποίητου, αυτό θα οφείλεται στο ότι αφενός, αναζητάτε την περιπέτεια ή κάτι εναλλακτικό προκειμένου να αναζωπυρώσετε την έμπνευση και την δημιουργικότητα σας, αφετέρου δε, δεν βρίσκεστε στην δυνητική θέση να χαλιναγωγήσετε την ενέργεια σας λόγω του παρορμητισμού σας. Βοηθητικοί παράγοντες για να την κατευθύνετε παραγωγικά είναι μέσω της φιλοσοφίας, της γυμναστικής άσκησης ή μέσω της διοργάνωσης μακρινών ταξιδιών.

 

Δίδυμοι

Δίδυμοι ΕρμήςΑγαπητοί Δίδυμοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το διπλωματικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Την απόλυτη προσοχή σας δηλαδή, θα την απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες. Το πνεύμα των ημερών σε κάθε αλληλεπίδραση σας θα χαρακτηρίζεται από ένα τεταμένο κλίμα, επομένως, κρίνεται αναγκαίο να αναπτύξετε την υπομονή σας προκειμένου να διεκπεραιώσετε επαρκώς τις διεργασίες σας με οδηγούς την διπλωματία, την συνεργασία και την συζήτηση. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, η προσοχή και η ενέργειά σας θα στραφούν στην ενασχόληση με υποθέσεις κληρονομικού ή οικονομικού χαρακτήρα που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλα άτομα ή που σχετίζονται με τρίτους φορείς όπως είναι η εφορία. Προκειμένου να δρομολογηθούν οι διεργασίες σας αμεσότερα και μέσω λιγότερων εμποδίων φροντίστε να διακατέχεστε από συνέπεια, αφοσίωση και ψυχραιμία.

 

Καρκίνος

Καρκίνος ΣελήνηΑγαπητοί Καρκίνοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το καθημερινό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Το κλίμα του σαββατοκύριακου θα χαρακτηρίζεται έντονα από τα στοιχεία της ρουτίνας σας, ενώ η εργασία και οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν, καθώς και να επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία σας, όσο και στην σωματική σας υγεία. Δώστε προσοχή στο μέτρο που αγχώνεστε και προσπαθήστε να δώσετε προτεραιότητα στην επαρκή ξεκούραση και στην κατάλληλη διατροφή. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στην δρομολόγηση των επαγγελματικών σας υποθέσεων, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματωθούν καινούργιες συνεργασίες ή συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα. Παράλληλα όμως, φροντίστε να μην παραμελείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ένας τρόπος να εξισορροπήσετε τα φαινόμενα είναι το να θέσετε τις προτεραιότητες των υπολοίπων ενώπιον των δικών σας και να τις δρομολογείτε ταυτόχρονα.

 

Λέων

Λέων ΉλιοςΑγαπητοί Λέοντες, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το δημιουργικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις καθημερινές σας διεργασίες θα αναζητάτε ερεθίσματα έμπνευσης και παραγωγικότητας. Αφενός, μπορείτε να το επιτύχετε με το να ηρεμήσετε εσωτερικά και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφετέρου όμως, χρειάζεται να μην οδηγηθείτε στην παθητικότητα αλλά, να ενεργοποιήσετε την δραστηριοποίηση σας με μέτριες συχνότητες προκειμένου να παράξετε έργο ή να ολοκληρώσετε ένα επαγγελματικό σας πρότζεκτ. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, οι ρυθμοί της ρουτίνας και των καθημερινών σας διεργασιών θα σας απασχολήσουν έντονα και θα επηρεάσουν άμεσα τόσο την ψυχική σας υγεία, όσο και την σωματική. Με μετριότητα και συνείδηση στην διαχείριση των διεργασιών σας και με έναν κατάλληλο προγραμματισμό σε συνεργασία με τη σωστή διατροφή και την επαρκή ξεκούραση θα καταφέρετε να επιφέρετε την εξισορρόπηση εσωτερικά και εξωτερικά. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην υπερβαίνετε το μέτρο των δυνάμεων σας και των αντοχών σας.

 

Παρθένος

Παρθένος ΕρμήςΑγαπητοί Παρθένοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το οικογενειακό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα ασχοληθείτε εκτενώς με ζητήματα που θα αφορούν ευθέως την οικογένεια, τον ιδιωτικό σας χώρο και την κατοικία σας. Δεν αποκλείεται να ακούσετε ειδήσεις ή εξελίξεις αν βρίσκεστε σε διαδικασία αγοραπωλησίας ή ανακαίνισης. Παράλληλα, διεργασίες που αφορούν τους γονείς σας και την ακίνητη περιουσία σας θα σας επηρεάσουν άμεσα, φέρνοντας αλλαγές που μπορεί να σας προκαλέσουν έκπληξη, επομένως, να είστε τυπικοί και διακριτικοί στην διαχείριση τους. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, οτιδήποτε περιλαμβάνει την καθημερινή σας διασκέδαση, την διοργάνωση ευδαιμονικών δραστηριοτήτων και δημιουργικών πρότζεκτ χρειάζονται άμεση διαχείριση προκειμένου να εστιάσετε καθόλη την εβδομάδα σε διεργασίες της καθημερινότητας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν, αυτές τις μέρες προκειμένου να ξεκουραστείτε ή με το να οργανώσετε τον χρόνο σας παραγωγικά.

 

Ζυγός

Ζυγός ΑφροδίτηΑγαπητοί Ζυγοί, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το επικοινωνιακό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Οι καθημερινές επαφές σας με τα άτομα του άμεσου περίγυρου σας, όπως οι γείτονες, οι συγγενείς ή τα αδέρφια σας θα γίνουν πιο εντατικές, διότι θα προκύψουν γεγονότα που θα συνδράμουν στην αλληλοσυσχέτιση σας. Παράλληλα, θα έχετε έντονη διάθεση να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, όμως, δύναται να γίνετε αρκετά συναισθηματικοί ή νευρικοί και να ξεστομίσετε πράγματα που μπορεί να μετανιώσετε, επομένως, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και σκεφτείτε διπλά πριν εκφράσετε το οτιδήποτε. Δεν αποκλείεται ή άμεση διοργάνωση ενός κοντινού ή σύντομου ταξιδιού για προσωπικούς λόγους. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, καθημερινές διεργασίες θα επιστήσουν την προσοχή σας σε ζητήματα οικογένειας και κατοικίας. Υποθέσεις που πιθανόν να εμπλέκουν άμεσα και τους γονείς σας, θα επηρεάσουν και εσάς πραγματοποιώντας τελικά την ενασχόληση σας μαζί τους. Παράλληλα, καλό είναι αν βρίσκεστε σε φάση αγοραπωλησίας, ανακαίνισης ή μετακόμισης να ανανεώσετε τις συνθήκες της διεργασίας προκειμένου να είστε ενήμεροι στον δεδομένο χρόνο, αλλά και επαρκώς κινητοποιημένοι.

 

Σκορπιός

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΑγαπητοί Σκορπιοί, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το οικονομικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Στο επίκεντρο του πεδίου δράσης σας και του ενδιαφέροντος σας θα επέλθει η ενασχόληση σας με οικονομικές υποθέσεις. Αν υπάρχουν τυχόν εκκρεμότητες καλό είναι να δρομολογηθούν χωρίς να σας διακατέχουν συναισθηματισμοί, προκειμένου να έχετε διαύγεια και καθαρότητα σκέψης. Αποφύγετε να προβείτε σε αγοραστικές υπερβολές. Βάλτε στον μοχλό της δρομολόγησης το σύστημα αξιών σας, διότι χρειάζεται να ασκήσετε τις αρετές και την ηθική που σας απαρτίζουν, και να αποβάλλετε την ανασφάλεια και την τοξικότητα της παθητικότητας και της απραγίας. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, οι καθημερινές σας επαφές με τα άτομα που αποτελούν τα αδέρφια, τους γείτονες ή τους συγγενείς εντείνονται την δεδομένη περίοδο, καταστώντας την ενασχόληση σας μαζί τους απαραίτητη και λειτουργική. Παράλληλα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό επιβάλλεται να κάνετε χρηστική χρήση του λόγου και των επιχειρημάτων δίχως υπερβολές, για την αποφυγή παρεξηγήσεων και περιττού άγχους περισσότερο. Αν ευνοείται, ένα κοντινό ταξίδι μπορεί να σας χαλαρώσει από τις διεργασίες της καθημερινότητας.

 

Τοξότης

Τοξότης ΔίαςΑγαπητοί Τοξότες, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το προσωπικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. α σας διακατέχουν έντονοι συναισθηματισμοί, ενώ το νευρικό σας σύστημα θα είναι υπερευαίσθητο, επομένως, προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε στις καθημερινές διεργασίες που αναλαμβάνετε. Από την άλλη, αν σταθμίσετε τους παράγοντες στους οποίους αποτελείτε τους πρωταγωνιστές, αναμένεται να επιφέρετε επιτυχίες και εξισορρόπηση στις σχέσεις με άτομα που τους απαρτίζουν. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, οικονομικές υποθέσεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο μπαίνουν στο στόχαστρο της ενασχόλησης και του πεδίου της δράσεως σας. Από την άλλη, ζητήματα που προκαλούν δυσαρμονία ή ανισορροπία στο σύστημα αξιών και αρετών σας, κρίνεται σώφρον να τα ξεκαθαρίσετε μέσα από την καθημερινή άσκηση και διερεύνηση, προκειμένου να διακρίνεστε από διαύγεια για τις επικείμενες κρίσεις και επιλογές που θα πραγματοποιήσετε.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερως ΚρόνοςΑγαπητοί Αιγόκεροι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το εσωτερικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα σας απασχολήσουν εκτενώς υποθέσεις και φαινόμενα παρασκηνιακού χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελέσετε τους πρωταγωνιστές σε μυστικά, μακριά από επιτήδεια μάτια δρώμενα. Προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος και την σύγχυση, διότι τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε οργανικό επίπεδο θα είστε ευαίσθητοι και η νευρική κατάρρευση δεν θα είναι μακριά. Η χαλάρωση μέσω διαλογισμού ή ξεκούρασης θα είναι το καλύτερο “φάρμακο” για την ισορροπία σας. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, πρόκειται για μία κατάλληλη στιγμή προκειμένου να μαζέψετε σε έναν πυρήνα τις δυνάμεις σας, να ανασυγκροτηθείτε σε ατομικό επίπεδο, να θέσετε τις προτεραιότητες σας, καθώς και τις κινήσεις τις οποίες θα δρομολογήσετε για την υλοποίηση των επιθυμιών σας.

 

Υδροχόος

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΑγαπητοί Υδροχόοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το κοινωνικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Στο πεδίο της δράσης και του στοχασμού σας λοιπόν, θα επέλθει η ενασχόληση σας με ζητήματα που αφορούν τους προσωπικούς σας στόχους, καθώς και τις κοινωνικές σας ευθύνες ή προτεραιότητες. Θα είστε ιδιαίτερα φιλικοί, ενώ το κοινωνικό σας πνεύμα αναμένεται να σας φέρει γνωριμίες με άτομα ισχύος που δύναται να προωθήσουν τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Αποφύγετε μονάχα τους συναισθηματισμούς στα φιλικά σας πρόσωπα, διότι οι υπερεκτιμήσεις θα θολώσουν την κρίση σας, κατ’ επέκταση και την συμπεριφορά σας. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, είναι μία κατάλληλη περίοδος για να αφουγκραστείτε τις εσωτερικές σας ανάγκες για εξάλειψη του καθημερινού άγχους και της σύγχυσης προκειμένου να γεμίσετε μπαταρίες και να προετοιμάσετε κατάλληλα την ευεξία του οργανισμού σας, επομένως αποστασιοποιηθείτε από φαινόμενα ή καταστάσεις που δεν εμπλέκεστε ή αποτελείτε αμελητέους παράγοντες.

 

Ιχθύες

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΑγαπητοί Ιχθύες, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το επαγγελματικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος σας, επέρχεται η ενασχόληση με τον τομέα που αφορά την κατεύθυνση και την ταυτότητα της εργασίας σας, την καριέρα σας, την δημόσια εικόνα σας, καθώς και την σχέση σας με ανώτερα πρόσωπα – όπως προϊστάμενοι, εργοδότης κ.λ.π. Προσπαθήστε να σταθμίσετε τις εξωτερικές επιρροές που ασκούν μεταβολές στην προσωπική σας κρίση, επιλέγοντας κατ΄ επέκταση εκείνο που μπορεί να προωθήσει την ατομική σας ισχύ, δίχως να “πατήσετε επί πτωμάτων”. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, στο πεδίο του ενδιαφέροντος και της δράσεως σας λοιπόν, θα ήταν σώφρον και χρήσιμο να ξεκαθαρίσετε τις κοινωνικές σας ευθύνες ή διεργασίες, τους στόχους και τις επιθυμίες σας, καθώς και τις συνθήκες ή τις προτεραιότητες που απαρτίζουν την δεδομένη περίοδο τις ομάδες στις οποίες αποτελείτε μέρος, όπως ένας σύλλογος, ένα σωματείο ή μία ομάδα με ανθρωπιστικές ιδιότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *