Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

 

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

Κριός

Κριός ΆρηςΑγαπητοί Κριοί, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το επικοινωνιακό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός το οποίο εντείνει την επαφή σας με πολύ κόσμο, ενώ πρόκειται να παρουσιαστούν ζητήματα που θα αφορούν τα αδέρφια σας, τους γείτονες σας ή τον τομέα της εκπαίδευσης, αν ακολουθείτε κάποιου είδους εκπαίδευση (γνωστικά αντικείμενα, ξένες γλώσσες κ.λ.π.), η οποία θα επηρεαστεί κι αυτή φέρνοντας σας σε μία τεταμένη διάθεση. Καθόλη την εβδομάδα θα δρομολογείτε τους στόχους σας, αλλά θα υπάρξουν στιγμές, οι οποίες θα σας ενεργοποιήσουν την αίσθηση της ανασφάλειας ή της απουσίας του κινήτρου. Πρόκειται δηλαδή για μία περίοδο κατά την οποία καλείστε να ανακαλύψετε τις δικές σας δυνάμεις και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη και πίστη σε αυτές, ιδίως ως προς τις προσωπικές σας επιθυμίες, κι αυτό διότι αρκετοί επιτήδειοι θα έχουν την ιδιότητα με τον οποιοδήποτε τρόπο να σας προσβάλλουν για να σας ταλαντώσουν. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Κριοί περνάτε μία περίοδο ονειρικής ηρεμίας με τον/την σύντροφο σας, εκείνο όμως που χρειάζεται να έχετε στο νου σας είναι να γεφυρώσετε επαφές με τον ρεαλισμό κι όχι τόσο με την φανταστική προσδοκία. Οι ελεύθεροι Κριοί θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα ενθουσιάσουν, προσοχή μόνο σε αυτούς που σας υπόσχονται υποκειμενικά και μη λογικά συναισθήματα.

 

Ταύρος

Ταύρος ΑφροδίτηΑγαπητοί Ταύροι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το οικονομικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάτι το οποίο ενδυναμώνει την διάθεση σας για περισσότερο καταναλωτισμό, ώστε να καλύψετε τον ολοένα και αυξανόμενο υλικό σας ευδαιμονισμό. Το θέμα είναι ότι αυτό μπορεί να σας εκθέσει μετέπειτα, δημιουργώντας οικονομικές εκκρεμότητες ως προς τους άλλους, ενώ ως προς τον εαυτό σας ανισορροπία ως προς την ευταξία του εαυτού σας – επομένως διατηρήστε τον έλεγχο. Καθόλη την εβδομάδα, θα δρομολογήσετε υποθέσεις, οι οποίες αφορούν τα κληρονομικά και οικονομικά που έχετε από κοινού με άλλους ανθρώπους, όπως και φαινόμενα που αφορούν τρίτους φορείς, όπως είναι η εφορία και οι δημόσιες υπηρεσίες. Η αναδιαμόρφωση των συνθηκών αυτών των υποθέσεων θα αποτελέσουν δύσκολες και χρονοβόρες, όμως το αποτέλεσμα καθώς και η υπομονή ως προς την διεκπεραίωση τους θα σας δικαιώσουν. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ταύροι εγκαινιάζετε μία κοινωνική περίοδο με τον/την σύντροφο σας, όμως χρειάζεται προσοχή η όποια υπερβολή ως προς τους κοινούς σας στόχους και επιθυμίες. Οι ελεύθεροι Ταύροι θα κάνετε γνωριμίες μέσα από τους κοινωνικούς και φιλικούς σας κύκλους.

 

Δίδυμοι

Δίδυμοι ΕρμήςΑγαπητοί Δίδυμοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το προσωπικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάτι το οποίο εντείνει την ενασχόληση σας με τομείς και φαινόμενα που αφορούν ως επί το πλείστον τον εαυτό σας. Οι συνθήκες με τις γύρω σχέσεις σας έρχονται να σας θυμήσουν, ότι ο υπέρτατος εγωισμός και η υπερβολική ανάδειξη των ικανοτήτων σας σε σημείο επίδειξης θα επιφέρουν δυσκολίες ίσως και απομόνωση, επομένως, καλό είναι να θέσετε εξαρχής μέσα σε αυτό το τριήμερο δράσεις και κατανόηση τόσο των προτεραιοτήτων σας, όσο και των συνανθρώπων σας. Καθόλη την εβδομάδα, θα δρομολογήσετε τους στόχους σας σε δημόσιο φάσμα, επιφέροντας νέες αξίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η συγκεκριμένη δράση θα σας προικίσει με δώρα, φέρνοντας λάμψη και θέσπιση της δημόσιας εικόνας σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο φέρνοντας μία εποχή αυγής για την καριέρα σας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Δίδυμοι θα προσπαθήσετε να ισορροπήσετε αυτό το διάστημα, ανάμεσα στην ενασχόληση σας με την προσωπική δημόσια εικόνα σας, αλλά και της κοινωνικής εικόνας που παρουσιάζετε με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι αν δεν παρατηρείτε εξελίξεις, χρειάζεται πολύ απλά να θέσετε εκ νέου τις προτεραιότητες σας σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να αποκτήσετε πλέον την διάθεση να ασχοληθείτε με τις γνωριμίες που θα κάνετε.

 

Καρκίνος

Καρκίνος ΣελήνηΑγαπητοί Καρκίνοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το εσωτερικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός το οποίο φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σας φαινόμενα, καταστάσεις και ανθρώπους που θα χαρακτηρίζονται από παρασκηνιακές δράσεις, καθώς ο χαρακτήρας τους θα αποτελέσει κρυφός. Εκείνο που χρειάζεται να έχετε στο νου σας για τις ερχόμενες τρεις μέρες, είναι ότι χρειάζεται να παραμερίσετε την διάθεση σας να προσφέρετε, ιδιαίτερα εκεί που δεν σας έχει προταθεί, κι αυτό διότι μπορεί να σας εμπλέξει σε υποθέσεις τις οποίες δεν θα δύναστε αργότερα να διαχειριστείτε, διατηρήστε επομένως διακριτικό προφίλ δράσης. Καθόλη την εβδομάδα, η καθημερινή δραστηριοποίηση σας σε κάθε φάσμα του προγράμματος σας θα είναι κάπως επίπονη κι έντονη, όμως η συχνή επαφή σας με νέα ερεθίσματα ή καινούργιους ανθρώπους θα αποτελέσει εφαλτήριο, το οποίο θα οξύνει την κατανόηση σας γύρω από ποικίλα θέματα, κάτι που θα ανεβάσει την διάθεση και την αισιοδοξία σας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Καρκίνοι περνάτε από μία αισιόδοξη περίοδο με τον/την σύντροφο σας, εκείνο όμως που χρειάζεται να έχετε κατά νου είναι να μην εξωθήσετε τους εαυτούς σας σε υπερβάλοντα ζήλο και υπέρμετρη αισιοδοξία, διότι κάθε μορφής υπερβολής δύναται να παραμορφώσει μία αρχική ιδέα, δράση, συναίσθημα. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, χρειάζεται εξίσου να μην παρουσιάζετε υπερβάλοντα ζήλο στην δρομολόγηση μίας γνωριμίας, καθώς είναι προτιμότερο και σοφότερο να παρατείνετε την δράση σας δίνοντας περισσότερο χρόνο και υπομονή ως προς την εξέλιξη της.

 

Λέων

Λέων ΉλιοςΑγαπητοί Λέοντες, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το κοινωνικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάτι το οποίο εντείνει και προωθεί την κοινωνικότητα σας και σας δημιουργεί μία φιλική διάθεση, η οποία αρνείται να παραμείνει σπίτι. Πρόκειται δηλαδή, να συναναστραφείτε άπλετο κόσμο μέσα στον οποίο δεν αποκλείεται να κάνετε καθοριστικές γνωριμίες οι οποίες να αποτελέσουν εφαλτήριο για την δρομολόγηση κάποιων προσωπικών σας στόχων και επιθυμιών. Καθόλη την εβδομάδα, δρομολογείτε πρότζεκτ τα οποία συνδράμουν στην δημιουργικότητα και στο εκφραστικό σας ταλέντο, ενώ οτιδήποτε σας προξενεί τοξικότητα ή δυσαρέσκεια το απορρίπτετε από την ζωή σας με την πρώτη ευκαιρία. Επιπρόσθετα, κάνετε διάφορες επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους μέσω τρίτων φορέων (όπως είναι ο/η σύντροφος/σύζυγος σας, η εφορία, οι δημόσιες υπηρεσίες, οι τράπεζες), καθώς και για υποθέσεις που αφορούν κοινά κληρονομικά και οικονομικές διαχειρίσεις. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Λέοντες περνάτε από μία περίοδο με τον/την σύντροφο σας, η οποία διακρίνεται τόσο για το πάθος και τον ερωτισμό, όσο και την καχυποψία και τον έμμεσο φθόνο. Οι ελεύθεροι Λέοντες θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας υπόσχονται πολλά, ιδίως στον ερωτικό τομέα, η εξέλιξη τους όμως έγκειται καθαρά στο χέρι σας, η οποία βασίζεται στις προτεραιότητες και στις προσωπικές σας επιθυμίες.

 

Παρθένος

Παρθένος ΕρμήςΑγαπητοί Παρθένοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το επαγγελματικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός το οποίο φέρνει στο πεδίο δράσης σας την ενασχόληση με τις κοινωνικές σας επιθυμίες, τους επαγγελματικούς σας στόχους, καθώς και την δημόσια εικόνα σας. Κάθε επιλογή που θα κάνετε μέσα σε αυτές τις μέρες, θα αποτελέσει ένα βήμα, το οποίο θα προκαλέσει το επόμενο σαν ένα ντόμινο δράσεων κατά το οποίο δεν θα είναι ανατρέψιμο, επομένως, κρίνεται σκόπιμα απαραίτητο κάθε σκέψη και πρακτική δραστηριοποίηση σας να διακρίνεται από συνειδητότητα και πειθαρχία. Καθόλη την εβδομάδα, η κατοικία σας, η οικογένεια σας, οι γονείς σας και γενικότερα το φάσμα της ιδιωτικής σας ζωής επιφέρει κάποιες δραστικές αλλαγές, κατά τις οποίες επηρεάζεστε άμεσα και χρειάζεται να αναλάβετε άμεση δράση ώστε να τα διεκπεραιώσετε, εξίσου για την ακίνητη περιουσία και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Επιπρόσθετα, η δράση σας θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από πειθαρχία, πρόγραμμα κι όχι από υπερβολές τόσο συναισθηματικές, όσο και νοητικές, κι αυτό διότι θα επηρεάσει άμεσα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα περάσετε από μία ιδανική περίοδο με τον/την σύντροφο σας, όμως εκείνο το οποίο κρίνεται απαραίτητο να δείξετε προσοχή είναι τυχόν υπερβολές και υπερεκτιμήσεις ως προς το άλλο μέλος της σχέσης. Οι ελεύθεροι Παρθένοι θα κάνετε γνωριμίες με πολλές υποσχόμενες εξελίξεις, όμως όπως λέει και η γνωστή παροιμία, όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.

 

Ζυγός

Ζυγός ΑφροδίτηΑγαπητοί Ζυγοί, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το ερευνητικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάτι το οποίο φέρνει στην επιφάνεια του πεδίου δράσης σας μία διάθεση και μία τάση για περιπέτεια, εξερεύνηση και έρευνα σε κάθε φάσμα. Δηλαδή, πρόκειται για τρεις μέρες κατά τις οποίες αν δεν δραστηριοποιηθείτε αυτό θα σας προκαλέσει περιορισμό και έλλειψη έμπνευσης. Ουσιαστικά, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε παραγωγικές δραστηριότητες που να συμβάλλουν στην διεύρυνση της προσωπικής σας κατανόησης για τον κόσμο, καθώς και να παρατηρήσετε από μία νέα οπτική φαινόμενα, ανθρώπους και ιδέες. Καθόλη την εβδομάδα, το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα βρίσκεται σε έξαρση, γεγονός το οποίο δημιουργεί δύο συνισταμένες, από την μία να είστε σε μία ορθολογική στάση εξηγώντας αντικειμενικά και λογικά αυτό που σκέφτεστε, κι από την άλλη ο λόγος να γίνει παρορμητικός, απότομος, απόλυτος και κοφτός. Κατ’επέκταση, χρειάζεται να πειθαρχήσετε πάνω σε αυτό το χαρακτηριστικό, κι αυτό διότι θα επηρεάσει εκ πρώτης όψεως τις επαγγελματικές σας σχέσεις με συνέταιρους, προϊστάμενους ή εργοδότες, μειώνοντας πρακτικά την απόδοση σας στην εργασία σας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ζυγοί περνάτε από μία ευχάριστη και ήρεμη καθημερινότητα με τον/την σύντροφο σας, κρίνεται όμως αναγκαίο να δείξετε προσοχή σε τυχόν υπερβολές από που περιμένετε να σας προσφέρει το έτερον ήμισυ σας. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα κάνετε γνωριμίες μέσα στον χώρο της εργασίας ή από συγκεντρώσεις σε χώρους με ένα συγκεκριμένο σκοπό ή έργο.

 

Σκορπιός

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΑγαπητοί Σκορπιοί, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το ψυχολογικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός το οποίο θα σας κάνει ευερέθιστους στην αλληλοσυσχέτιση σας με τον κόσμο, επομένως αν αισθάνεστε μία τάση στην οποία τείνετε να γίνετε εκδικητικοί ή οργισμένοι με έναν άνθρωπο, αποστασιοποιηθείτε και δείτε ξεκάθαρα μέσα σας αν αυτή η στάση σας ευνοεί, ιδίως σε εσωτερικό επίπεδο. Οι κοινές οικονομικές και κληρονομικές διαχειρίσεις θα περάσουν κι αυτές από το κόσκινο της κρίσης σας ως προς την διεκπεραίωση τους. Καθόλη την εβδομάδα, ο οικονομικός και ο προσωπικός, αξιακός τομέας σας περνάει από έντονη δράση και κρίση, κάτι το οποίο επισημαίνει την προαναφερθείσα αναγκαία συνθήκη, το να θέσετε δηλαδή την ευταξία του εαυτού σας όχι μέσα από τα κεκτημένα του υλικού ευδαιμονισμού, αλλά από τα πνευματικά και ιδεολογικά δώρα που σας προσφέρονται. Επιπρόσθετα, καλό είναι να ασχοληθείτε με φαινόμενα, ιδέες και προτάσεις που να διακρίνουν την εκφραστικότητα και την δημιουργική σας ικανότητα, για να συνδράμουν ως επί το πλείστον στην αύξηση της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας σας, προσπαθήστε μόνο να μην τείνετε προς την υπερβολή, καθώς αυτή δείχνει να είναι εθιστική και κατ’επέκταση καταστροφική αντί για εμπνευστική. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Σκορπιοί διανύετε ένα άκρα ερωτικό, ρομαντικό και δημιουργικό διάστημα με τον/την σύντροφο σας, εκείνο όμως που χρειάζεται προσοχή είναι να περιορίσετε τυχόν υπερβολές στην έκφραση της αγάπης σας διότι μπορεί να αισθανθεί αποπνικτικά το έτερον ήμισυ σας. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα διακρίνονται από ερωτισμό και πάθος, χρειάζεται όμως ταυτόχρονα να δίνετε στο απέναντι μέλος χώρο και χρόνο να αναπνέει και να μην το περιορίζετε.

 

Τοξότης

Τοξότης ΔίαςΑγαπητοί Τοξότες, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το διπλωματικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός το οποίο προάγει την ενασχόληση σας πρωτίστως με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των διαπροσωπικών σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών σας. Προφανώς, αυτό αργά ή γρήγορα μέσα σ’αυτό το τριήμερο να σας εξουθενώσει ψυχολογικά και να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές αντιδράσεις, κάτι το οποίο δεν σημαίνει πως δεν έχετε δίκαιο, όμως η υπομονή και η αρετή μπορεί να σας φέρουν αργότερα μεγαλύτερα κέρδη. Καθόλη την εβδομάδα, η δυναμικότητα και η αυτοπεποίθηση σας είναι ανεβασμένη στα ύψη, το οποίο δημιουργεί αυτόματα δύο βασικούς συντελεστές εκ των οποίων αποτελούν δύο άκρα στο πεδίο της δράσης σας, δηλαδή, αφενός να έχετε την αυτοπεποίθηση και την ανεξαρτησία να δρομολογήσετε με θάρρος και αποφασιστικότητα τους προσωπικούς σας στόχους, αφετέρου δε, αυτή η υπέρμετρη ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση να προκαλέσει εμπόδια και τριβές ως προς την διεκπεραίωση τους. Κατ’επέκταση, η σύνεση και η αφοσίωση σαν κύρια χαρακτηριστικά της δράσης σας, θα αποτελέσουν τους κατάλληλους συμβούλους, κι αυτό διότι θα περιορίσουν την τριβή με την ιδιωτική σας ζωή, όπως είναι οι γονείς σας ή η οικογένεια σας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Τοξότες γίνεστε πιο τρυφεροί με τον/την σύντροφο σας, ενώ η δράση σας ως προς το πρόσωπο του/της θα προωθεί την έμπνευση και την εμπιστοσύνη. Οι ελεύθεροι Τοξότες θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες σας υπόσχονται εξελίξεις, χρειάζεται όμως, αν το αισθανθείτε να μην ντραπείτε να εκφράσετε ότι επιθυμείτε περισσότερη εμπιστοσύνη, ασφάλεια ή αισθηματικότητα από το νέο πρόσωπο.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερως ΚρόνοςΑγαπητοί Αιγόκεροι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το καθημερινό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός το οποίο φέρνει στο πεδίο της δράσης σας περιπτώσεις που αφορούν πρωτίστως την εργασία και την καθημερινότητα σας, τις εργασιακές σας σχέσεις, καθώς και την ικανότητα σας να προσφέρετε έργο. Πρόκειται δηλαδή, για τρεις μέρες κατά τις οποίες θα χρειαστεί να θέσετε τις προτεραιότητες σας, αλλά και τις δυνάμεις σας, διότι οποιαδήποτε υπερβολή και εξώθηση του εαυτού σας, δύναται να προκαλέσει επίπονες καταστάσεις, τόσο στην ψυχολογική και συναισθηματική σας διακύμανση, όσο και στην σωματική σας ακεραιότητα και αρτιότητα. Καθόλη την εβδομάδα, η δράση σας θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ως διακριτική και τυπική, ενώ θα ήταν χρήσιμο να αποστασιοποιηθείτε από περιπτώσεις,φαινόμενα και ανθρώπους που δεν σας αφορούν από πρώτο χέρι. Αυτό θα σας γλιτώσει από περιττές συζητήσεις και επαφές, ενώ θα σας επιφέρει μόνο χρήσιμες ανταλλαγές πληροφοριών, τις οποίες θα δύναστε να αξιοποιήσετε εποικοδομητικά και παραγωγικά. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι χρειάζεται να αποφύγετε τυχόν υπερβολές και υποσχέσεις ως προς τον/την σύντροφο σας, αλλά μπορείτε να διοργανώσετε τυχόν κάποια σύντομη και κοντινή εξόρμηση για εσάς τους δύο. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι κάνετε γνωριμίες κατά τις οποίες οι εξελίξεις είναι θετικές, εκείνο όμως που χρειάζεται να δώσετε βάση είναι να διακρίνετε πότε προωθείτε το “φαίνεσθαι” περισσότερο από το “είναι”.

 

Υδροχόος

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΑγαπητοί Υδροχόοι, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το εκφραστικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός το οποίο θα σας δημιουργήσει αυτόματα την διάθεση για καλοπέραση, διασκέδαση και το να παρεβρεθείτε σε συμβάντα που προωθούν την αισιοδοξία, την ευτυχία και την πληρότητα σε εσωτερικό επίπεδο. Ουσιαστικά, οι ερχόμενες τρεις μέρες θα αποτελέσουν εφαλτήριο για όλη την βδομάδα, φέρνοντας σας επαφές και προτάσεις κατά τις οποίες θα προάγεται η εκφραστικότητα, το χιούμορ καθώς και το δημιουργικό σας ταλέντο. Καθόλη την εβδομάδα επομένως, αυτή η δράση και η τάση σας για παραγωγική διασκέδαση θα συνεχίσει να υφίσταται, στοιχείο αφενός βοηθητικό και ενθαρρυντικό ως προς την καθημερινή διεκπεραίωση των εργασιών σας, καθώς και εμπνευστικό ως προς την δρομολόγηση των στόχων σας, αφετέρου δε στοιχείο το οποίο μπορεί να προκαλέσει παρορμητικές υπερβολές ως προς τις επιλογές σας, οι οποίες να προκαλέσουν εκτοπισμό από την επιθυμητή πορεία. Να θυμάστε, ότι αυτές οι υπερβολές δύναται να προκαλέσουν ανισορροπία στην ευταξία σας και να σας εξωθήσουν σε καταναλωτική μανία, επομένως η πειθαρχία, η σύνεση και το πρόγραμμα θα διατηρήσουν την πορεία σας συνειδητή και ξεκάθαρη. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Υδροχόοι περνάτε ένα διάστημα καλοπέρασης και ερωτισμού με τον/την σύντροφο σας, χρειάζεται μόνο να δημιουργήσετε κάποιο πρόγραμμα, ώστε να αποφύγετε τυχόν καταναλωτικές υπερβολές. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι αποκτάτε την ευταξία σας και το αξιακό σας σύστημα βρίσκεται στο απόγειο του, γεγονός το οποίο εκπέμπεται και θα σας φέρει ανάλογες γνωριμίες που θα διατηρήσουν αυτό το φαινόμενο.

 

Ιχθύες

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΑγαπητοί Ιχθύες, το ερχόμενο τριήμερο ενεργοποιείται το ιδιωτικό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός το οποίο θα δημιουργήσει τον χώρο της κατοικίας ή του πατρικού σας, χώρο κοινής συνεύρεσης των μελών της οικογένειας για διεκπεραίωση των ζητημάτων που θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σας επηρεάζουν όλους από πρώτο χέρι. Τα περιουσιακά σας στοιχεία αλλά και η ακίνητη περιουσία σας έρχονται στο προσκήνιο, “απαιτώντας” ουσιαστικά αντιμετώπιση άμεσης φύσεως, καθώς και αναθεώρηση ή αναδιαμόρφωση των συνθηκών της ύπαρξης τους. Καθόλη την εβδομάδα, η δράση σας, σας φέρνει στο προσκήνιο χαρακτηριστικά τα οποία να δύνανται να θεσπίσουν την δημόσια εικόνα σας σε κοινωνικό επίπεδο, την θέση σας στον επαγγελματικό τομέα καθώς και στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Εκείνο που χρειάζεται να παρατηρήσετε εκτενώς και λεπτομερειακά, βρίσκεται στην δρομολόγηση των στόχων σας, κι αυτό είναι να διακρίνεστε σε εσωτερικό επίπεδο από ανιδιοτέλεια και ιδανικά ή αξίες, οι οποίες να σας “συμβουλεύουν” στην πορεία σας. Βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς αρχίζετε να αποτελείτε πρότυπο συμπεριφοράς σε κάθε φάσμα της ζωής σας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ιχθύες περνάτε από μία περίοδο κατά την οποία προσφέρετε κυριολεκτικά τα πάντα στον/στην σύντροφο σας, χρειάζεται μόνο να προσέχετε σε τυχόν υπερβολές συναισθηματικής φύσεως, επομένως να βασίζεστε περισσότερο στον ρεαλισμό κι όχι στις φαντασιώσεις. Οι ελεύθεροι Ιχθύες κάνετε γνωριμίες τις οποίες γοητεύετε με την φυσικότητα των χαρακτηριστικών σας, να θυμάστε μόνο ότι οι προσδοκίες από την ρεαλιστική πραγματικότητα μεταμορφώνουν κατά ένα μέγιστο ποσοστό τις σχέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *