Πανσέληνος Ταύρος Ζώδια Αστρολογία 2018

Στις 24 του Οκτώβρη πραγματοποιείται η Πανσέληνος η οποία, κορυφώνεται περίπου στις 19:00 και στην πρώτη μοίρα του Ταύρου! Επηρεάζονται δραστικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού δηλαδή, οι Ταύροι – Σκορπιοί και οι Λέοντες – Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι κατέχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στα προαναφερθέντα ζώδια.

 

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link:astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

Τι ενέργειες φέρνει η Πανσέληνος στον άξονα του Ταύρου – Σκορπιού

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και η Σελήνη στον Ταύρο μας επιτάσσουν να βουτήξουμε με αποφασιστικότητα στα βαθιά νερά της συνειδήσεως μας και να αντικρίσουμε κατάματα τον καθρέπτη της ψυχής μας. Εκεί όπου, τόσο οι φόβοι, τα απωθημένα, οι ενοχές και τα μυστικά όσο, και τα ουσιώδη, εν δυνάμει χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας είναι τοποθετημένα σε πλήρη σιγή και αδράνεια. Αυτά που ασυνείδητα μορφοποιούν τις επιλογές μας και χαράζουν την πορεία μας διότι, η πορεία μας δεν είναι τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από τις “ιστορίες” που λέμε στον εαυτό μας είτε για να συμμορφωθεί, είτε για να διαμορφωθεί. Και ποια είναι η απάντηση απέναντι σε αυτές τις “ιστορίες”; Η λειτουργία του Νόμου του Κάρμα η οποία, σε συνεργασία με την Πανσέληνο μας υπενθυμίζει ότι το κίνητρο για την ενεργοποίηση και την δραστηριοποίηση μας, δηλαδή η κρυστάλλινη αλήθεια, βρίσκεται αρμονικά τοποθετημένη μέσα μας και δεν υφίσταται κάπου εξωτερικά ή μακριά από εμάς. Επομένως, το φως το φεγγαριού αποφεύγει επιδεικτικά τις δικαιολογίες ή την ανευθυνότητα, και μας δείχνει πως οφείλουμε να εστιάσουμε πάνω στον εαυτό μας, συγκεκριμένα στο πνεύμα και το σώμα, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο, συμπεριφερόμαστε στον πλησίον. Διότι, εν τέλει αυτό που μένει ανάμεσα σε μία οικονομική συνδιαλλαγή ή σε μία διαπροσωπική σχέση – είτε αυτή είναι ερωτική, είτε φιλική ή συγγενική – είναι η ειλικρίνεια, το πως έκανες να αισθανθεί το άλλο μέλος, ο τρόπος που έχτισες την γέφυρα ανάμεσα σας, καθώς και η αίσθηση της ασφάλειας, της οικειότητας και της ποιότητας.

Μερικά αστρολογικά λόγια για την Πανσέληνο

Η πραγμάτωση της συνόδου της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει την ανάγκη για αυτοκυριαρχία και ισχυροποίηση της ατομικής βούλησης με παράλληλη λάξευση των ηθικών αξιών και των αρχών μας. Ενεργοποιεί ερωτήματα όπως, τι είναι αυτό που μας καθορίζει ως ανθρώπους και ποιος είναι ο κώδικας που ακολουθούμε για να δημιουργούμε την ομορφιά στο περιβάλλον μας. Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο αναμένονται ανατροπές και απρόβλεπτα συμβάντα.

Η αντίθεση της Σελήνης στον Ταύρο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό θα επιφέρει απώλειες οικονομικού και συναισθηματικού χαρακτήρα, υπερένταση συναισθηματικής φύσεως, άγχος κι έντονο δράμα. Υποβόσκουσες συνθήκες σε οικονομικές συμφωνίες και σε διαπροσωπικές σχέσεις. Εσωτερική κρίση. Προσοχή στο πως θα διαχειριστείτε τις καθημερινές διεργασίες, καθώς κρίνεται αναγκαίο να αναπτυχθούν η υπομονή και η λογική προσέγγιση έναντι της συναισθηματικής, διότι υπάρχει θόλωση και αποπροσανατολισμός.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη να εναρμονιστούν το συναίσθημα με την πρακτικότητα και την λογική. Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται γενναιοδωρία, ευγένεια και θάρρος από τον πυρήνα της ψυχής, έννοιες οι οποίες προωθούνται από τον μεγάλο Δάσκαλο του Χρόνου αρκεί να είμαστε συνειδητοί και ειλικρινείς τόσο απέναντι στον εαυτό μας, όσο και στους συνανθρώπους μας.

Τι να θυμάστε από την Πανσέληνο

Η αγάπη είναι έννοια ισχυρότερη από κάθε φαινόμενο της γνωστής μέχρι τώρα διάστασης της ύπαρξης μας. Περισσότερο από τον θάνατο και τον πόλεμο. Η αγάπη ηρεμεί, ενώνει, είναι αρμονία, αρετή και κάλλος. Όπως έχει ομολογήσει ο αγαπητός Νίκος Καζαντζάκης: “Τι είναι η αγάπη; Δεν είναι συμπόνια μήτε καλοσύνη. Στην συμπόνια είναι δύο, αυτός που πονάει και αυτός που συμπονάει. Στην καλοσύνη είναι δύο, αυτός που δίνει και αυτός που δέχεται. Μα στην αγάπη είναι ένας. Σμίγουν οι δύο και γίνονται ένα. Δεν ξεχωρίζουν. Το εγώ κι εσύ αφανίζονται. Αγαπώ θα πει χάνομαι…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *