Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

 

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

Πανσέληνος στους Διδύμους στις 23/11

Η επερχόμενη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 23 Νοεμβρίου και στις πρώτες μοίρες του ζωδίου αυτού, σχηματίζει δύσκολες όψεις στο πλανητικό στερέωμα. Προμηνύονται ρίξεις συναισθηματικής φύσεως στις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και στις επαγγελματικές. Υποβόσκουν εντάσεις σε κάθε μορφής συνδιαλλαγή, επομένως, κρίνεται αναγκαίο να περιοριστούν οι ανευθυνότητες και οι παρορμητικές, απρογραμμάτιστες κινήσεις. Το κλειδί για να κατανοηθούν και για να περάσουν ομαλά οι δύσκολες συνθήκες, η απώλεια ή τα θλιβερά φαινόμενα είναι μέσω της προνοητικότητας, του κατάλληλου προγραμματισμού και το σημαντικότερο όλων η ανάληψη σωστών πρωτοβουλιών. Η αδράνεια θα επιφέρει καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια σας, οπότε δραστηριοποιηθείτε και αφεθείτε στους ρυθμούς που θα σας φανερώσει η Πανσέληνος. Παράλληλα, δώστε προσοχή σε διεργασίες που προωθούν την πλάνη και την γοητεία, καθώς οι ψευδαισθήσεις, τα ψέμματα και η ονειροπόληση θα παραμονεύουν να δυναμιτίσουν την πορεία σας. Η ισχύς της διατηρείται για δεκαπέντε ημέρες μέχρι δηλαδή, την πραγματοποίηση της Νέας Σελήνης στον Τοξότη στις 7 Δεκεμβρίου – συνεπώς, σαν ένας κύκλος που κλείνει λίγο πριν την λήξη του έτους πραγματοποιήστε τον απολογισμό σας, αναγνωρίστε τα μαθήματα που σας έδωσε μέσα από τα βιώματα που σας προσέφερε και ξεκινήστε να κάνετε όνειρα για το μέλλον και για την πορεία σας γενικότερα.

 

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, στις 23 του μηνός πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων. Επηρεάζεται η επικοινωνία σας και η επαφή που έχετε με τους ανθρώπους. Ίσως κάνετε μία σύντομη μετακίνηση – ένα μικρό ταξίδι για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Από Δευτέρα, η κατοικία σας, τα περιουσιακά σας στοιχεία, η οικογένεια αλλά και η καριέρα σας είναι σημαντικοί τομείς που θα επηρεάσουν την εξέλιξη σας σε προσωπικό επίπεδο. Θα έχετε αρκετές επαφές με συγγενείς, αδέρφια και με τους γονείς σας αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα, να διακατέχεστε από έντονη διάθεση για να επικοινωνήσετε τις απόψεις και τις σκέψεις σας μαζί τους. Προσοχή μόνο στις υπερβολική διαχυτικότητα ώστε να μην δημιουργήσετε εντάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οτιδήποτε και να προκύψει θα βρίσκετε λύσεις. Σε κάθε πρόβλημα, θα έχετε την διάθεση να αναλύετε τις λεπτομέρειες μέσω της συζήτησης για να βρείτε την ισορροπία μεταξύ των αντιθέσεων. Αισθηματικά, είναι η κατάλληλη περίοδος για να εκφράσετε αυτό που αισθάνεστε, χωρίς αναστολές.

 

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, στις 23 του μηνός πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, επομένως, μπαίνει σε προτεραιότητα η ενασχόληση σας με το εισόδημα σας και τα οικονομικά σας σε γενικό πλάνο. Θα αισθανθείτε πως δεν έχετε αρκετή αυτοεκτίμηση με αποτέλεσμα να ελοχεύει ο κίνδυνος να σας εκμεταλλευτούν λόγω της καλοσύνης σας. Από βδομάδα, χρειάζεται να οπλιστείτε με θάρρος αλλά και να αποκτήσετε πίστη στις δυνάμεις σας, διότι, αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο αντικειμενικές και λογικές επιλογές. Αξιοποιείστε την ικανότητα της κριτικής σας σκέψης και του επικοινωνιακού σας ταλέντου. Μην κρίνετε τις κινήσεις σας μέσα από το πρίσμα των άλλων. Χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματα σας, αλλά και τι προέχει ως βασικό με βάση τις επιθυμίες και τις αξίες σας. Απρόσμενες εξελίξεις στα συναισθηματικά, όπου θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με σύνεση και υπομονή.

 

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, στις 23 του μηνός πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας και κατά συνέπεια καλείστε να αντιμετωπίσετε θέματα που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα δηλαδή από τις 19/11 στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Οποιεσδήποτε εκκρεμότητες αλλά και ζητήματα που δημιουργήθηκαν στους προαναφερθέντες τομείς, χρειάζονται επίλυση, ώστε να κλείσετε έναν παλιό κύκλο. Με την νέα βδομάδα, θα αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, ιδιαίτερα αυτούς που σας γεμίζουν με ανασφάλεια. Αποβάλλετε από την ζωή σας άτομα που σας περιόριζαν ή σας γέμιζαν με τοξικότητα. Πιστεύετε στις δυνάμεις σας και βάζετε ένα νέο πρόγραμμα στην διαχείριση των οικονομικών σας, καθώς θα προκύψουν άμεσες λύσεις. Επίσης, η διαίσθηση σας δυναμώνει αυτό το διάστημα και μπορείτε να την ακολουθήσετε ώστε να σας οδηγήσει στην σωστή πορεία. Στα συναισθηματικά αναμένεται μία περίοδος γεμάτη ρομαντισμό και αγάπη.

 

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 23 του μηνός, καλείστε να αντιμετωπίσετε τους εσωτερικούς σας φόβους. Κουράζεστε ευκολότερα και εντείνεται η ανάγκη για ηρεμία, απομόνωση ή έστω κάποια αποστασιοποίηση από τα δρώμενα που είχαν συμβεί από τις 19/11 και μετά.  Από βδομάδα, παρασκηνιακές εξελίξεις σας αγχώνουν αλλά και κρυφοί εχθροί εμφανίζονται. Στον τομέα της εργασίας αλλά και στον προσωπικό, κινηθείτε με προσοχή. Αποφύγετε την εμπλοκή με οποιονδήποτε ή οτιδήποτε που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν ζημιά, διότι στο περιβάλλον σας υπάρχουν υποχθόνιες διαθέσεις. Κάτι που θα σας βοηθήσει να διατήρησετε την αρμονία μέσα σας, είναι η ενασχόληση με κάτι που εξισορροπεί τον νου και το σώμα. Στα συναισθηματικά σας χρειάζεται να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και διακριτικότητα.

 

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, στις 23 του μηνός πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων. Έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τον φιλικό σας περίγυρο, τους σκοπούς σας για το μέλλον αλλά και την ενασχόληση σας με ομάδες ή συλλόγους. Από βδομάδα, η βοήθεια και η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη. Αντιθέτως, εσείς θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο και να ξεκουραστείτε λόγω έντονου παρασκηνίου. Προσέξτε πως θα χρησιμοποιήσετε τα λόγια σας στις συμβουλές σας, διότι εύκολα θα παρεξηγηθούν. Οι επιλογές σας για το μέλλον γίνονται πιο καθοριστικές για την αίσθηση της προσωπικής σας ασφάλειας. Αποκτάτε νέες επιθυμίες, η αυτοεκτίμηση σας ενισχύεται, όμως, θα μπερδευτείτε με τις εξελίξεις της εργασίας σας. Μπορείτε να μοιραστείτε τις αμφιβολίες με τους φίλους σας ή με άτομα του άμεσου περίγυρου, ώστε να δείτε και μία εναλλακτική οπτική. Τα συναισθηματικά σας μπαίνουν σε μία αναμονή λόγω προτεραιοτήτων στον άξονα οικογένειας – καριέρας.

 

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, στις 23 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων. Ο τομείς που επηρεάζονται κυρίως είναι ο επαγγελματικός και ο οικογενειακός. Από Δευτέρα, σας απασχολούν αρκετά οι επιθυμίες και οι στόχοι σας για το μέλλον, αλλά και η ενασχόληση με ομάδες – συλλόγους και ομοϊδεάτες. Δεν θα αποφευχθούν τριβές ή αναταράξεις στην εργασία σας. Είναι σημαντικό να κάνετε καθοριστικές επιλογές με βάση τα προσωπικά σας κριτήρια. Η μελλοντική επαγγελματική σας εξέλιξη και σταθερότητα θα επηρεαστεί αρκετά από αυτές τις επιλογές που θα κάνετε. Οικονομικές συμφωνίες τρίτων προσώπων ή οποιαδήποτε οικονομική διαπραγμάτευση μπαίνει στο στόχαστρο σας και κλείνει. Προσοχή στις εντάσεις με τους ανώτερους σας. Μην δυσανασχετείτε στις νέες ευθύνες που αναλαμβάνετε. Τα συναισθηματικά σας θα λειτουργήσουν ως η άγκυρα για την προσωπική σας ηρεμία και εξέλιξη.

 

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, στις 23 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε εκτενώς με την διεύρυνση των οριζόντων σας μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων κι ότι σχετίζεται με την  εκπαίδευση ή τα γνωστικά αντικείμενα. Με την νέα βδομάδα, ο προσωπικός σας ορίζοντας αποκτάει νέες οπτικές και βλέπετε τον κόσμο πιο αντικειμενικά. Είναι πιθανό να κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή να μελετήσετε κάποιο βιβλίο. Αυτές οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές για την εργασία αλλά και την καθημερινή σας διαβίωση. Θα υπάρξει επαναπροσδιορισμός των στόχων σας για το μέλλον και θα σας απασχολήσει έντονα η θέση σας στην κοινωνία. Γι’ αυτό, οι επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζονται εξισορρόπηση.  Με σύμβουλο την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σας μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Ο συναισθηματικός τομέας θα σας προσδίδει αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

 

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, στις 23 του μηνός πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων. Θα έρθουν σε πρώτο πλάνο οι οικονομικές συμφωνίες και οι κληρονομικές υποθέσεις. Με την νέα βδομάδα, οι άνθρωποι με τους οποίους συμβιώνετε θα σας απασχολήσουν εκτενώς. Οτιδήποτε σχετίζεται με εσάς και τα άτομα αυτά, ακόμη και με αυτούς που συνεργάζεστε ή έχετε κοινά, θα χρειαστεί να λειτουργήσετε απέναντι τους με πειθαρχία και συντονισμό. Επίσης, θα δημιουργηθούν θετικές βάσεις για την εξέλιξη σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάποια χρέη ή εκκρεμότητες στον οικονομικό τομέα θα σας απασχολήσουν έντονα και θα χρειάζονται άμεση επίλυση ή διαπραγμάτευση. Οι επιλογές σας σε όλους τους τομείς καλό είναι να γίνουν μέσω της ορθολογικής σκέψης και όχι με τον συναισθηματισμό. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, θα έχετε αυξημένη γοητεία και κατ’ επέκταση δύσκολα θα  σας αντιστέκονται.

 

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, στις 23 του μηνός πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων. Τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν εκτενώς για τις ερχόμενες δύο εβδομάδες θα κινούνται στον άξονα της ατομικότητας και των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Από Δευτέρα, η καθημερινότητα σας δημιουργεί την αναγκαιότητα να προσέξετε τα οικονομικά σας αλλά και τους ανθρώπους που έχετε στο πλευρό σας. Θα παρατηρήσετε εξελίξεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Παράλληλα, θα χαρακτηρίζονται από αισθήματα σταθερότητας και υλικής ασφάλειας. Προσοχή θα χρειαστούν οικονομικές υποθέσεις που απασχόλησαν εσάς αλλά και τον/την σύντροφο σας σε κοινά σας έξοδα ή θέματα κατοικίας. Επίσης, οι σκέψεις σας καθορίζουν την αίσθηση προσωπικής ασφάλειας που έχετε, οπότε μην κλονίζεστε. Τα συναισθηματικά σας θα λειτουργούν ως ο φάρος για την συναισθηματική σας ισορροπία.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, στις 23 του μηνός πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων. Οι τομείς που επηρεάζουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν αρκετά έντονα. Η λειτουργικότητα της φυσικής σας κατάστασης, η υγεία του νου και του σώματος σας αλλά και οι διατροφικές σας συνήθειες, χρειάζονται επαναπροσδιορισμό. Από Δευτέρα, η προσοχή σας θα είναι κεντρισμένη στους συνεργάτες σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι αρκετά έντονη κι εριστική η διάθεση, επομένως προσπαθήστε να κινηθείτε με ψυχραιμία. Θα υπάρχει τεντωμένο κλίμα στον εργασιακό τομέα και οι συνεργάτες σας θα αλλάξουν τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν. Το πρόγραμμα σας ανακατεύεται και αλλάζει διαρκώς με αποτέλεσμα να αγχώνεστε ακόμη περισσότερο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε αυτό το διάστημα είναι να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Τα συναισθηματικά σας θα κυμαίνονται μεταξύ αρμονίας και αποσυντονισμού.

 

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, στις 23 του μηνός πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων. Θα έχετε λοιπόν αρκετά έντονη την διάθεση να διασκεδάσετε, να χαρείτε στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, να εκφραστείτε δημιουργικά και να ερωτευθείτε. Από Δευτέρα όμως η ρουτίνα και ο καθημερινός ρυθμός σας προσγειώνουν απότομα. Ο τομέας της εργασίας θα επηρεάσει έντονα την ψυχολογία σας αλλά και την υγεία του σώματος σας. Ψυχογενείς παράγοντες όπως το άγχος, το στρες και ο πανικός χρειάζεται να εξαλειφθούν από την ζωή σας. Θα σας βοηθήσει ο προγραμματισμός αυτών που έχετε να κάνετε, δηλαδή το να θέσετε σωστές προτεραιότητες. Η εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα συνδέεται άμεσα με το πρόγραμμα που θα κάνετε και έπειτα από τις επιλογές σας. Τα συναισθηματικά σας θα σας προσφέρουν στιγμές χαράς, ασφάλειας και σιγουριάς.

 

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, στις 23 του μηνός πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων. Ζητήματα που θα έχουν να κάνουν με τα περιουσιακά σας, την κατοικία αλλά και την οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν εκτενώς. Από Δευτέρα, οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται πιο χαλαροί και εσείς ανακτάτε την αισιοδοξία σας. Θα περάσετε στιγμές χαράς, ευτυχίας, διασκέδασης, έκφρασης και έρωτα. Το παιδί μέσα σας θα έχει την ιδιότητα να σας παρακινεί να γίνετε πιο δημιουργικοί και θετικοί. Οι σχέσεις σας με τα κοντινά σας άτομα – αυτούς που θεωρείτε δικούς σας ανθρώπους ή οικογένεια σας(χωρίς να σας συνδέει συγγένεια) – θα σας προσφέρουν αίσθηση σιγουριάς, υλικής και συναισθηματικής. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε παρελθοντικές καταστάσεις που σας περιόριζαν ή παρεμπόδιζαν την εξέλιξη σας, με αποτέλεσμα, ο απολογισμός αυτός να σας καταστήσει πιο έμπειρους ή έτοιμους συναισθηματικά για τα επερχόμενα δρώμενα. Τα συναισθηματικά σας λειτουργούν ως έρεισμα για την διεύρυνση των οριζόντων σας, διότι σας προσφέρουν και μία εναλλακτική οπτική.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *