Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

 

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

 

Κριός

Κριός ΆρηςΑγαπητοί Κριοί, το ερχόμενο διήμερο παρόλο που θα έχετε έντονη την ανάγκη να βρεθείτε με τους φίλους σας, να δρομολογήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας αλλά και να κοινωνικοποιηθείτε, κάτι άλλο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας. Καθόλη την εβδομάδα, ως επί το πλείστον, η ευθύνη σας θα είναι απέναντι στην εδραίωση της κοινωνικής σας θέσης και των επαγγελματικών σας επιλογών, ενώ παράλληλα η διαρρύθμιση της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας θα καταστεί αναγκαία διαδικασία κι αυτό διότι η θέση σας στην κοινωνία αλλά και η ένταξη σε έναν κύκλο ανθρώπων (όπως ομάδες, σύλλογοι κλπ) αισθάνεστε ότι θα σας προσδιορίσει ως αυταξία αλλά και θα σας φέρει ευκαιρίες – εξελίξεις ως προς την ανέλιξη σας σε κάθε επίπεδο και τομέα. Οι σκέψεις σας μπορεί να εστιάσουν σε διάφορα καθημερινά πράγματα πέραν της φιλοσοφικής/ερευνητικής περισυλλογής, τα αισθήματα σας όμως αλλά και ο τρόπος που θα κρίνετε την αξία των ανθρώπων αλλά και των πραγμάτων θα χαρακτηρίζεται από αυστηρότητα, περιορισμό και θα “κοσκινίζετε” επιεικώς αναλυτικά τα χαρακτηριστικά που θα σας παρουσιάζουν. Παρόλα αυτά, θα παρατηρήσετε θετικές εξελίξεις και αυξήσεις σε υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα, ιδίως αυτών που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους ανθρώπους. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Κριοί θα περάσετε από εξονυχιστική έρευνα τον/την σύντροφο σας κι αυτό για να επιβεβαιώσετε την σοβαρότητα του ατόμου ως προς το πρόσωπο σας. Οι ελεύθεροι Κριοί θα κάνετε γνωριμίες, οι οποίες δεν θα γλιτώσουν από το ραντάρ σας καθώς θα θέλετε να επιβεβαιώσετε την ποιότητα του ανθρώπου που βρίσκεται απέναντι σας.

 

Ταύρος 

Ταύρος ΑφροδίτηΑγαπητοί Ταύροι, το ερχόμενο διήμερο θα έχετε έντονη την εσωτερική ανάγκη να προσδιορίσετε πρωτίστως την θέση σας ανάμεσα στην κοινωνία, μετέπειτα στην εργασία και έπειτα ανάμεσα στους γνωστούς/φίλους σας, αλλά και σαν υπεραξία θα θελήσετε να τιμηθείτε ανάμεσα στους νικητές. Καθόλη την εβδομάδα παρόλα αυτά, η έμφαση και η προσοχή σας θα εφαρμοστούν κυρίως στην έρευνα διάφορων συντελεστών που συμβάλλουν στην διεύρυνση των προσωπικών σας οριζόντων όπως είναι οι ανώτερες ιδέες, η φιλοσοφία, ο ανώτερος τρόπος σκέψης και εμβάθυνση, η εναλλακτική διατροφή ή διαβίωση. Θα χρειαστεί να το εφαρμόσετε ως αμελητέο χαρακτηριστικό. Επιπρόσθετα, ένα γεγονός που εφιστά την μέγιστη προσοχή σας θα είναι να είστε συντονισμένοι διαρκώς με τα γεγονότα σε κάθε τομέα της ζωής σας, ιδίως στον επαγγελματικό κι αυτό διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμπλακείτε σε υποθέσεις νομικού χαρακτήρα ή να παρουσιαστούν ζητήματα τα οποία να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Εκτός αυτών, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα παραγωγικό διάστημα σε προσωπικό επίπεδο, καθώς εάν οργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, οι εμπειρίες και οι γνώσεις που θα αποκτήσετε θα σας καθιερώσουν ως αυταξία αλλά θα έχουν και άμεση εφαρμογή της ευταξίας στην καθημερινή σας πορεία. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Ταύροι θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις με τον/την σύντροφο σας, ιδίως σε ζητήματα φιλοσοφίας και προσωπικών πιστεύω. Οι ελεύθεροι Ταύροι θα κάνετε σοβαρές γνωριμίες με άτομα τα οποία θα χαρακτηρίζονται για την παιδεία και το ήθος τους.

 

Δίδυμοι

Δίδυμοι ΕρμήςΑγαπητοί Δίδυμοι, το ερχόμενο διήμερο θα έχετε έντονη διάθεση για έρωτα, συναισθηματισμό, αισθησιασμό, προσωπική έκφραση (ιδίως του εσωτερικού παιδιού), δημιουργικότητα, διασκέδαση και γενικά θα οργανώσετε παραγωγικές δραστηριότητες οι οποίες θα σας πληρούν σε ψυχολογικό επίπεδο. Καθόλη την εβδομάδα όμως, το ενδιαφέρον σας θα εμβαθύνει περισσότερο σε ζητήματα ψυχολογικού αλλά και οικονομικού χαρακτήρα. Καλείστε γενικά μέσα σε αυτές τις μέρες να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες στους προαναφερθέντες τομείς, αλλά και να θέσετε εκ νέου οικονομικές διαρρυθμίσεις με άτομα τα οποία διαχειρίζεστε κοινά χρήματα ή περιουσία. Παράλληλα, καταστάσεις και άνθρωποι οι οποίοι στο παρελθόν ενεπλάκησαν με εσάς με οποιοδήποτε μέσο και σε οποιοδήποτε επίπεδο της ζωής σας, θα χρειαστεί να κλείσετε τον φαύλο κύκλο που έχετε δημιουργήσει μαζί τους, όσο και αν σας εξουθενώσει σε εσωτερικό επίπεδο ή ακόμη κι αν θελήσετε να τα παρατήσετε. Κυριολεκτικά, τα πάντα θα είναι στο χέρι σας καθώς αν δεν βρείτε τον καταλυτικό συντελεστή ο οποίος θα σας εξωθήσει να εφαρμόσετε την αρχή του τέλους ώστε να εξελιχθείτε και να επιφέρετε την αλλαγή στην ζωή σας με καθαρά και ουσιαστικά δεδομένα. Οι τομείς οι οποίοι θα πάρουν φωτιά όντας εσείς σε μία διαδικασία έντονης ενεργητικότητας και δραστηριοποίησης θα είναι ο χώρος εργασίας αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται άμεσα με την υγεία του σώματος σας και την καθημερινότητα σας, όμως θα είναι και από τους πιο ευνοϊκούς στην ανταμοιβή των πεπραγμένων σας. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Δίδυμοι θα περάσετε στιγμές οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από μεγάλη εμβάθυνση με τον/την σύντροφο σας ως προς τα θεμέλια της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι εφόσον ξεκαθαρίσετε τον ψυχισμό σας με καθαρή συνείδηση θα δείτε θετικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα.

 

Καρκίνος 

Καρκίνος ΣελήνηΑγαπητοί Καρκίνοι, το ερχόμενο διήμερο θα τρέχετε για να κλείσετε υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα, κυρίως χρηματοπιστωτικά και κληρονομικά που έχετε από κοινού με άλλους ανθρώπους, θα χρειαστεί παράλληλα να διαχειριστείτε αφοπλιστικά ανθρώπους οι οποίοι στο παρελθόν σας πλήγωσαν με την συμπεριφορά τους. Καθόλη την εβδομάδα, θα ασχοληθείτε κυρίως με τις σχέσεις σας σε διαπροσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα παρουσιαστούν καταστάσεις σε αυτές τις σχέσεις σας, τις οποίες και θα πρέπει να διαχειριστείτε άμεσα, διότι η ομαλότητα της λειτουργικότητας τους έγκειται από την προσωπική σας συνεισφορά. Πέραν αυτού, οτιδήποτε προσπαθήσετε να κάνετε με το ζόρι ή να ακόμη και να αποπειραθείτε να παραβλέψετε, θα σας γυρίσει σαν μπούμερανγκ, κοινώς όπως στρώσετε έτσι θα κοιμηθείτε. Παράλληλα, προσπαθήστε να αναπτύξετε τα χαρακτηριστικά της αυτογνωσίας και της υπομονής για τον λόγο ότι κάποια πράγματα θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να εφαρμοστούν ή ακόμη και να δρομολογηθούν επιδιώκοντας κάποια εκκίνηση.  Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα θέσετε εκ νέου τα θεμέλια της σχέσης σας με τον/την σύντροφο σας, εξελίσσοντας πολύ πιθανόν το επίπεδο. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι θα κάνετε πολύ ιδιαίτερες γνωριμίες – καθοριστικές – αλλά θα είναι στο χέρι σας να τις διαχειριστείτε επωφελώς και καταλλήλως.

 

Λέων 

Λέων ΉλιοςΑγαπητοί Λέοντες, το ερχόμενο διήμερο θα τραβήξει την προσοχή σας οι σχέσεις σας σε διαπροσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Θα προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα φαινόμενα που θα εμφανιστούν σε αυτούς τους χώρους αφενός διότι φαίνεται ότι περνάει από το δικό σας χέρι η εύρυθμη λειτουργία τους, αφετέρου διότι η ικανότητα σας να ηγηθείτε θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα όρια σας ως προς τις δυνάμεις σας. Καθόλη την εβδομάδα, η προσοχή σας δεν θα στραφεί πουθενά πέρα από τα ζητήματα της καθημερινότητας, σε υποθέσεις που θα επηρεάζουν την υγείας σας (σε σωματικό επίπεδο) αλλά και στον χώρο της εργασίας. Στο χέρι σας είναι να δώσετε το μέγιστο των δυνάμεων σας εάν έχετε βάλει σαν στόχο είτε να θέσετε νέες συνθήκες για την υγεία σας, όπως είναι η αναθεώρηση της διατροφής και της άσκησης σας, ή το να πάρετε κάποια αύξηση στην εργασία σας, να ανεβείτε επίπεδο ή ακόμη και να αλλάξετε πλήρως την παλιά σας εργασία ψάχνοντας καινούργια. Οτιδήποτε δημιουργήσετε από την μορφή της σκέψης θα πλαστεί παίρνοντας υλική μορφή, κοινώς θα πραγματώνονται οι επιθυμίες και οι στόχοι που θα βάζετε να δρομολογηθούν. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Λέοντες θα περάσετε στιγμές με τον/την σύντροφο σας που θα χαρακτηρίζονται από συζητήσεις γύρω από την καθημερινότητα σας. Οι ελεύθεροι Λέοντες, θα κάνετε γνωριμίες μέσω της εργασίας σας καθώς το φλερτ αυξάνεται σε αυτόν τον χώρο και πολύ άνετα μία νέα γνωριμία θα μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση.

 

Παρθένος 

Παρθένος ΕρμήςΑγαπητοί Παρθένοι, το ερχόμενο διήμερο το ενδιαφέρον σας θα σχετιστεί γύρω από θέματα . Καθόλη την εβδομάδα, θα έρθει σε πρώτο πλάνο η ενασχόληση σας με θέματα που θα κεντρίζονται με την διασκέδαση, την προσωπική έκφραση – και του “παιδιού” που βρίσκεται μέσα σας, τα συναισθήματα σας αλλά και τα τυχερά παιχνίδια. Εκείνο που θα πρέπει να θέσετε την αμέριστη προσοχή σας θα βρίσκεται στους προαναφερθέντες τομείς, γεγονός που σημαίνει να μην εξωθήσετε τους εαυτούς σε ριψοκίνδυνα ρίσκα όπως ο εμπαιγμός με την ψυχολογία και τον συναισθηματικό κόσμο άλλων ανθρώπων, η υπερβολή στα τυχερά παιχνίδια με σκοπό τον τζόγο καθώς και οτιδήποτε συναφές. Ο σκοπός μέσα σε αυτές τις μέρες είναι να κατανοήσετε ποιες είναι οι δυνάμεις και ποιες οι αδυναμίες σας ώστε να μπορέσετε να εξελιχθείτε πολύ πιο γρήγορα εάν το συνειδητοποιήσετε αυτό άμεσα. Γενικά, θα παρατηρήσετε μεγάλη κινητικότητα στον επικοινωνιακό τομέα, καθώς οι συναναστροφές σας με την οικογένεια σας, τα αδέρφια και τους συγγενείς σας θα είναι πιο έντονες.  Θα έχετε την τάση να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αφενός αυτό θα δείχνει να σας ευχαριστεί διότι θα ολοκληρώνετε περισσότερες δουλειές, αφετέρου δε χρειάζεται να είστε προσεκτικοί ώστε να μην εξωθήσετε τον εαυτό σας στην υπερβολική κούραση, ιδίως του νευρικού συστήματος. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα περάσετε ένα ερωτικό και ρομαντικό διάστημα με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Παρθένοι θα κάνετε αρκετές γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από έρωτα, συναισθηματισμό και θα σας δώσουν μία αίσθηση σαν να φοράτε φτερά.

 

Ζυγός 

Ζυγός ΑφροδίτηΑγαπητοί Ζυγοί, το ερχόμενο διήμερο θα ασχοληθείτε με πράγματα και δραστηριότητες οι οποίες θα σας προσφέρουν διασκέδαση, δημιουργικότητα και εκφραστικότητα. Θα σας ευχαριστούν οι συναντήσεις με ανθρώπους που αγαπάτε, επομένως λόγω των ημερών αφήστε την αρνητικότητα και λειτουργείστε με γνώμονα την χαρά και την αισιοδοξία. Καθόλη την εβδομάδα, η ολική δραστηριοποίηση σας θα αφορά κυρίως τον οικονομικό σας τομέα, επομένως καλό είναι να είστε αρκετά προσεκτικοί στις αγορές σας καθώς θα υπερτερεί ο παρορμητισμός αλλά και ο ενθουσιασμός. Παράλληλα, θα εμφανιστούν αρκετές οικονομικές εκκρεμότητες και θα μπείτε στην αναγκαιότητα να θέσετε εκ νέου την διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων. Το ενδιαφέρον σας θα κινείται κυρίως γύρω από την ιδιωτική σας κατοικία, τους κοντινούς σας ανθρώπους, τους γονείς σας αλλά και την οικογένεια σας. Θα είστε στην ανάλογη διάθεση για να οργανώσετε κάποιο κοντινό ταξίδι ή εκδρομή, ενώ και το κλίμα είναι ευνοϊκό για να το οργανώσετε. Σε συναισθηματικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα περάσετε χαλαρές στιγμές με τον/την σύντροφο σας στην ιδιωτική σας κατοικία ή γενικά σε σπίτια φίλων. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα χαρακτηρίζονται από σταθερότητα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό – οικονομικό επίπεδο.

 

Σκορπιός 

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΑγαπητοί Σκορπιοί, το ερχόμενο διήμερο θα ασχοληθείτε εκτενώς με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας, όπως είναι καλοί φίλοι, συγγενείς αλλά και η οικογένεια σας ή οι γονείς σας. Καθόλη την εβδομάδα, θα συναναστραφείτε με πάρα πολύ κόσμο, επομένως προσέξτε πως θα διαχειριστείτε τον χρόνο και τις δυνάμεις σας, καθώς η υγεία του νευρικού σας συστήματος θα είναι ευαίσθητη, οπότε όσο μπορείτε να αποφύγετε να έχετε επαρκή ξεκούραση και της πλήρη διατροφή. Παράλληλα, καλό είναι να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις δυνάμεις σας διότι αυτό το διάστημα θα διακρίνεται από έντονη κινητικότητα και σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Θα μπείτε στην διαδικασία να προωθήσετε την προσωπική σας εικόνα αλλά και να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες θέτοντας νέους ορίζοντες για την καριέρα σας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα περάσετε ένα επικοινωνιακό και χαρούμενο διάστημα με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα κάνετε αρκετές γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από πολύ επικοινωνία, φλερτ αλλά και διασκέδαση σε καθημερινό επίπεδο.

 

Τοξότης

Τοξότης ΔίαςΑγαπητοί Τοξότες, το ερχόμενο διήμερο θα έρθει σε πρώτο πλάνο η ενασχόληση σας με την καθημερινότητα σας εξαιτίας κάποιων απρόσμενων γεγονότων στην εργασία ή στην υγεία σας. Μέσα στο σαββατοκύριακο όμως, η προσοχή σας θα στραφεί σε υποθέσεις που θα αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Καθόλη την εβδομάδα, καλό είναι να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, διότι διάφορα φαινόμενα που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν και έχουν μείνει ατελή θα κάνουν την εμφάνιση τους δημιουργώντας σας δυσκολίες και καθυστερήσεις στην επαγγελματική σας κυρίως πορεία. Αυτά τα φαινόμενα μπορεί να είναι κάποιες καταστάσεις που σας άγχωσαν στο παρελθόν με αποτέλεσμα να μην ασχοληθήκατε μαζί τους και να τις αφήσατε ημιτελείς, ή πρόκειται για ανθρώπους που πέρασαν από την ζωή σας και σας επηρέασαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε εσωτερικό επίπεδο, παραδείγματος χάρη παλιές επαγγελματικές συνεργασίες ή παλαιοί ερωτικοί σύντροφοι. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Τοξότες θα περάσετε στιγμές γεμάτες ρομαντισμό και αισθησιασμό με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Τοξότες, καλό είναι να είστε προσεχτικοί, διότι μπορεί να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας εμπνέουν, άτομα όμως από το παρελθόν σας θα εξακολουθούν να σκαλίζουν τις ανοιχτές σας πληγές.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερως ΚρόνοςΑγαπητοί Αιγόκεροι, το ερχόμενο διήμερο το ενδιαφέρον σας από τις επαγγελματικές και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα στραφεί στα οικονομικά σας και ιδίως σε οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με κάποιον άλλον. Καθόλη την εβδομάδα, θα παρουσιαστούν απρόσμενα έξοδα, ενώ παράλληλα θα εμφανιστούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, δηλαδή είτε πρόκειται για οφειλές δικές σας ή άλλων ατόμων προς εσάς, επομένως προσπαθήστε όσο μπορείτε να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και να κλείσετε όσους περισσότερους ανοιχτούς κύκλους έχετε από το παρελθόν. Χρειάζεται παρόλα αυτά, να θέσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες ιδίως εάν έχετε να πραγματοποιήσετε κάποιες αγορές για τα αγαπημένα σας άτομα. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα περάσετε πολλές στιγμές γεμάτες ερωτισμό και πάθος με τον/την σύντροφο σας και θα θέλετε να ανακαλέσετε στιγμές από το κοινό σας παρελθόν. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα κάνετε γνωριμίες που υπόσχονται πολλά, προσέξτε όμως αν ανοιχτείτε σε άτομα του παρελθόντος σας καθώς αυτά μπορεί να έχουν την διάθεση να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά.

 

Υδροχόος

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΑγαπητοί Υδροχόοι, το ερχόμενο διήμερο το ενδιαφέρον σας θα κινείται γύρω από την διαχείριση των προσωπικών σας υποθέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καθόλη την βδομάδα, χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα προγραμματίζετε το πως να πραγματώσετε τους στόχους σας, διότι καταστάσεις και άνθρωποι από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σας φέρουν αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις στην επίτευξη αυτών που θέλετε. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τις διαφορές σας με οτιδήποτε παρουσιαστεί στον δρόμο σας και να αφοσιωθείτε με συνείδηση και τυπικότητα, ιδίως εάν θέλετε να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα κάνετε πολλές συζητήσεις με τον/την σύντροφο σας για θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι, θα κάνετε γνωριμίες με θετική εξέλιξη, θα κάνουν όμως και την εμφάνιση τους άνθρωποι από το παρελθόν.

 

Ιχθύες

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΑγαπητοί Ιχθύες, το ερχόμενο διήμερο θα ασχοληθείτε σε πρώτη φάση με τις καθημερινές  σας υποθέσεις και με την εργασία σας, καθώς θα σας προκύψουν αλλαγές οι οποίες θα σας βγάλουν λίγο εκτός ρυθμού. Προσπαθήστε να μείνετε αποστασιοποιημένοι από δρώμενα με πλούσιο παρασκηνιακό χαρακτήρα, διότι πολύ εύκολα είναι να βρεθείτε ένοχοι σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν, κοινώς όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Από Δευτέρα αλλά και καθόλη την εβδομάδα, θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο, θα διεκπεραιώσετε πολλές από τις ευθύνες που έχετε αναλάβει – ιδίως σε προσωπικό επίπεδο – και γενικά θα προσπαθείτε διαρκώς να κλείνετε εκκρεμότητες παντός τύπου αλλά και να φέρνετε την ισορροπία. Δώστε την προσοχή σας σε ανθρώπους που αποτελούσαν στο παρελθόν σημαντικοί συντελεστές στην δρομολόγηση των προσωπικών σας στόχων, καθώς τώρα θα κάνουν την επανεμφάνιση τους και εκτός του ότι θα προσπαθούν να θολώσουν τα “νερά” στην καθημερινότητα σας, θα σας ζητούν και χρωστούμενα του παρελθόντος, ακόμη και αν δεν πρόκειται για υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα, αλλά συναισθηματικού και ούτω καθεξής. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ιχθύες θα περάσετε στιγμές γεμάτες κοινωνικότητα με τον/την σύντροφο σας και θα βρεθείτε καλεσμένοι σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι αδέσμευτοι Ιχθύες θα κάνετε γνωριμίες τις οποίες θα γοητεύετε με την κοινωνική και φιλική σας αύρα.  

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *