Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

 

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link:astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

 

Κριός

 

Κριός Άρης

 

Αγαπητοί Κριοί, το ερχόμενο τριήμερο το ενδιαφέρον σας από την διαχείριση των οικονομικών που έχετε από κοινού μαζί με άλλα άτομα, θα στραφεί στην δρομολόγηση των προσωπικών σας στόχων και στις επαγγελματικές σας επιθυμίες. Καθόλη την βδομάδα, χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα προγραμματίζετε το πως να πραγματώσετε τους στόχους σας, διότι καταστάσεις και άνθρωποι από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σας φέρουν αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις στην επίτευξη αυτών που θέλετε. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τις διαφορές σας με οτιδήποτε παρουσιαστεί στον δρόμο σας και να αφοσιωθείτε με συνείδηση και τυπικότητα, ιδίως εάν θέλετε να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Κριοί θα κάνετε πολλές συζητήσεις με τον/την σύντροφο σας για θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι Κριοί, θα κάνετε γνωριμίες με θετική εξέλιξη, θα κάνουν όμως και την εμφάνιση τους άνθρωποι από το παρελθόν.

 

Ταύρος

 

Ταύρος Αφροδίτη

 

Αγαπητοί Ταύροι, το ερχόμενο τριήμερο το ενδιαφέρον σας από τις επαγγελματικές και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα στραφεί στα οικονομικά σας και ιδίως σε οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με κάποιον άλλον. Καθόλη την εβδομάδα, θα παρουσιαστούν απρόσμενα έξοδα, ενώ παράλληλα θα εμφανιστούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, δηλαδή είτε πρόκειται για οφειλές δικές σας ή άλλων ατόμων προς εσάς, επομένως προσπαθήστε όσο μπορείτε να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και να κλείσετε όσους περισσότερους ανοιχτούς κύκλους έχετε από το παρελθόν. Χρειάζεται παρόλα αυτά, να θέσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες ιδίως εάν έχετε να πραγματοποιήσετε κάποιες αγορές για τα αγαπημένα σας άτομα. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ταύροι θα περάσετε πολλές στιγμές γεμάτες ερωτισμό και πάθος με τον/την σύντροφο σας και θα θέλετε να ανακαλέσετε στιγμές από το κοινό σας παρελθόν. Οι ελεύθεροι Ταύροι θα κάνετε γνωριμίες που υπόσχονται πολλά, προσέξτε όμως αν ανοιχτείτε σε άτομα του παρελθόντος σας καθώς αυτά μπορεί να έχουν την διάθεση να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά.

 

 

Δίδυμοι

 

Δίδυμοι Ερμής

 

 

Αγαπητοί Δίδυμοι, το ερχόμενο τριήμερο θα έρθει σε πρώτο πλάνο η ενασχόληση σας με την καθημερινότητα σας εξαιτίας κάποιων απρόσμενων γεγονότων στην εργασία ή στην υγεία σας. Μέσα στο σαββατοκύριακο όμως, η προσοχή σας θα στραφεί σε υποθέσεις που θα αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Καθόλη την εβδομάδα, καλό είναι να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, διότι διάφορα φαινόμενα που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν και έχουν μείνει ατελή θα κάνουν την εμφάνιση τους δημιουργώντας σας δυσκολίες και καθυστερήσεις στην επαγγελματική σας κυρίως πορεία. Αυτά τα φαινόμενα μπορεί να είναι κάποιες καταστάσεις που σας άγχωσαν στο παρελθόν με αποτέλεσμα να μην ασχοληθήκατε μαζί τους και να τις αφήσατε ημιτελείς, ή πρόκειται για ανθρώπους που πέρασαν από την ζωή σας και σας επηρέασαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε εσωτερικό επίπεδο, παραδείγματος χάρη παλιές επαγγελματικές συνεργασίες ή παλαιοί ερωτικοί σύντροφοι. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Δίδυμοι θα περάσετε στιγμές γεμάτες ρομαντισμό και αισθησιασμό με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, καλό είναι να είστε προσεχτικοί, διότι μπορεί να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας εμπνέουν, άτομα όμως από το παρελθόν σας θα εξακολουθούν να σκαλίζουν τις ανοιχτές σας πληγές.

 

 

Καρκίνος

 

Καρκίνος Σελήνη

 

 

Αγαπητοί Καρκίνοι, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε εκτενώς σε πρώτη φάση με υποθέσεις που περιλαμβάνουν διασκέδαση, δημιουργικότητα και προσωπική έκφραση. Προς το σαββατοκύριακο θα στραφεί η προσοχή σας σε θέματα της καθημερινότητας – και θα σας προετοιμάσει αρκετά καλά για την νέα βδομάδα που έρχεται – επομένως ζητήματα υγείας σε σωματικό και νοητικό επίπεδο, συνθήκες εργασίας και σχέσεις με τους συνεργάτες/προϊστάμενους/εργοδότες θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα φέρουν και πολλές αλλαγές στους προαναφερθέντες τομείς. Κάτι που παρόλα αυτά θα χρειαστεί να προσέξετε στην καθημερινότητα σας, είναι υποθέσεις που εμφανίστηκαν στην εργασία σας στο παρελθόν, οι οποίες θα ξανακάνουν την εμφάνιση τους και θα σας προκαλέσει σύγχυση και άγχος, οφείλετε όμως να μην αφήσετε ημιτελές ότι σας παρουσιαστεί διότι θα είναι χειρότερα την επόμενη φορά. Στον συναισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα περάσετε στιγμές γεμάτες έρωτα και πάθος με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, θα κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα εντυπωσιαστούν με την γοητεία σας, δώστε προσοχή μόνο σε ερωτικούς συντρόφους/παρτενέρ που είχατε στο παρελθόν, οι οποίοι θα κάνουν την εμφάνιση τους ξανά, ζητώντας κι άλλα από εσάς.

 

Λέων

 

Λέων Ήλιος

 

Αγαπητοί Λέοντες, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε καταρχάς με ζητήματα που θα εμφανιστούν στην ιδιωτική κατοικία ή στο πατρικό σας, σε έναν ή και στους δύο γονείς σας και την ακίνητη περιουσία σας. Μέσα στο σαββατοκύριακο, η προσοχή σας θα στραφεί σε δραστηριότητες οι οποίες θα σας προσφέρουν χαρά, ενθουσιασμό, διασκέδαση, χαλάρωση, έρωτα, προσωπική ευχαρίστηση και εκφραστικότητα. Καθόλη την εβδομάδα, οι προαναφερθέντες τομείς θα βρίσκονται στην άμεση προτεραιότητα σας, καθώς θα κάνετε ότι μπορείτε για να αντιμετωπίσετε αυτά που θα συμβούν σε οικογενειακό επίπεδο. Πρόκειται γενικά για ένα ευοίωνο διάστημα, θα χρειαστεί όμως να εφιστήσετε την προσοχή σας σε κάτι πιο σημαντικό το οποίο μπορεί να σας πάει πολύ πιο πίσω από ότι υπολογίζατε στους προσωπικούς σας στόχους. Φαινόμενα αλλά και άτομα του παρελθόντος που με κάποιο τρόπο ενεπλάκησαν κάνοντας πράγματα μαζί σας, παραδείγματος χάρη λόγω κάποιου τυχερού παιχνιδιού – τζόγου, είτε παλαιοί ερωτικοί σύντροφοι, θα σας προκαλέσουν δυσκολίες αλλά και καθυστερήσεις στα δεδομένα του παρόντος σας. Στο συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Λέοντες θα απολαύσετε ένα ερωτικό και αισθησιακό διάστημα με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Λέοντες δώστε προσοχή σε νέες γνωριμίες που κάνετε, αλλά και σε παλιούς ερωτικούς σας συντρόφους οι οποίοι θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σας δημιουργήσουν δυσκολίες στην σύναψη νέων σχέσεων.

 

 

Παρθένος

 

Παρθένος Ερμής

 

Αγαπητοί Παρθένοι, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε εκτενώς με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας, όπως είναι καλοί φίλοι, γείτονες, συγγενείς ή αδέρφια. Μέσα στο σαββατοκύριακο όμως, την προσοχή σας θα την χρειαστεί ακόμη περισσότερο η οικογένεια σας (αν έχετε δική σας), οι γονείς σας ή ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στην ιδιωτική σας κατοικία ή στα περιουσιακά σας στοιχεία. Καθόλη την εβδομάδα, θα συναναστραφείτε με πάρα πολύ κόσμο, επομένως προσέξτε πως θα διαχειριστείτε τον χρόνο και τις δυνάμεις σας, καθώς η υγεία του νευρικού σας συστήματος θα είναι ευαίσθητη, οπότε όσο μπορείτε να αποφύγετε την κατάρρευση μέσω της επαρκούς ξεκούρασης και της πλήρoυς διατροφής. Παράλληλα, καλό είναι να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε ανθρώπους και καταστάσεις που κατά κάποιον τρόπο στο παρελθόν ενεπλάκησαν με τα περιουσιακά σας στοιχεία ή με την οικογένεια σας, διότι θα επανεμφανιστούν και θα σας προξενήσουν τις ίδιες δυσκολίες και χρειάζεται να ασχοληθείτε μαζί τους άμεσα. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα περάσετε ένα ήσυχο και τρυφερό διάστημα με τον/την σύντροφο σας, θα σας απασχολήσουν όμως ζητήματα κατοικίας ή οικογένειας που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε μαζί. Οι ελεύθεροι Παρθένοι θα κάνετε αρκετές γνωριμίες οι οποίες θα δυσκολευτούν να βλαστήσουν καθώς μεγαλύτερη προτεραιότητα θα έχει να λύσετε τα προσωπικά – οικογενειακά σας ζητήματα.

 

Ζυγός

 

Ζυγός Αφροδίτη

 

Αγαπητοί Ζυγοί, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε σε πρώτη φάση με τις οικονομικές σας υποθέσεις και με το εισόδημα σας, καθώς θα σας προκύψουν έξοδα τα οποία και θα προσπαθήσετε να τα καλύψετε. Μέσα στο σαββατοκύριακο όμως, θα ασχοληθείτε εκτενώς με υποθέσεις που θα αφορούν τους συγγενείς και τα αδέρφια σας, ακόμη και τους γείτονες σας ή γενικά τα άτομα που βρίσκονται στον άμεσο – καθημερινό σας περίγυρο. Από Δευτέρα αλλά και καθόλη την εβδομάδα, θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο, θα διεκπεραιώσετε πολλές από τις ευθύνες που έχετε αναλάβει – ιδίως σε προσωπικό επίπεδο – και γενικά θα προσπαθείτε διαρκώς να κλείνετε εκκρεμότητες παντός τύπου αλλά και να φέρνετε την ισορροπία. Δώστε την προσοχή σας σε ανθρώπους που αποτελούσαν στο παρελθόν σημαντικοί συντελεστές στην δρομολόγηση των προσωπικών σας στόχων, καθώς τώρα θα κάνουν την επανεμφάνιση τους και εκτός του ότι θα προσπαθούν να θολώσουν τα “νερά” στην καθημερινότητα σας, θα σας ζητούν και χρωστούμενα του παρελθόντος, ακόμη και αν δεν πρόκειται για υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα, αλλά συναισθηματικού και ούτω καθεξής. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα περάσετε στιγμές γεμάτες επικοινωνία με τον/την σύντροφο σας και θα σας απασχολήσουν θέματα που στο παρελθόν αφήσατε ημιτελή. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα κάνετε κι άλλες γνωριμίες τις οποίες και θα γοητεύετε με το επικοινωνιακό σας ταλέντο, αλλά να έχετε υπόψιν ότι γνωριμίες οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και έτυχε να μείνουν ημιτελείς, θα κάνουν την εμφάνιση τους στην ζωή σας ξανά.  

 

 

Σκορπιός

 

Σκορπιός Πλούτωνας Άρης

 

Αγαπητοί Σκορπιοί, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία προωθούν κατά πολύ τις προσωπικές σας υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς στόχους. Θα είστε το επίκεντρο της προσοχής όλη την Παρασκευή, προς το σαββατοκύριακο όμως τα πράγματα αλλάζουν και ασχολείστε περισσότερο με οικονομικές σας υποθέσεις και με το εισόδημα σας. Προσπαθείτε να θεμελιώσετε κάποιες βασικές ισορροπίες ως προς την διαχείριση των οικονομικών σας πόρων. Έως ένα σημείο θα το καταφέρετε αυτό που θέλετε, προς το παρόν όμως χρειάζεται να διακατέχεστε από μία αυτοσυγκράτηση και σύνεση, διότι καταστάσεις και άνθρωποι με τους οποίους είχατε εμπλέξει στο παρελθόν σε οικονομικές ή συναισθηματικές διαφορές θα κάνουν ξανά την εμφάνιση τους στην ζωή σας και θα σας ζητούν αυτά που τους οφείλετε, ενώ παράλληλα θα σας δημιουργήσουν και τεχνικές δυσκολίες – καθυστερήσεις σε καθημερινό επίπεδο. Καθώς θα πλησιάζει το τέλος της εβδομάδας θα βρείτε λύσεις στο πρόβλημα σας με βοήθεια που θα προκύψει από εξωτερικό συντελεστή. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα περάσετε στιγμές τρυφερότητας και αισθησιασμού με τον/την σύντροφο σας, χρειάζεται όμως να είστε προσεκτικοί ως προς την έκφραση των συναισθημάτων σας διότι θα διακατέχεστε από συναισθήματα ζήλιας ή καχυποψίας προς το πρόσωπο του/της συντρόφου. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα κάνετε πολύ θετικές γνωριμίες που θα χαρακτηρίζονται από μπόλικη συναισθηματικότητα, προσοχή μόνο σε αντιζηλίες που θα σας παρουσιάσουν αυτό το διάστημα τυχόν ερωτικοί σύντροφοι από το παρελθόν.

 

Τοξότης

 

Τοξότης Δίας

 

Αγαπητοί Τοξότες, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε σε πρώτη φάση με υποθέσεις που θα διακρίνονται από πλούσια παρασκηνιακά δρώμενα, ακατάλληλες κινήσεις ή απαγορευμένα συναισθήματα τα οποία διακινδυνεύουν την φερεγγυότητα ως προς το πρόσωπο σας. Μέσα στο σαββατοκύριακο, οι υποθέσεις αυτές θα σκανάρονται από πρώτο χέρι, δηλαδή εσάς, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνετε άμεσα οι κύριοι του εαυτού σας και θα ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Επιπρόσθετα, θα είστε σε θέση να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα με τα οποία είχατε εμπλέξει κρυφά από τα κοινά βλέμματα. Καθολη την εβδομάδα, θα αναζητάτε τρόπους με τους οποίους θα αναδείξετε το πρόσωπο σας, είτε με το να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση, είτε με το να πραγματώσετε δραστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Εκείνο που χρειάζεται προσοχή, θα βρίσκεται ευθέως μπροστά στα μάτια σας, καθώς άνθρωποι και καταστάσεις όπου είχατε κάποια σύνδεση και συνεργασία στο παρελθόν θα κάνουν ξανά την εμφάνιση τους στην ζωή σας. Από εσάς, αυτοί οι συντελεστές θα ζητούν να ανοίξετε οτιδήποτε αφήσατε ημιτελές, καθιστώντας το κριτικά αναγκαίο να τους αντιμετωπίσετε αλλιώς θα σας δημιουργήσουν τρομερές καθυστερήσεις και εμπόδια στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Τοξότες θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφο σας, αυτό που χρειάζεται όμως εκ μέρους σας, είναι να αντιμετωπίσετε με τον/την σύντροφο σας προσωπικές υποθέσεις τις οποίες αφήσατε ημιτελείς στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι Τοξότες θα κάνετε γνωριμίες τις οποίες θα θελήσετε να κρατήσετε στην ζωή σας, άτομα όμως που υπήρξαν στο παρελθόν σας, θα σας εμποδίζουν από το να πάτε μπροστά.

 

 

Αιγόκερως

 

Αιγόκερως Κρόνος

 

Αγαπητοί Αιγόκεροι, το ερχόμενο τριήμερο οι βασικές σας ασχολίες θα είναι κοινωνικού περιεχομένου, δηλαδή θα δρομολογήσετε ατομικούς στόχους και επιθυμίες, θα βρεθείτε ανάμεσα σε ομοϊδεάτες και θα κάνετε πολλές γνωριμίες με άτομα κύρους και παιδείας. Μέσα στο σαββατοκύριακο, θα δείτε την διάθεση σας να φτάνει στον απόλυτο κορεσμό από αυτή την διαδικασία και να διαστέλλεται πλήρως. Αυτό θα σας οδηγήσει στην αποστασιοποίηση από τις κοινές σας δραστηριότητες, καθώς θα έχετε την όρεξη για ξεκούραση σε νοητικό και σωματικό επίπεδο. Εκείνο που χρειάζεται να έχετε κατά νου, είναι ότι τα πράγματα δεν σταματάνε να κινούνται και θα βρίσκονται σε υπερδιέγερση δημιουργώντας αρκετά παρασκηνιακά δρώμενα. Καθόλη την εβδομάδα, θα κάνουν την εμφάνιση  τους άνθρωποι και φαινόμενα που υπήρξανε στο παρελθόν σας ως τοξικοί συντελεστές, οι οποίοι επηρέασαν την ψυχολογία σας αρνητικά σε καθημερινό επίπεδο μέσω της εργασίας ή της κριτικής. Θα είναι στο χέρι σας να κλείσετε τις μεταξύ σας οφειλές και να επιλέξετε το κατά πόσο τους θέλετε ξανά στην ζωή σας σήμερα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι αν θέλετε να περάσετε ένα πιο χαλαρό και ισορροπημένο διάστημα με τον/την σύντροφο σας, καλό είναι να τους εκφράσετε τα ειλικρινή σας συναισθήματα καθώς και όλα σας απασχολούν. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε μπροστά στην ζωή σας και να εξελίξετε τις γνωριμίες σας, εάν και μόνο αν, ασχοληθείτε εκτενώς και συνειδητοποιημένα με τους φόβους του παρελθόντος.

 

Υδροχόος

 

Υδροχόος Ουρανός Κρόνος

 

Αγαπητοί Υδροχόοι, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε σε πρώτη φάση με ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας θέση στην κοινωνία, την καριέρα σας, αλλά και τη επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μέσα στο σαββατοκύριακο, η ενασχόληση σας θα στραφεί κυρίως στην δρομολόγηση των στόχων και των επιθυμιών σας, θα βρεθείτε καλεσμένοι σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ αν ανήκετε σε ομάδες ή συλλόγους θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε φαινόμενα που θα παρουσιαστούν σε αυτούς τους χώρους. Καθόλη την εβδομάδα, κάνετε το αδύνατο δυνατό και χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε μέσο το οποίο πιστεύετε ότι μπορεί να σας βοηθήσει. Εκείνο όμως, που θα χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας, θα έχει να κάνει με ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίοι ενεπλάκησαν μαζί σας στο παρελθόν ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας και σας στήριξαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Θα ζητήσουν τα πράγματα τα οποία είχατε αφήσει από κοινού ημιτελή καθώς και να σφραγίσετε τις μεταξύ σας παλιές οφειλές. Σε συναισθηματικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα περάσετε στιγμές γεμάτες κοινωνικότητας με τον/την σύντροφο σας, να έχετε όμως υπόψη σας – χωρίς να κάνετε σκηνές – ότι είναι ανεξάρτητος συντελεστής και θα θέλει τον προσωπικό του χρόνο χωρίς εσάς. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι θα κάνετε πολλές γνωριμίες  μέσω κοινών γνωστών αλλά και καλών φίλων, αλλά αν θέλετε να δείτε εξέλιξη χρειάζεται  να θέσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες στην ζωή σας.

 

 

Ιχθύες

 

Ιχθύες Ποσειδώνας Δίας

 

Αγαπητοί Ιχθύες, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε με τους ατομικούς σας στόχους, θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που γυμνάζεστε και την διατροφή σας, καθώς και θα σας απασχολήσουν θέματα τα οποία θα έχουν νομικό, φιλοσοφικό ή ερευνητικό χαρακτήρα. Μέσα στο σαββατοκύριακο, μετά από όλες αυτές τις δραστηριότητες, η ενασχόληση σας θα στραφεί στον τομέα της καριέρας σας, στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία αλλά και στην κοινωνική σας θέση. Καθόλη την εβδομάδα, η ολική δραστηριοποίηση σας θα κινείται κυρίως στην εκτέλεση ευθυνών των οποίων σας έχουν αναλογιστεί από τρίτα πρόσωπα σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Ο τομέας ο οποίος θα χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας θα υφίσταται στο επίπεδο της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Άνθρωποι οι οποίοι στο παρελθόν συμβάλλανε είτε μέσω οικονομικού, είτε μέσω προσωπικού παράγοντα στην ανέλιξη της εργασιακής σας πορείας θα κάνουν την επανεμφάνιση τους στην ζωή σας και θα σας ζητήσουν πράγματα που τυχόν αφήσατε ημιτελή. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά διότι θα σας προξενήσουν αρκετές δυσκολίες και καθυστερήσεις μέχρι να πάρουν αυτό που ζητάνε. Σε συναισθηματικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι Ιχθύες θα περάσετε χαλαρές στιγμές με τον/την σύντροφο σας, είναι όμως κατάλληλο να κλείσετε τυχόν θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι Ιχθύες θα κάνετε γνωριμίες με άτομα κύρους, για να δείτε όμως εξέλιξη σε συναισθηματικό επίπεδο χρειάζεται να κλείσετε τις υποθέσεις που σας “έκαψαν” στο παρελθόν και να θέσετε εκ νέου τις προτεραιότητες σας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *