Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

 

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

Κριός

 

Κριός Άρης

Αγαπητοί Κριοί, στις 7 του μηνός πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία, επηρεάζει τον οικονομικό σας τομέα, τις οικονομικές σας συμφωνίες αλλά και τις σχέσεις με τις οποίες έχετε μία έντονη σύνδεση. Το σαββατοκύριακο οι επιλογές και οι συμφωνίες που θα κάνετε στους προαναφερθέντες τομείς θα επιφέρουν επιπτώσεις στην προσωπική σας εξέλιξη – πορεία. Η ατομική διεύρυνση του ορίζοντα σας θα καθορίσει την ικανότητα σας μετέπειτα μέσα στην εβδομάδα για να κάνετε κάποιες ορθές επιλογές σε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Προσοχή στην τάση σας για ανταγωνισμό, θα δημιουργήσετε εντάσεις και τριβές εκεί που δεν χρειάζεται να υπάρχουν. Στα αισθηματικά σας έχετε μία αύρα μυστικότητας ή μυστικοπάθειας, όπως και μία έλξη για το “απαγορευμένο”.

 

 

Ταύρος

 

Ταύρος ΑφροδίτηΑγαπητοί Ταύροι, στις 7 του μηνός πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία, φέρνει σε πρώτο πλάνο αλλαγές και εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μέσα στο σαββατοκύριακο, θα παρατηρήσετε κάποιες ουσιώδεις μεταστροφές στον επαγγελματικό σας τομέα, οι βάσεις που χτίζατε με τους συνεργάτες σας προχωρούν σε νέο και διαφορετικό στάδιο ενώ εσείς προσπαθείτε να συντονιστείτε με αυτούς τους νέους ρυθμούς. Την Κυριακή θα θελήσετε να κάνετε μία μεγάλη εμβάθυνση στον εαυτό σας για να δείτε κατά πόσο μπορείτε από βδομάδα να ασκήσετε δυναμικά και πρωτοποριακά τις επιλογές σας. Καταστάσεις του παρελθόντος εμφανίζονται και σας προκαλούν τάσεις για μεγάλη αναθεώρηση ως προς την προσέγγιση σας για αυτές. Στα αισθηματικά σας επικρατεί μία διάθεση ρομαντισμού και μία αύρα αγάπης.

 

Δίδυμοι

 

Δίδυμοι ΕρμήςΑγαπητοί Δίδυμοι, στις 7 του μηνός πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία, επηρεάζει τον τομέα της καθημερινότητας, της εργασίας σας αλλά και της προσωπικής σας υγείας φέρνοντας αλλαγές και εξελίξεις. Μέσα στο σαββατοκύριακο, θα αναθεωρήσετε τις συνήθειες που είχατε αποκτήσει αυτό το διάστημα, οι οποίες, δεν εφάρμοζαν πρακτικά στο χτίσιμο της πορείας σας, από τις διατροφικές επιλογές σας μέχρι και τον τρόπο εκγύμνασης σας. Θα παρατηρήσετε ότι στις επόμενες μέρες αυτό θα έχει μία δραστική μεταμόρφωση στην συμπεριφορά σας σε προσωπικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Καθόλη την εβδομάδα βρίσκετε νέους τρόπους για να τροποποιήσετε την καθημερινότητα σας με αποτέλεσμα να γίνεστε περισσότερο παραγωγικοί σε όλους τους τομείς, οξύνοντας το άγχος και γενικά τους στρεσογόνους παράγοντες. Στα αισθηματικά σας έχετε μία επικριτική διάθεση, χαλαρώστε και αφεθείτε στον έρωτα.

 

Καρκίνος

 

Καρκίνος ΣελήνηΑγαπητοί Καρκίνοι, στις 7 του μηνός πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία, θα σας φέρει εξελίξεις και νέες ευκαιρίες στον έρωτα, στην αγάπη, στην δημιουργική σας έκφραση και στην διασκέδαση σας. Οι επιλογές αυτές, θα καθορίσουν την εξέλιξη σας σε προσωπικό επίπεδο μέσα στο σαββατοκύριακο και δεν είναι απίθανο να σκεφτείτε για κάποιο νέο εγχείρημα στον τομέα της εργασίας. Θα βρείτε τρόπους και λύσεις για να ανακάμψετε σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Καθόλη την εβδομάδα, θέματα που θα προκύψουν στην οικογένεια σας αλλά και στην κατοικία σας θα απαιτήσουν την ενεργή και συνειδητή συμμετοχή σας. Ο τρόπος σκέψης σας γίνεται πιο παραγωγικός με αποτέλεσμα να αναζητάτε μεγαλύτερους πόρους έμπνευσης μέσα στην καθημερινότητα σας. Στα αισθηματικά σας η διάθεση σας για έρωτα αυξάνεται και θα έχετε μία αισθησιακή αύρα.

 

Λέων

 

Λέων ΉλιοςΑγαπητοί Λέοντες, στις 7 του μηνός πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία, σας φέρνει σε πρώτο πλάνο την ενασχόληση σας με θέματα κατοικίας, ακίνητης περιουσίας και της οικογένειας σας, όπου θα παρατηρήσετε και κάποιες αλλαγές ή εξελίξεις στους προαναφερθέντες τομείς. Μέσα στο σαββατοκύριακο, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να περάσετε ποιοτικό και ευχάριστο χρόνο μαζί με αγαπημένα σας άτομα. Καθόλη την εβδομάδα θα έχετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε άμεσα, να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας – στις οποίες χρειάζεται προσοχή καθώς θα είστε ετοιμόλογοι και πιθανόν να προκαλέσετε εντάσεις χωρίς λόγο, αλλά και θα θελήσετε να οργανώσετε κάποιο ταξίδι αναψυχής, ακόμη και κοντινό. Οι επιλογές και οι συμφωνίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες επηρεάζουν άμεσα τα άτομα της οικογένειας σας και της κατοικίας σας και έπειτα την εξέλιξη της καριέρας σας. Στα αισθηματικά σας επικρατεί μία αύρα τρυφερότητας και μία ανάγκη για συναισθηματικότητα και ασφάλεια.

 

Παρθένος

 

Παρθένος ΕρμήςΑγαπητοί Παρθένοι, στις 7 του μηνός πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία, φέρνει μία επιρροή στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων σας. Θα παρατηρήσετε εξελίξεις στις συνεργασίες σας και θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα συνδράμουν στην προώθηση σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Θα σας δημιουργηθεί μέσα στο σαββατοκύριακο η ανάγκη για ένα μικρό ταξίδι, το οποίο μπορεί και να το οργανώσετε. Καθόλη την εβδομάδα, θα κάνετε πολλές συναντήσεις με φίλους, γείτονες, αδέρφια ακόμη και με τους συγγενείς σας. Η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας είναι μεγάλη, οπότε ότι σας προβληματίζει μπορείτε να το μοιραστείτε με κάποιον που εμπιστεύεστε για να πάρετε μία άλλη οπτική. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο βρίσκεται στο απόγειο του και διακρίνεστε για την διανοητική σας ικανότητα και το πνεύμα οξύνοιας. Στα αισθηματικά σας υπάρχει μία διάθεση για επικοινωνία και έκφραση συναισθημάτων.

 

 

Ζυγός

 

Ζυγός ΑφροδίτηΑγαπητοί Ζυγοί, στις 7 του μηνός πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία, θα σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα οικονομικού χαρακτήρα και θα διακρίνετε τι σας προσφέρει πραγματική και ουσιαστική ασφάλεια. Ακόμη περισσότερο, μέσα στο σαββατοκύριακο θα αποκτήσετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και θα κρίνετε τις επιλογές σας μέσω του δικού σας πρίσματος, δεν θα περιμένετε να σας καθορίζουν οι άλλοι. Καθόλη την εβδομάδα οι υλικές και οι συναισθηματικές σας ανάγκες θα είναι στο στόχαστρο σας. Θα βρείτε λύσεις για να αυξήσετε το εισόδημα σας, θα δώσετε έμφαση στην προσωπική σας εικόνα και τίποτα δεν σας σταθεί εμπόδιο καθώς με το επιχειρείν σας θα απαντάτε καταλλήλως σε αυτούς που θα αναφέρονται στο όνομα σας. Αισθηματικά, δημιουργούνται πηγαίες αναγκαιότητες και οι επιλογές σας θα κυμανθούν μέσω μίας διάθεσης με πάθος.

 

Σκορπιός

 

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΑγαπητοί Σκορπιοί, στις 7 του μηνός πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, κάτι που θα σας προετοιμάσει για ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, με σκοπό την προσωπική σας εξέλιξη σε κάθε επίπεδο και τομέα στην ζωή σας, από τον ιδιωτικό μέχρι και την δημόσιο βίο. Το σαββατοκύριακο θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στην διαχείριση των οικονομικών σας, αλλά και στην αναθεώρηση των προσωπικών σας υλικών και συναισθηματικών αναγκών. Καθόλη την εβδομάδα θα είστε οι πρωταγωνιστές ανάμεσα στα υπόλοιπα ζώδια. Κάθετι περνάει από το χέρι σας, οπότε διαχειριστείτε τον κάθε τομέα με σύνεση, διακριτικότητα και αποφασιστικότητα. Μπορείτε να πετύχετε ότι βάζετε κατά νου. Ο επαγγελματικός σας προσανατολισμός σας υπόσχεται καθοριστικές ευκαιρίες και εσείς θα είστε έτοιμοι για μία αλλαγή σε εργασιακό επίπεδο. Στα αισθηματικά σας έχετε την δυνατότητα λόγω της πρωτοβουλίας σας να επιφέρετε αυτό που επιθυμείτε.

 

Τοξότης

 

Τοξότης ΔίαςΑγαπητοί Τοξότες, στις 7 του μηνός πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία, σας φέρνει αντιμέτωπους με κάποιες εξελίξεις που συμβαίνουν σε παρασκηνιακά δρώμενα, κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα να θελήσετε να αποστασιοποιηθείτε από αυτή την κατάσταση. Το σαββατοκύριακο θα είναι μία ωραία χρονική στιγμή για να καθορίσετε την προσωπική σας εξέλιξη και πορεία. Καθόλη την εβδομάδα, ειδικά στον τομέα της εργασίας αλλά και στον καθημερινό σας βίο, θα εμφανιστούν οι κρυφοί σας εχθροί, άνθρωποι που γενικά σας φθονούν για την προσωπικότητα σας και τα κεκτημένα σας. Εσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι με προσεκτική και διακριτική διαχείριση να μην εκτεθείτε σε αυτούς, όχι από φόβο αλλά για την διασφάλιση της προσωπικής σας ισορροπίας σε εσωτερικό επίπεδο, δηλαδή νοητικά, ψυχολογικά, ψυχικά και συναισθηματικά.  Στα αισθηματικά σας έχετε μία αύρα μυστηρίου και ένα πέπλο για απόκρυψη.

 

Αιγόκερως

 

Αιγόκερως ΚρόνοςΑγαπητοί Αιγόκεροι, στις 7 του μηνός πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία, φέρνει σε πρώτο πλάνο την ενασχόληση σας με τους προσωπικούς σας στόχους και επιθυμίες, τις κοινωνικές σας σχέσεις αλλά και την κοινωνική σας καταξίωση. Το σαββατοκύριακο παρόλα αυτά, θα θελήσετε να ηρεμήσετε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα αποστασιοποιηθείτε στον προσωπικό σας χώρο. Καθόλη την εβδομάδα υπάρχει μία αναθεώρηση στα κοινωνικά σας αισθήματα αλλά και στην προσωπική σας έκφραση. Θέλετε να ερωτευτείτε, να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε αλλά αυτό που προέχει και θα σας διακόπτει θα είναι το να κάνετε κάποιες καθοριστικές επιλογές για την εξέλιξη σας. Μέχρι και την Τετάρτη δηλαδή, προσπαθήστε να θέσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες, διαφορετικά θα βρεθείτε στο χάος μετά. Στα αισθηματικά σας θα επικρατεί μία εξτρεμιστική ή πρωτοποριακή διάθεση.

 

Υδροχόος

 

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΑγαπητοί Υδροχόοι, στις 7 του μηνός πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία, θα σας φέρει νέες ευκαιρίες για εξέλιξη στον τομέα της καριέρας, στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία αλλά και στην κοινωνική σας εικόνα. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους και ομοϊδεάτες, ακόμη και αν σας προσκαλούν σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις. Καθόλη την εβδομάδα, η τραμπάλα ανάμεσα στην καριέρα και στην οικογένεια – κατοικία, θα σας δημιουργήσουν ένα άγχος καθώς ότι θα παρουσιάζεται, εσείς θα πρέπει να βρίσκετε επιτόπου λειτουργικές λύσεις αλλά να εξασφαλίσετε και την λεπτή ισορροπία μεταξύ των δύο. Στα αισθηματικά σας θα επικρατεί μία αύρα κύρους και γόητρου.

 

 

Ιχθύες

 

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΑγαπητοί Ιχθύες, στις 7 του μηνός πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και φέρνει σε πρώτο πλάνο την ενασχόληση σας με την προσωπική σας διεύρυνση, την εκπαίδευση μέσω σεμιναρίων ή γνωστικών αντικειμένων αλλά και την οργάνωση ταξιδιών σε μακρινούς προορισμούς. Αυτές τις ημέρες θα σας δημιουργηθεί η επιθυμία να ξεπεράσετε τα όρια σας, θα θελήσετε να ταξιδέψετε, ακόμη και να διευρύνετε τον προσωπικό σας ορίζοντα. Θα παρατηρήσετε ότι μέσα στην εβδομάδα, οι επιλογές αυτές θα σας βοηθήσουν σαν εφαρμογή στον τομέα της καριέρας σας και στην κοινωνική σας εικόνα. Θα είναι ένας καλός σύμβουλος για εσάς εάν φροντίσετε να τα εφαρμόσετε, καθώς, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αλλά και να εξελιχθείτε. Στα αισθηματικά σας, θα επικρατεί μία διάθεση η οποία θα σας εξωθεί σε περιπετειώδεις επιλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *