Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

Κριός

 

Κριός ΆρηςΑγαπητοί Κριοί, την Παρασκευή θα διακατέχεστε από πολλά συναισθήματα και θα έχετε την διάθεση να τα εξωτερικεύσετε. Θα οργανώσετε παραγωγικές δραστηριότητες και βασική προτεραιότητα σας θα είναι να διασκεδάσετε με την ψυχή σας, παρέα με τα αγαπημένα σας άτομα. Να έχετε υπόψιν σας όμως, ότι μέσα στο σαββατοκύριακο θα προκύψουν απρόσμενες υποθέσεις σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας που θα σας προσγειώσουν στους ρυθμούς της νέας εβδομάδας κάπως απότομα. Από Δευτέρα, δώστε προσοχή στις διαπροσωπικές επαφές και στις συνεργασίες σας, διότι είναι αρκετά εύκολο να προκληθούν μπερδέματα συναισθηματικής φύσεως και να μην μπορείτε να τα βάλετε σε μία τάξη. Η Τετάρτη χρειάζεται μία μικρή προσοχή όσον αφορά ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα και υποθέσεις σας που χαρακτηρίζονται από βαθιά συναισθήματα και πάθος. Πέμπτη και Παρασκευή καταφέρνετε να βάλετε τα αισθήματα σας σε μία σειρά, και θα δείτε να σας φέρνει αυτή η στάση σας θετικές εξελίξεις στην ιδιωτική σας ζωή. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Κριοί θα περάσετε μία βδομάδα γεμάτη σκαμπανεβάσματα με τον/την σύντροφο σας και οι διαφορές σας θα έγκειται σε βαθιές συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά δεν είναι κάτι που χρειάζεται να σας ανησυχήσει διότι θα περάσετε στιγμές που θα βασίζονται στο πάθος και στον ερωτισμό. Για τους ελεύθερους Κριούς η κατάσταση δεν θα είναι άσχημη, καθώς θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας μείνουν αξέχαστες.

 

Ταύρος

 

Ταύρος ΑφροδίτηΑγαπητοί Ταύροι, την Παρασκευή θα έρθει σε πρώτο πλάνο η ενασχόληση σας με ζητήματα της κατοικίας σας, της οικογένειας σας ή με τους γονείς σας. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχετε ξαφνικά μία αισιόδοξη διάθεση και θα οργανώσετε διασκεδαστικές δραστηριότητες περνώντας ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας ή με αγαπημένα σας άτομα, κοινώς θα εξωτερικεύσετε το παιδί που βρίσκεται μέσα σας. Από Δευτέρα, οι ρυθμοί της καθημερινότητας και της εργασίας σας, σας προσγειώνουν κάπως άτσαλα, κάτι που σας δημιουργεί συναισθήματα πίεσης και άγχους. Αν έχετε την δυνατότητα, αποφύγετε τους στρεσογόνους παράγοντες οι οποίοι απλά δεν σας βοηθάνε να προχωρήσετε μπροστά με καθαρή διαύγεια. Οι διαπροσωπικές και οι επαγγελματικές σας  σχέσεις και οι συνεργασίες σας, θα σας φέρουν πολλές ευκαιρίες για ανάκαμψη σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο, επομένως αξιοποιήστε τις στο μέγιστο δυνατό μέτρο. Την Τετάρτη χρειάζεται να δώσετε μία προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις ή επιλογές που θα κάνετε για την εργασία και το πρόγραμμα της καθημερινότητας σας. Πέμπτη και Παρασκευή καταφέρνετε να θέσετε νέα θεμέλια σε ζητήματα σχέσεων – φιλικών, ερωτικών, επαγγελματικών, και παρόλο που θα διακατέχεστε από αμήχανα συναισθήματα θα καθησυχάσετε όταν παρατηρήσετε τις θετικές εξελίξεις που θα φέρουν στην ζωή σας. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Ταύροι θα περάσετε ένα ευχάριστο διάστημα με τον/την σύντροφο σας γεμάτο ρομαντισμό και πάθος. Οι ελεύθεροι Ταύροι γοητεύετε τον πληθυσμό και κάνετε γνωριμίες που θα αποβούν σημαντικές.

 

Δίδυμοι

 

Δίδυμοι ΕρμήςΑγαπητοί Δίδυμοι, την Παρασκευή θα διακατέχεστε από ένα πνεύμα κριτικής, επικοινωνιακής διάθεσης ενώ παράλληλα θα μεταφέρετε νέα συνεχώς, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι σε συναισθηματικό επίπεδο για ειδήσεις που θα σας μεταφέρουν άλλοι καθώς θα σας επηρεάσουν σε προσωπικό επίπεδο. Μέσα στο σαββατοκύριακο, θα δημιουργηθούν θέματα στην ιδιωτική σας κατοικία, στην οικογένεια σας και σε έναν ή και στους δύο γονείς σας. Θα χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι σε οικονομικό επίπεδο, διότι ζητήματα της ακίνητης περιουσίας και της εργασίας σας θα σας εξωθήσουν σε ρίσκα οικονομικού και συναισθηματικού χαρακτήρα. Από Δευτέρα, οι ρυθμοί γίνονται ελαφρώς πιο ισχνοί, αλλά οι εργασιακές συνθήκες και η καθημερινότητα δεν σταματούν να σας πιέζουν σε εσωτερικό επίπεδο. Επαγγελματικές ή διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες του παρελθόντος θα κάνουν ξανά την εμφάνιση τους, ζητώντας από εσάς μία επανασύνδεση. Χρειάζεται να κάνετε μία καλή ενδοσκόπηση και να θέσετε νέες, συνειδητοποιημένες προτεραιότητες για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας στόχοι στην ζωή σας. Την Τετάρτη διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην δημιουργήσετε εκρήξεις ή εντάσεις στην εργασία σας. Πέμπτη και Παρασκευή, αυτά που σας ταλαιπωρούσαν καθόλη την εβδομάδα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία τάξη, κι εσείς είστε σε θέση να απολαύσετε με ηρεμία την “θέα” των πεπραγμένων σας. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Δίδυμοι έχετε τάσεις να περάσετε μερικές εντάσεις με τον/την σύντροφο σας σε ζητήματα καθημερινότητας, θα μετριαστούν όμως εάν ηρεμήσετε μέσα σας και δεν γκρινιάζετε με το παραμικρό. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, θα κάνετε δυνατές γνωριμίες και θα δείτε αυξημένο φλερτ στην εργασία σας.

 

Καρκίνος

 

Καρκίνος ΣελήνηΑγαπητοί Καρκίνοι, την Παρασκευή θα ασχοληθείτε εκτενώς με ζητήματα που θα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, το  εισόδημα σας, την αυτοεκτίμηση σας καθώς και θα αναθεωρήσετε τι είναι πλέον πιο σημαντικό για εσάς σε προσωπικό επίπεδο. Το σαββατοκύριακο, θα οργανώσετε πολλές συναντήσεις με αγαπημένους σας φίλους ή με κοντινούς σας ανθρώπους, θα επικοινωνήσετε τις ιδέες σας αλλά και θα σας μεταφέρουν ειδήσεις που σας αφορούν άμεσα και αισθανθείτε έκπληξη. Επίσης, καθόλη την εβδομάδα, η διάθεση σας για καλοπέραση και διασκέδαση θα είναι πρωτίστης σημασίας, και επακόλουθα θα θελήσετε να εκφράσετε το παιδί που βρίσκεται μέσα σας – να ερωτευθείτε. Από Δευτέρα, οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας προσγειώνουν σε ζητήματα που θα εμφανιστούν στην κατοικία σας, στους γονείς σας αλλά και στο δίπολο καριέρα – οικογένεια. Θετικές και μακροπρόθεσμες αλλαγές απρόσμενου χαρακτήρα θα παρατηρήσετε στην εργασία σας, στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή τους ανώτερους σας, επομένως να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Δώστε μόνο προσοχή την Τρίτη και την Τετάρτη σε παρορμητικές επιλογές που μπορεί να κάνετε στον αισθηματικό σας τομέα, αλλά και σε τυχερά παιχνίδια, καθώς θα πρωτοστατεί ο παρορμητισμός και τα ρίσκα. Προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα ηρεμήσουν τα πράγματα, και εκεί είναι που θα διαφαίνεται η αλλαγή που θα επέλθει στον ιδιωτικό σας βίο, αλλά και οι θετικές εξελίξεις. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα περάσετε στιγμές γεμάτες πάθος, ρομαντισμό και ερωτισμό με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, να είστε έτοιμοι για γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από αισθησιασμό, ερωτικά συναισθήματα και διασκέδαση.

 

Λέων

 

Λέων ΉλιοςΑγαπητοί Λέοντες, την Παρασκευή θα είστε το κέντρο της προσοχής όπου κι αν βρίσκεστε, θα μαγνητίζετε τα βλέμματα και θα σας ακούν σε ότι θα έχετε να προτείνετε, στον αντίποδα όμως αυτού, όλα θα περνούν από το δικό σας χέρι. Μέσα στο σαββατοκύριακο, προσπαθείτε να χαλαρώσετε αλλά ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα, όπως το εισόδημα σας ή απρόσμενες οικονομικές υποχρεώσεις θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος και θα κάνετε το αδύνατο δυνατό ώστε να κλείσετε τις εκκρεμότητες και να ισορροπήσετε την κατάσταση. Καθόλη την εβδομάδα, θα κανονίζετε επαφές με ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζετε ότι μπορούν να σας προσφέρουν πρακτική βοήθεια και συμβουλές , διότι θα ενδιαφερθείτε να βάλετε σε μία σειρά οτιδήποτε σας προξενεί πρόβλημα ή λειτουργεί σαν εμπόδιο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραμία και την συνειδητότητα σας, καθώς επαφές με κοντινούς σας ανθρώπους, όπως συγγενείς, αδέλφια ακόμη και φίλους θα σας πιέσουν λόγω δυσαρμονικών συνθηκών. Τα φαινόμενα βελτιώνονται προς το τέλος της εβδομάδας, όπου η διάθεση σας και η καθημερινότητα σας μπαίνουν σε μία τάξη. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Λέοντες θα περάσετε ένα γεμάτο χρόνο με τον/την σύντροφο σας πραγματώνοντας πολλές δραστηριότητες με τον/την σύντροφο σας και θα επικοινωνήσετε για πολλά πράγματα που σας απασχολούν. Οι ελεύθεροι Λέοντες, θα κάνετε νέες γνωριμίες μέσω φίλων και να ξέρετε ότι θα γοητεύετε με το επικοινωνιακό σας ταλέντο.

 

Παρθένος

 

Παρθένος ΕρμήςΑγαπητοί Παρθένοι, την Παρασκευή θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους οι οποίοι σας περιορίζουν από κάθε είδους έκφραση, ενώ παράλληλα θα θελήσετε να απομακρυνθείτε και από φαινόμενα που πραγματοποιούνται συχνά με έντονο παρασκηνιακό δρώμενο. Το σαββατοκύριακο όμως, θα είστε – ακόμη και αν δεν το επιθυμείτε – το επίκεντρο των καταστάσεων, ο πρωταγωνιστής σε κάθε δραστηριότητα ή δουλειά που θα τρέχει και όλοι θα περιμένουν από εσάς για να κατευθύνονται. Από Δευτέρα αλλά και καθόλη την εβδομάδα, θα έχετε πολλές επαφές με τους κοντινούς σας ανθρώπους, δηλαδή με αδέλφια, συγγενείς και ούτω καθεξής, και λόγω του ότι το νευρικό σας σύστημα θα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο, προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε εντάσεις. Ζητήματα που θα προκύψουν στον άξονα καριέρα – οικογένεια μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε εάν εξαρχής έχετε θέσει ένα πλάνο με τις κατάλληλες προτεραιότητες, επομένως μην αγχωθείτε και γι’ αυτό. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα ισορροπούν και εσείς είστε σε θέση να χαλαρώσετε. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα περάσετε ένα ωραίο και διασκεδαστικό διάστημα με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Παρθένοι, θα κάνετε γνωριμίες τις οποίες και θα γοητεύσετε με την φυσική σας ομορφιά αλλά και την γοητεία του νου σας.

 

Ζυγός

 

Ζυγός ΑφροδίτηΑγαπητοί Ζυγοί, την Παρασκευή θα διακατέχεστε από μία έντονη διάθεση για κοινωνικοποίηση και θα θελήσετε να κυνηγήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και επιθυμίες. Το σαββατοκύριακο, θα θελήσετε να ηρεμήσετε πρωτίστως σε εσωτερικό επίπεδο αλλά και να αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους και φαινόμενα τα οποία είναι τοξικά, ιδίως αυτά που χαρακτηρίζονται από έντονα δρώμενα και παρασκήνιο. Επίσης, προσέχετε καθώς οι κινήσεις και οι επιλογές σας μπορεί στην πορεία να σας αποκαλύψουν τους κρυφούς σας εχθρούς. Από Δευτέρα, γίνεστε οι πρωταγωνιστές ανάμεσα στα άλλα ζώδια αλλά και στην καθημερινή ζωή σας. Οτιδήποτε κάνετε θα περνάει από το χέρι σας, διότι έχετε αποδείξει ότι είστε ικανοί για την ανάληψη τέτοιων ευθυνών, ενώ οι άλλοι θα σας δείχνουν τυφλή εμπιστοσύνη. Καθόλη την εβδομάδα, θα σας απασχολήσουν οι ατομικές οικονομικές σας υποθέσεις όπως είναι το εισόδημα σας και οικονομικά ζητήματα που θα κάνουν την εμφάνιση τους απρόσμενα. Επιπρόσθετα, θα διακατέχεστε παράλληλα από δύο συναισθήματα, από μία εσωτερική ανασφάλεια πρωτίστως για αυτά που κάνετε, και δεύτερον μία έλλειψη σιγουριάς και εμπιστοσύνης στις δυνάμεις σας εξαιτίας της προσοχής που δίνετε στις απόψεις των άλλων για εσάς. Προς το τέλος της εβδομάδας αν έχετε περίεργα συναισθήματα εσωτερικής φύσεως, μην εξωθήσετε τον εαυτό σας στην ανάληψη ρίσκων λόγω παρόρμησης, ιδίως εάν πρόκειται για οικονομικές υποθέσεις. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα περάσετε στιγμές με τον/την σύντροφο σας, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από ερωτισμό και ρομαντισμό. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, θα κάνετε δυνατές γνωριμίες οι οποίες θα σας προσφέρουν αισθησιασμό και αισθήματα ερωτισμού και ρομαντισμού.

 

Σκορπιός

 

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΑγαπητοί Σκορπιοί, το ερχόμενο τριήμερο προσπαθείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στις ανάγκες που παρουσιάζονται ανάμεσα στον άξονα καριέρα – οικογένεια και στον άξονα διασκέδαση – κοινωνικότητα. Θέλετε να δρομολογήσετε τους προσωπικούς σας στόχους αλλά και να θέσετε την θέση σας στην κοινωνία, σας κρατάνε πίσω όμως ζητήματα κατοικίας και της προσωπικής σας έκφρασης. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, θα είστε πρωταγωνιστές στην καθημερινότητας σας, καλό είναι όμως να κρατήσετε ένα διακριτικό προφίλ στις κινήσεις σας και στο εργασιακό περιβάλλον, εξαιτίας ενός παρασκηνιακού δρώμενου που έχει πραγματοποιηθεί, το οποίο  μπορεί να σας εκθέσει ακόμη κι αν δεν εμπλέκεστε άμεσα. Θα πράξετε όμως τα αδύνατα δυνατά ώστε να επιφέρετε την κοινωνική σας θέση και αξία στην θέση που σας αρμόζει. Καταφέρνετε να επιτεύξετε αυτό που προγραμματίζετε, δείξτε όμως προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σας εξωθήσουν σε περιττά και ριψοκίνδυνα ρίσκα. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα περάσετε μία εβδομάδα γεμάτη όμορφες εκπλήξεις με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από θετικές εξελίξεις και αυτό θα πραγματωθεί κυρίως γιατί δεν θα μπορεί κανείς να αντισταθεί στην φυσική και μαγνητική γοητεία σας.

 

Τοξότης

 

Τοξότης ΔίαςΑγαπητοί Τοξότες, το ερχόμενο τριήμερο θα κάνετε πολλές δραστηριότητες οι οποίες θα μπορέσουν να επιφέρουν σε σας την διεύρυνση των οριζόντων μέσω της εκπαίδευσης (σεμινάρια, γνωστικά αντικείμενα, ανάγνωση βιβλίων) ή μέσω της εμπειρίας (οργάνωση περπετειών, ταξίδια μακρινά). Μέσα στο σαββατοκύριακο όμως, η προσοχή σας θα στραφεί στην κοινωνική σας θέση, θα θελήσετε να εφαρμόσετε κάποιες θεμελιώδεις αλλαγές στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία αλλά και θα αξιοποιήσετε επαρκώς τις επαγγελματικές σχέσεις – διασυνδέσεις που έχετε για να επιτεύξετε τους σκοπούς σας. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, χρειάζεται να είστε προσεχτικοί διότι θα κάνουν την εμφάνιση τους κρυφοί εχθροί. Θα χρειαστεί να είστε απαραίτητα παρόντες σε παρασκηνιακά δρώμενα, όμως καλό είναι να διατηρήσετε ένα διακριτικό προφίλ ως προς το πρόγραμμα σας διότι πολύ επιτήδειοι θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν. Το νευρικό σας σύστημα και το ανοσοποιητικό σας θα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο, επομένως αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας επιδεινώνουν και σας οδηγούν στην εξουθένωση. Προς το τέλος της εβδομάδας, οποιοδήποτε προσωπικό σας ζήτημα μπαίνει σε τάξη και εσείς είστε πλέον σε θέση να συνεχίσετε την δρομολόγηση τους. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Τοξότες αν απομακρύνετε την υπερβολική κρίση και ανασφάλεια απέναντι στον/στην σύντροφο σας, θα περάσετε πιο χαλαρά και ήρεμα. Οι ελεύθεροι Τοξότες θα κάνετε πολλές καλές γνωριμίες, η πρώτη εντύπωση που θα δίνετε όμως θα απομακρύνει το ποθητό άτομο μακριά σας και γι’ αυτό θα ευθύνεται η ανασφάλεια σας.

 

Αιγόκερως

 

Αιγόκερως ΚρόνοςΑγαπητοί Αιγόκεροι, το ερχόμενο τριήμερο θα έρθουν σε πρώτο πλάνο υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα αλλά και οικονομικών συμφωνιών απέναντι σε τρίτα πρόσωπα. Προς το σαββατοκύριακο παρόλα αυτά, ανακτάτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και αναλαμβάνετε πρακτική δράση παίρνοντας μέρος σε σεμινάρια ή εκπαιδευτικές δραστηριότητες, οι οποίες μπορούν να σας επιφέρουν την επιθυμητή εξέλιξη, ώστε αργότερα να τα εφαρμόσετε πρακτικά στην καθημερινότητα σας αλλά και στην εργασία σας. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, ζητήματα στην καριέρα σας και στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα σας φέρουν αντιμέτωπους με εμπόδια εκπαιδευτικής φύσεως. Θα έρθετε δηλαδή σε κάποια φάση στην αναγκαστική θέση να κάνετε κάποιο μεταπτυχιακό εδώ ή στο εξωτερικό,  να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο εξειδίκευσης για επαγγελματικούς λόγους – κυρίως, αλλά και να μεταβείτε στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους ή λόγω της εργασίας σας. Επίσης, πιθανό είναι βρεθείτε υπαίτιοι για μία σοβαρή υπόθεση και να χρειαστεί να κινηθείτε δικαστικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ισορροπήσουν τα πράγματα και τότε θα δείτε με διαύγεια τι μπορείτε να κάνετε με σιγουριά. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα περάσετε πολλές στιγμές κοινωνικότητας με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, θα κάνετε γνωριμίες μέσω κοινών γνωστών και καλών σας φίλων, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από θετικές εξελίξεις.

 

Υδροχόος

 

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΑγαπητοί Υδροχόοι, το ερχόμενο τριήμερο θα σας απασχολήσουν εκτενώς οι διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες σας. Παράλληλα, μέσα στο σαββατοκύριακο θα σας προκύψουν απρόσμενες οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτα πρόσωπα και θα χρειαστεί να τις διεκπεραιώσετε, όπως θα εμφανιστούν ζητήματα κληρονομικών, συντάξεων, και χρημάτων που διαχειρίζεστε με τον/την σύντροφο σας ή τον/την συγκάτοικο σας. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, υποθέσεις στο άξονα καριέρα – οικογένεια θα κάνουν την εμφάνιση τους κι εσείς θα προσπαθήσετε να επιφέρετε την επιθυμητή ισορροπία. Την λύση θα σας δώσουν η παρακολούθηση σεμιναρίων αλλά και οτιδήποτε μπορεί να συνδράμει στην διεύρυνση των προσωπικών οριζόντων σας, καθώς η εφαρμογή τους θα φέρουν θετικές εξελίξεις αλλά και ευκαιρίες τις οποίες θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε στο μέγιστο ώστε να προχωρήσετε μπροστά. Προς το τέλος της εβδομάδας, εφόσον θα έχετε βάλει σε τάξη τους προαναφερθέντες τομείς θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε τα πεπραγμένα σας, καθώς και να ξεκουραστείτε. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα περάσετε διασκεδαστικές στιγμές με τον/την σύντροφο σας, εάν μπορείτε να μην δίνετε την πλήρη προσοχή σας στην καριέρα σας, αλλά και στην σχέση σας. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι, αισθάνεστε ότι θα μπορέσετε να ενδώσετε σε γνωριμίες και φλερτ εφόσον βάλετε σε μία σειρά της εργασία και την καριέρα σας.

 

Ιχθύες

 

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΑγαπητοί Ιχθύες, το ερχόμενο τριήμερο θα έρθει σε πρώτο πλάνο η ενασχόληση σας με την εργασία σας, την καθημερινή σας ρουτίνα, τις διαπροσωπικές – επαγγελματικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ζητήματα που θα προκύψουν σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να είστε σε θέση να έρθετε οργανωμένοι και με έτοιμες απαντήσεις, διότι οι καθυστερήσεις μόνο εμπόδια και δυσαρμονία θα σας φέρουν σε προσωπικό επίπεδο. Από Δευτέρα και καθόλη την εβδομάδα, θα ασχοληθείτε έντονα και εκτενώς με την προσωπική διεύρυνση των οριζόντων σας ως προς την κατανόηση του περιβάλλοντος αλλά και του κόσμου που σας περιβάλλει. Θα δείξετε ενδιαφέρον για εξειδίκευση σε κάποιον τομέα που σας ενδιαφέρει μέσω σεμιναρίων ή μέσω εκπαίδευσης με γνωστικά αντικείμενα. Πολύ πιθανόν, η εσωτερική σας τάση για έρευνα μπορεί να σας οδηγήσει στην μελέτη της φιλοσοφίας και των ανώτερων Ιδεών γενικά. Η επιλογή σας αυτή θα σας φέρει εξελίξεις σε προσωπικό αλλά κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, φέρνοντας θεμελιώδεις και βασικές αλλαγές. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Ιχθύες θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφο σας, πολύ πιθανόν να οργανώσετε και κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Οι ελεύθεροι Ιχθύες θα κάνετε γνωριμίες με άτομα διαφορετικού πολιτισμικού παρασκηνίου, αλλά εάν κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό αυτό το διάστημα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας “πάρει” τα μυαλά.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *