Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

 

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2018. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

Κριός

Κριός ΆρηςΑγαπητοί Κριοί, η Παρασκευή θα φέρει στο προσκήνιο υποθέσεις οικονομικού και συναισθηματικού χαρακτήρα, οι οποίες θα χρειαστούν επίλυση. Αν αντιμετωπίσετε άμεσα ότι προκύψει σε αυτούς τους τομείς, η ισορροπία που θα επέλθει θα σας λύσει τα χέρια για την υπόλοιπη βδομάδα. Μέσα στο σαββατοκύριακο οι ρυθμοί θα ανέβουν αρκετά, οι συναναστροφές σας με τον κόσμο θα είναι πιο έντονες και πυκνές, ενώ τα αδέρφια σας και οι συγγενείς σας θα σας προσκαλέσουν για να περάσετε χρόνο μαζί τους. Καθόλη την εβδομάδα η πρακτική δραστηριοποίηση σας θα χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, τυπικότητα και αφοσίωση ως προς την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις γύρω από την εξειδίκευση σας στον επαγγελματικό τομέα, γεγονός που θα συνδράμει στην ανέλιξη σας αλλά και στην σταθεροποίηση της θέσης σας. Αναλαμβάνετε αυξανόμενα μεγαλύτερες ευθύνες, κι αυτό σας ωθεί στο να κάνετε ολοένα και περισσότερα πράγματα, προσέξτε μόνο να μην ξεφύγετε διότι οι ανάγκες της οικογενειακής σας εστίας (είτε πρόκειται για τους γονείς/πατρικό σας, είτε για την δική σας οικογένεια) θα είναι μέγιστες και θα εμφανιστούν ασάφειες, παράπονα και γκρίνια εξαιτίας της απουσίας σας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Κριοί χρειάζεται να οριοθετήσετε την μεταξύ σας σχέση με τον/την σύντροφο σας, ενώ εκ μέρους σας θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια ως προς την οργάνωση του κοινού σας χρόνου με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι Κριοί, παρόλο που πασχίζετε να ισορροπήσετε μεταξύ ελεύθερου χρόνου και επαγγελματικής δραστηριότητας, θα εμφανιστούν ευκαιρίες για γνωριμίες.

 

Ταύρος

Ταύρος ΑφροδίτηΑγαπητοί Ταύροι, την Παρασκευή θα ασχοληθείτε εκτενώς με τις προσωπικές σας ανάγκες, θα προωθήσετε οτιδήποτε συνδράμει θετικά στην ανάδειξη της ατομικότητας σας, γεγονός που θα έχει άμεση επιρροή στις διαπροσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μέσα στο σαββατοκύριακο η ενασχόληση σας θα έχει εφαρμογή στον συναισθηματικό και στον οικονομικό τομέα. Υποθέσεις ή εκκρεμότητες οι οποίες θα εμφανιστούν απρόσμενα σε αυτούς τους τομείς, χρειάζεται να τις κλείσετε, καθώς αν τις αφήσετε ημιτελείς θα σας διώκουν διαρκώς, ιδίως αν ενδέχεται να στρέφεται γύρω από νομικά πλαίσια. Καθόλη την εβδομάδα θα δραστηριοποιηθείτε εκτενώς σε νέα ανοίγματα αυτογνωσίας, τα οποία θα επηρεάσουν τις προσωπικές σας επιλογές, καθώς θα έχετε μοναδικό σκοπό την προσωπική σας διεύρυνση. Η δράση σας θα έχει να κάνει με σεμινάρια που θα σας προσφέρουν εξειδίκευση σε κάποιον τομέα, θα ενδιαφερθείτε για  την εναλλακτική γυμναστική/διατροφή, την επιδίωξη κάποιου μεταπτυχιακού/διδακτορικού, την ανάγνωση βιβλίων με ανώτερες ιδέες – έννοιες όπως είναι η φιλοσοφία, η αυτογνωσία, η ψυχολογία και ούτω καθεξής. Πρόκειται για ιδιότητες οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές προτάσεις ή συνεργασίες. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ταύροι θα περάσετε στιγμές με τον/την σύντροφο σας οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από πολλές συζητήσεις γύρω από πολυποίκιλα θέματα. Οι ελεύθεροι Ταύροι θα κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα κατέχουν διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας, όπως κουλτούρα. θρησκεία, απόψεις, τρόπο ζωής κ.λ.π.

 

Δίδυμοι

Δίδυμοι ΕρμήςΑγαπητοί Δίδυμοι, την Παρασκευή οι στρεσογόνοι ρυθμοί της καθημερινότητας θα σας κουράσουν σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, γεγονός που σας προτρέπει να διατηρήσετε διακριτικό προφίλ αλλά και να αποστασιοποιηθείτε από γεγονότα με έντονα παρασκηνιακά δρώμενα. Μέσα στο σαββατοκύριακο οι ρυθμοί καλυτερεύουν, η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας ανεβαίνει κατακόρυφα, γεγονός που θα σας οδηγήσει στην ενίσχυση της αυταξίας σας και θα αποκτήσετε ξανά εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Καθόλη την εβδομάδα θα δραστηριοποιηθείτε γύρω από υποθέσεις που θα αφορούν την εργασία σας, τον προγραμματισμό της καθημερινότητας και την υγεία του σώματος και της ψυχολογίας σας, ενώ παράλληλα θα εμφανιστούν διάφορες ευκαιρίες – προτάσεις επαγγελματικής φύσεως είτε βρίσκεστε σε κάποια εργασία είτε όχι. Σε καθημερινό επίπεδο παρόλα αυτά, η διάθεση σας σοβαρεύει, όχι ότι θα παίρνετε τα πράγματα της μετρητοίς, αλλά θα καθιερώσετε την δράση σας σε ένα πιο τυπικό και συνειδητοποιημένο πρόγραμμα, ακόμα και στον οικονομικό τομέα. Οι καταστάσεις οι οποίες θα σας παρουσιαστούν θα έχουν μία θετική και άμεσα λειτουργική επίδραση, κάτι το οποίο θα σας προσφέρει ισορροπία ως προς τις προσωπικές σας αξίες αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα υλικά και οικονομικά αποκτήματα σας, ιδίως αυτά που έχετε από κοινού με άλλους ανθρώπους. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Δίδυμοι θα χρειαστεί θα λύσετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί με τον/την σύντροφο σας σε οικονομικό επίπεδο όσον αφορά την κοινή σας ζωή ώστε να μην υπάρχουν διαστρεβλώσεις στην κατανόηση. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι θα βάλετε τον εαυτό σας στην αναγκαιότητα να μπει σε τάξη και οργάνωση, διότι νιώθετε ότι οι γνωριμίες που θα κάνετε να προχωρήσουν περισσότερο από μία ιστορία πάθους και αισθησιασμού.

 

Καρκίνος

Καρκίνος ΣελήνηΑγαπητοί Καρκίνοι, την Παρασκευή θα δρομολογήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, ενώ εάν βρεθείτε σε φάση που θα χρειαστείτε κάποια βοήθεια ή ώθηση, θα εμφανιστούν τα κατάλληλα εργαλεία και οι ανάλογοι άνθρωποι οι οποίοι θα σας κατευθύνουν με ορθότητα και τυπικότητα. Μέσα στο σαββατοκύριακο οι ρυθμοί της καθημερινότητας για εσάς είναι παρελθόν, οργανώνετε δραστηριότητες οι οποίες θα σας προσφέρουν ξεκούραση και χαλάρωση, ενώ καλό είναι να παραμένετε μακριά από ανθρώπους και φαινόμενα με έντονο παρασκηνιακό δρώμενο. Καθόλη την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν εκτενώς οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες. Θα χρειαστεί να είστε σε διαρκή ετοιμότητα και εγρήγορση, ώστε να προσφέρετε άμεσες λύσεις στους προαναφερθέντες τομείς και να τους δρομολογείτε με την δική σας παρέμβαση και πρωτοβουλία. Σε εργασιακό επίπεδο τα πράγματα είναι ελαφρώς πιο στενά, διότι παρόλο που θα εμφανιστούν διάφορες επαγγελματικές προτάσεις εσείς θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε λιγότερο σημαντικά πράγματα και θα δεν θα είστε σε ανάλογη θέση να διαχειριστείτε την αξιοποίηση αυτών των προτάσεων. Θα δραστηριοποιηθείτε κυρίως σε πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες, τέτοιες οι οποίες προωθούν την αυτοέκφραση της δημιουργικότητας και της παιδικής αισιοδοξίας σας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα περάσετε από σαράντα κύματα την σχέση με τον/την σύντροφο σας απλά για να διαπιστώσετε εάν πρόκειται για τον/την μοναδικό/μοναδική. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι οποίες θα υπόσχονται πολλά, η εξέλιξη τους όμως είναι καθαρά στα χέρια σας , διότι όσο πιο εύκολα θα έχετε αυτούς τους ανθρώπους κοντά σας, άλλο τόσο πιο εύκολα θα τους απομακρύνετε.

 

Λέων

Λέων ΉλιοςΑγαπητοί Λέοντες, την Παρασκευή θα ασχοληθείτε εκτενώς γύρω από υποθέσεις οι οποίες θα σχετίζονται κυρίως με την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα, ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να κινηθείτε με τυπικότητα και διακριτικότητα διότι είναι αρκετά εύκολο κάποιος να θελήσει να σας σαμποτάρει – να θυμάστε ότι και εσείς οι ίδιοι μπορείτε να σαμποτάρετε τους εαυτούς σας εάν είστε περισσότερο συναισθηματικοί από ότι ορθολογικοί. Μέσα στο σαββατοκύριακο οι ρυθμοί θα γίνουν πιο χαλαροί κι εσείς θα βρίσκετε στην μέγιστη φιλική και κοινωνική διάθεση για να βρεθείτε με καλούς φίλους, ομοϊδεάτες και γενικά με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να “συνδεθούν” μαζί σας σε διανοητικό επίπεδο. Καθόλη την εβδομάδα η ενασχόληση σας θα έχει να κάνει με την εργασία σας, το καθημερινό σας πρόγραμμα, την υγιεινή, την σωματική και ψυχολογική υγεία, καθώς και θα μπείτε σε σκέψεις ώστε να διαμορφώσετε τις συνήθειες που έχετε στην διατροφή σας αλλά και στον τρόπο τον οποίο γυμνάζεστε. Επιπρόσθετα, θα δραστηριοποιηθείτε ως προς την επέκταση και αύξηση των περιουσιακών σας στοιχείων, ενώ παράλληλα ο κοινός χρόνος που θα περάσετε με ανθρώπους της οικογένειας σας θα σας προσφέρουν πληρότητα, χαρά και αισιοδοξία. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Λέοντες θα έχετε να οργανώσετε την καθημερινότητα σας με τον/την σύντροφο σας και να θέσετε ένα πρόγραμμα ως προς την ρουτίνα σας, αλλά και τις διατροφικές σας συνήθεις, δηλαδή θα θέσετε κάποιους κοινούς στόχους μαζί του/της. Οι ελεύθεροι Λέοντες παρόλο που θα έχετε μία δραστήρια βδομάδα, οι γνωριμίες θα υπάρξουν καθώς και το φλερτ, ιδίως στον χώρο της εργασίας.

 

Παρθένος 

Παρθένος ΕρμήςΑγαπητοί Παρθένοι, την Παρασκευή θα ασχοληθείτε με εναλλακτικές δραστηριότητες οι οποίες συμβάλλουν στην διεύρυνση του προσωπικού σας ορίζοντα, όπως είναι η έρευνα, η μελέτη και η πραγμάτωση ανώτερων ιδεών, παραδείγματος χάρη ψυχολογία, φιλοσοφία, διαλογισμός και ούτω καθεξής. Μέσα στο σαββατοκύριακο παρόλο που θα θελήσετε να ηρεμήσετε στην θαλπωρή και ηρεμία της οικογενειακής σας εστίας, θα προκύψουν φαινόμενα στον επαγγελματικό σας τομέα τα οποία επηρεάζουν άμεσα την καριέρα σας, κάτι που χρειάζεται να έχετε προμελετήσει, ώστε η αυτόματη δράση σας να έγκειται στην πρόληψη και στην ορθολογική αντιμετώπιση κι όχι μέσω του παρορμητισμού και του ενθουσιασμού. Καθόλη την εβδομάδα θα σας παρουσιαστούν εξελίξεις αλλά και προτάσεις σχετικά με πρότζεκτ που προάγουν την δημιουργικότητα και την προσωπική έκφραση. Καλό είναι να μην αφοσιωθείτε μόνο στην εργασία και στους ρυθμούς της καθημερινότητας, αφουγκραστείτε το πνεύμα των γιορτινών ημερών και εκφράστε ελεύθερα την δημιοργικότητα σας, την αισιοδοξία του “παιδιού” που βρίσκεται μέσα σας, κοινώς οφείλετε στον εαυτό σας να εξάγει θετικότητα, χαρά κι ευτυχία. Η δραστηριοποίηση σας θα σας φέρει πιο κοντά με αγαπημένους σας ανθρώπους, όπως είναι τα αδέρφια, οι συγγενείς, οι καλοί σας φίλοι κ.λ.π. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα έχετε μεγάλη ερωτική σύνδεση με τον/την σύντροφο σας και τα αισθήματα σας θα χαρακτηρίζονται από ρομαντισμό και αισθηματικότητα. Οι ελεύθεροι Παρθένοι θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας γοητεύσουν με το φλογερό κι ερωτικό τους ταπεραμέντο.

 

Ζυγός

Ζυγός ΑφροδίτηΑγαπητοί Ζυγοί, την Παρασκευή θα ασχοληθείτε με οικονομικές κυρίως υποθέσεις που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους ανθρώπους, με οικονομικές συμφωνίες αλλά και με φαινόμενα ψυχολογικού ή εσωτερικού χαρακτήρα που στο παρελθόν σας ταλαιπώρησαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μέσα στο σαββατοκύριακο, θα σας κινήσει η περιέργεια να ακολουθήσετε έναν δρόμο μακριά από την πεπατημένη, κοινώς να δραστηριοποιηθείτε σε πράγματα έχουν την ικανότητα να διευρύνουν την προσωπική σας κατανόηση, όπως είναι η φιλοσοφία και ούτω καθεξής. Καθόλη την εβδομάδα η οικογενειακή σας εστία, το πατρικό σας, οι γονείς σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, γεγονός που θα σας βάζει στην αναγκαιότητα να είστε μονίμως διαθέσιμοι προς τους προαναφερθέντες τομείς, καθώς η ευρυθμία τους θα εξαρτάται καθαρά από την δική σας δραστηριοποίηση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Η τραμπάλα ανάμεσα στην οικογένεια και στην καριέρα θα σας αναστώνει διαρκώς, καλό είναι να βρείτε μία ισορροπία, ιδίως ως προς την θέσπιση της κοινωνικής σας εικόνας διότι εάν εφαρμόσετε την ολική σας ενέργεια σε έναν τομέα ο άλλος θα μείνει “ακάλυπτος” και θα σας εμφανίσει αρκετές δυσκολίες και παρεξηγήσεις. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα περάσετε περισσότερες στιγμές “σπιτόγατας” με τον/την σύντροφο σας αλλά και με αγαπημένα σας οικογενειακά πρόσωπα. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα κάνετε γνωριμίες μέσω καλών φίλων, ή μέσω κοινών γνωστών της οικογένειας σας.

 

Σκορπιός

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΑγαπητοί Σκορπιοί, την Παρασκευή θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνουν νέες επαγγελματικές προτάσεις ή να οργανώσετε κοινές δραστηριότητες με άτομα τα οποία αγαπάτε και σέβεστε. Μέσα στο σαββατοκύριακο τα πράγματα θα στενέψουν σε ψυχολογικό και οικονομικό επίπεδο, διότι θα προκληθούν φαινόμενα τα οποία θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε άμεσα, όπως είναι οι οικονομικές συμφωνίες ή τα χρήματα/κληρονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλα άτομα, αλλά και χαρακτηριστικές καταστάσεις οι οποίες στο παρελθόν σας οδήγησαν σε αδιέξοδο και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Καθόλη την εβδομάδα θα πρωτοπορείτε ανάμεσα σε πολλούς καθώς θα εμφανιστούν πολλές ευκαιρίες οι οποίες θα προωθήσουν τις ατομικές σας ικανότητες σε κάθε επίπεδο, ιδίως όμως στον επαγγελματικό τομέα. Θα γίνουν διάφορες συζητήσεις γύρω από θέματα που σας αφορούν με τους γείτονες σας αλλά και με ανθρώπους που συναναστρέφεστε σαν άμεσο περιβάλλον. Ένας τρόπος πάντως με τον οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε παραγωγικά την επιρροή αυτών των ημερών, είναι να έρθετε κοντά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους όπως είναι τα αδέρφια σας, οι συγγενείς σας και οι φίλοι σας, διότι θα έχετε μεγάλη τάση για αποστασιοποίηση ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας.  Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα κάνετε αρκετά σημαντικές συζητήσεις με τον/την σύντροφο σας σε καθημερινό επίπεδο, και αυτού του είδους η έκφραση θα σας φέρει πιο κοντά. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα κάνετε γνωριμίες μέσω έντονου φλερτ και θα γοητεύετε το αντικείμενο του πόθου σας με την δύναμη του μυαλού σας.

 

Τοξότης

Τοξότης ΔίαςΑγαπητοί Τοξότες, την Παρασκευή θα στρέψετε την προσοχή σας με έντονη φόρα ως προς την διεκπεραίωση των καθημερινών σας ευθυνών στην εργασία και στην κατοικία σας, ενώ η υγεία του σώματος και της ψυχοσύνθεσης σας θα σας απασχολήσει εκτενώς, κι αυτό θα εκδηλωθεί διότι αγχώνεστε με το παραμικρό από το να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε το καθετί λίγο πιο αντικειμενικά και λογικά, απ’ ότι συναισθηματικά. Μέσα στο σαββατοκύριακο οι ρυθμοί γίνονται κάπως πιο κοινωνικοί, αλλά η ενασχόληση σας με τις σχέσεις σας σε διαπροσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δεν σταματούν να σας απασχολούν καθώς οτιδήποτε και να προκύψει στην μεταξύ σας  αλληλοσυσχέτιση, θα χρειάζεται την άμεση και προσωπική σας παρέμβαση. Καθόλη την εβδομάδα θα  χρειαστεί να θέσετε μία εκ νέου ισορροπία στα οικονομικά και συναισθηματικά σας ζητήματα. Θα παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες για να σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας ή να το αυξήσετε, ενώ παράλληλα η ευταξία και η αυταξία της προσωπικότητας σας θα έγκειται άμεσα από τα υλικά αποκτήματα, το οποίο καλό είναι το αποφύγετε σαν μέτρο σύγκρισης και να συγκεντρωθείτε περισσότερα στα ψυχικά – πνευματικά δώρα. Μέσα σε αυτές τις μέρες λόγω του γιορτινού πνεύματος, προτεραιότητα σας θα είναι να περάσετε χαλαρές και ξεκούραστες στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Τοξότες θα περάσετε αισθησιακές στιγμές με τον/την σύντροφο σας οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Οι ελεύθεροι Τοξότες θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα προωθούν την αυτοπεποίθηση σας.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερως ΚρόνοςΑγαπητοί Αιγόκεροι, την Παρασκευή θα έχετε μία άμεση ανάγκη να χαλαρώσετε και να περάσετε διασκεδαστικές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά και να οργανώσετε δραστηριότητες οι οποίες προάγουν την προσωπική σας έκφραση και δημιουργικότητα που σας γεμίζουν με αισιοδοξία και πληρότητα. Μέσα στο σαββατοκύριακο παρόλο που θα θέλετε να χαλαρώσετε και να συνεχίσετε στους ρυθμούς της διασκέδασης, η καθημερινότητα, η εργασία, η υγεία του σώματος καθώς και οι διατροφικές σας συνήθειες θα σας επηρεάσουν σε τέτοιο βαθμό που όχι μόνο θα σας αγχώσουν, ταυτόχρονα θα βρεθείτε σε τέτοια θέση, στην οποία να αναθεωρήσετε με συνειδητότητα εάν αυτά που έχετε πετύχει στους προαναφερθέντες τομείς μπορούν να σας προσφέρουν αυτά που επιθυμείτε να πετύχετε, καθώς και κατά πόσο δύνανται να σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Καθόλη την εβδομάδα θα είστε οι πρωταγωνιστές σε οποιοδήποτε μέρος κι αν σταθείτε, ενώ θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για εξέλιξη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, για να επέλθει όμως η επιτυχία μέσα από αυτή την δραστηριότητα θα χρειαστεί να είστε σε ετοιμότητα, να βάλετε στον εαυτό σας όρια και πειθαρχία, καθώς και να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων αλλά και τις συνέπειες αυτών. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα περάσετε έντονες στιγμές αγάπης και ρομαντισμού με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα συνδράμουν στην ανάδειξη της προσωπικότητας σας ενώ θα γοητεύετε με την φυσικότητα σας.

 

Υδροχόος

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΑγαπητοί Υδροχόοι, την Παρασκευή το ενδιαφέρον σας θα κεντριστεί στην οικογενειακή σας εστία, στους γονείς σας, στα περιουσιακά σας στοιχεία αλλά και σε οτιδήποτε βρίσκεται στην ιδιοκτησία σας, καθώς πρόκειται να σημειωθούν εντάσεις ή προστριβές, τις οποίες μόνο εσείς θα μπορείτε να ισορροπήσετε. Μέσα στο σαββατοκύριακο τα πράγματα θα καλυτερέψουν, θα έχετε πιο ξεκούραστη διάθεση και θα διοργανώσετε να περάσετε στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε, καθώς και δραστηριότητες οι οποίες προάγουν την δημιουργική σας έκφραση και το θετικό παιδί μέσα σας, το οποίο θα σας προσφέρει αισθήματα αισιοδοξίας και πληρότητας. Καθόλη την βδομάδα, θα πραγματοποιηθούν γεγονότα τα οποία θα χαρακτηρίζονται από παρασκηνιακά δρώμενα και έντονο υπόβαθρο. Καλό είναι να είστε συντονισμένοι στις κινήσεις καθώς και στις συναναστροφές σας διότι οποιεσδήποτε παρανοήσεις μπορούν να επηρεάσουν την πορεία της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας και εικόνας, επομένως να είστε τυπικοί και να διατηρήσετε διακριτικό προφίλ. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα θελήσετε να περάσετε μέσα σε αυτές τις μέρες πιο ήσυχες στιγμές με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι θα κάνετε μεν γνωριμίες αλλά να θυμάστε ότι θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, διότι αν δεν αισθάνεστε εσείς καλά μέσα σας δεν πρόκειται να δείτε εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα.

 

Ιχθύες

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΑγαπητοί Ιχθύες, την Παρασκευή θα έχετε άφθονες επαφές με κόσμο, ενώ η επικοινωνία σας θα είναι στο απόγειο της, οι δικοί σας άνθρωποι όπως τα αδέρφια και οι συγγενείς σας θα εφιστήσουν την προσοχή σας και θα ζητήσουν από εσάς να περάσετε μαζί τους παραγωγικό χρόνο. Μέσα στο σαββατοκύριακο, οι ρυθμοί των ημερών θα σας δημιουργήσουν μία διάθεση σπιτόγατας και θα ασχοληθείτε με την οικογενειακή σας εστία, το πατρικό και τους γονείς, καθώς και τα περιουσιακά σας στοιχεία ή την ακίνητη περιουσία σας. Καθόλη την εβδομάδα θα δραστηριοποιηθείτε εκτενώς ως προς την δρομολόγηση των στόχων και των επιθυμιών σας. Δεν αποκλείεται να κάνετε δυναμικές γνωριμίες με ανθρώπους κύρους, πνευματικού επιπέδου με παιδεία και εκπαιδευτικό υπόβαθρο, οι οποίοι να έχουν την δυνατότητα αλλά και διάθεση να σας συμβουλέψουν καταλλήλως ως προς την ορθολογική και εύκολη δρομολόγηση των προσωπικών σας στόχων. Γενικά, πρόκειται για μία περίοδο στην οποία οι άνθρωποι που μπαίνουν στην ζωή σας, αλλά και οι επιλογές οι οποίες θα κάνετε θα συμβάλλουν στην διεύρυνση των προσωπικών σας οριζόντων, η κατανόηση σας θα επεκταθεί ενώ γενικά η κοσμοθεωρία σας θα γίνει πιο φιλοσοφική και πνευματική. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ιχθύες θα περάσετε αρκετές στιγμές κοινωνικότητας με τον/την σύντροφο σας, καθώς θα σας προσκαλούν οι κοινές σας παρέες. Οι ελεύθεροι Ιχθύες θα κάνετε γνωριμίες μέσα από κοινούς γνωστούς οι οποίες θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *