Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

 

 

Κριός

Κριός ΆρηςΑγαπητοί Κριοί, το ερχόμενο τριήμερο έρχονται σε πρώτο πλάνο ζητήματα της καθημερινότητας, υποθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον χώρο της εργασίας σας οι οποίες σας απασχολούν και εκτός αυτού του χώρου, καθώς επίσης θέματα σωματικής/ψυχολογικής υγείας. Χρειάζεται αυτό το τριήμερο να προσέχετε  την διατροφή σας, ενώ καλό είναι να αρχίσετε κάποιο είδος φυσικής άσκησης. Καθόλη την εβδομάδα, ο τομέας των διαπροσωπικών και των επαγγελματικών σας σχέσεων θα σας εμφανίσουν προκλήσεις τις οποίες θα χρειαστεί να διαχειριστείτε άμεσα και με ψυχραιμία. Δεν αποκλείεται να σας γίνουν κάποιες νέες επαγγελματικές προτάσεις, απλώς αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας αυτές τις μέρες θα είναι να οχυρωθείτε πλήρως ως προς τις κινήσεις σας, να έχετε καταστήσει την κοινωνική σας εικόνα αλλά και την καριέρα σας. Οι επαφές και οι συζητήσεις με ανώτερους στην εργασία, όπως είναι ο προϊστάμενος/ο εργοδότης ή ακόμη και με άτομα κύρους, θα σας φέρουν ολοένα και πιο κοντά στην δρομολόγηση των προσωπικών σας στόχων. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Κριοί καλό είναι να λύσετε τυχόν εντάσεις/παρεξηγήσεις αν έχετε με τον/την σύντροφο σας, ενώ γενικά θα σας περιμένει μία βδομάδα γεμάτη πάθος. Οι ελεύθεροι Κριοί θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από αυστηρά αισθήματα, γεγονός που συνάδει με θετικές εξελίξεις στον ερωτικό σας τομέα.

 

Ταύρος

Ταύρος ΑφροδίτηΑγαπητοί Ταύροι, το ερχόμενο τριήμερο θα έχετε πλήρη διάθεση για να περάσετε ευχάριστα, να χαλαρώσετε και γενικά θα οργανώσετε παραγωγικές δραστηριότητες οι οποίες θα σας προσφέρουν την δυνατότητα της προσωπικής έκφρασης, απόλαυση, ηρεμία, ψυχική ανάταση και διασκέδαση. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε αυτό το τριήμερο είναι οι αντιδράσεις σας, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται συναισθηματικές και ονειροπόλες. Καθόλη την εβδομάδα, θα σας απορροφήσει ο χώρος της εργασίας καθώς και οι ρυθμοί της καθημερινότητας σε τεράστιο βαθμό, τόσο που θα επηρεάσουν τον τομέα των διαπροσωπικών και των επαγγελματικών σας σχέσεων. Θα σας δημιουργήσουν την αναγκαιότητα να διευρύνετε την ατομική σας κοσμοθεωρία, τον τρόπο που κατανοείτε τον κόσμο αλλά και το περιβάλλον γύρω σας. Θα αναθεωρήσετε τις μέχρι τώρα συνήθειες σας, όπως είναι η διατροφή, ο καθημερινός προγραμματισμός, θα αλλάξετε μέχρι και τον τρόπο που σκέφτεστε. Πρόκειται να ακολουθήσετε ανάλογα σεμινάρια εξειδίκευσης, να εκπαιδευτείτε μέσω γνωστικών αντικειμένων, ακόμη και το να διευρύνετε τις γνώσεις σας μέσω της ανάγνωσης βιβλίων με ανώτερες ιδέες, όπως είναι η φιλοσοφία, η αυτογνωσία και ούτω καθεξής. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ταύροι θα περάσετε στιγμές οι οποίες θα σας προσφέρουν διασκέδαση και πολύωρες συζητήσεις φιλοσοφικού περιεχομένου με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Ταύροι θα γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας με την έμφυτη θετική διάθεση που θα σας διακατέχει κι αυτό θα σας φέρει θετική έκβαση στον συναισθηματικό τομέα.

 

Δίδυμοι

Δίδυμοι ΕρμήςΑγαπητοί Δίδυμοι, το ερχόμενο τριήμερο θα σας απασχολήσουν εκτενώς υποθέσεις που θα έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας, το πατρικό ή τους γονείς σας, την ιδιωτική σας κατοικία, τα περιουσιακά σας στοιχεία, καθώς και τα ακίνητα σας. Αυτό το οποίο θα χρειαστεί την προσοχή σας μέσα σε αυτό το τριήμερο θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε ζητήματα τα οποία θα εμφανιστούν σε αυτούς τους τομείς, κι αυτό διότι θα σας προξενήσει τριβές και μεγαλύτερη καθυστέρηση ως προς την διεκπεραίωση τους αν προβάλλετε αντίσταση. Καθόλη την εβδομάδα θα εμφανιστούν ευκαιρίες για να περάσετε χαλαρωτικές και διασκεδαστικές στιγμές ανάμεσα σε αυτές της καθημερινότητας, απλά καλό είναι να κανονίσετε ότι πιο απλό κι εύκολο έχετε να κάνετε στην αρχή της εβδομάδας. Στο υπόλοιπο αυτής, η καθημερινότητα, ο χώρος της εργασίας αλλά και ζητήματα σωματικής/ψυχολογικής υγείας θα σας απασχολήσουν εκτενώς και θα είναι η μοναδική σας σκέψη. Παράλληλα, καλό θα είναι να κλείσετε τυχόν παρελθοντικές υποθέσεις, ιδίως εσωτερικού – ψυχολογικού ή οικονομικού χαρακτήρα. Να έχετε υπόψιν σας, ότι θα χρειαστεί να διαχειριστείτε εκ νέου τα οικονομικά ή τα κληρονομικά που έχετε από κοινού με άλλα άτομα, όπως και το ότι πρέπει να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις με σχέσεις  οι οποίες στο παρελθόν είτε σας ταλαιπώρησαν είτε σας προκάλεσαν οποιαδήποτε ψυχολογική αναταραχή. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Δίδυμοι θα περάσετε στιγμές γεμάτες πάθους με τον/την σύντροφο σας, προσέξτε μόνο τυχόν αισθήματα καχυποψίας ή ζηλοφθονίας εκ μέρους σας ως προς το πρόσωπο του/της. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι καλό είναι να ξεπεράσετε το παρελθόν και να ανοιχτείτε μπροστά στις γνωριμίες που θα κάνετε από εδώ και μπρος.

 

Καρκίνος

Καρκίνος ΣελήνηΑγαπητοί Καρκίνοι, το ερχόμενο τριήμερο θα έχετε συχνές και πολλές συναντήσεις με ανθρώπους όπως και κοντινές μετακινήσεις, επίσης οι άνθρωποι σας όπως είναι τα αδέρφια, οι συγγενείς αλλά και οι αδερφικοί σας φίλοι θα σας προσκαλέσουν να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Παράλληλα, η επικοινωνία σας θα αγγίξει το απόγειο της, επομένως προσπαθήστε να χειριστείτε τον λόγο αλλά και τον τρόπο σκέψης σας, καθώς πολλές υπερβολές με την χρήση του λόγου οδηγούν σε αρκετές  παρεξηγήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καθόλη την εβδομάδα,  ο άξονας εργασία/καριέρα – οικογένεια/κατοικία θα σας ωθήσουν σε ακραίες στιγμές κούρασης,  ενώ θα κάνετε πολλές προσπάθειες να ισορροπήσετε μεταξύ των δύο. Τα όρια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία στενεύουν και σας οδηγούν στην αναγκαιότητα να βρείτε κάποια εκ νέου έμπνευση/ερέθισμα, κάτι δηλαδή το διαφορετικό το οποίο να μπορεί να αίρει την ατομικότητα και την προσωπική σας έκφραση ώστε να σας ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους. Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να έρθετε σε συντονισμό με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, και να ασκήσετε την διπλωματικότητα αλλά και το αίσθημα της ισορροπίας και της συνεργασίας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα έχετε διαφορές στιγμές με τον/την σύντροφο σας οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από αισθησιασμό και θα σας φέρουν πιο κοντά μαζί του/της, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε αυτό το ένα βήμα παραπάνω ως προς την εξέλιξη της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι θα κάνετε πολλές γνωριμίες και ανάμεσα σε αυτές θα βρίσκεται το πρόσωπο το οποίο θα αποτελεί τον/την μοναδική της καρδιάς σας.

 

Λέων

Λέων ΉλιοςΑγαπητοί Λέοντες, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε εκτενώς με υποθέσεις συναισθηματικού και οικονομικού χαρακτήρα, θα χρειαστεί όμως να μην κρίνετε την αυταξία σας μέσω των υλικών σας αποκτημάτων αλλά να συμπεριλάβετε στις επιλογές σας την δυνατότητα των πνευματικών δώρων. Στην διάρκεια του τριημέρου χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε συναισθηματικές υπερβολές ή αγοραστικές επιλογές, καθώς η εξώθηση σε κάθε τέτοια τροπή είναι αρκετά εύκολη. Καθόλη την εβδομάδα ο χώρος της εργασίας σας θα σας απασχολήσει αρκετά έντονα, ενώ η δουλειά δεν αποκλείεται να είναι πιο απαιτητική και πιο δύσκολη. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες/προϊστάμενους/εργοδότες θα βρίσκεται στο προσκήνιο των ημερών, αλλά παράλληλα δεν αποκλείεται να παρατηρήσετε ή ακόμη και να συμβάλλετε σε πρακτικές αλλαγές στις συνθήκες της εργασίας σας. Επιπρόσθετα, προσπαθήστε να απέχετε από τους παράγοντες που σας προκαλούν άγχος και στρες, διότι η ευημερία σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο θα σας κάνει ακόμα πιο αποδοτικούς σε αυτά που έχετε να κάνετε, ενώ κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει σε καθημερινό επίπεδο είναι η κατάλληλη ξεκούραση και η διατροφή. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Λέοντες θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφο σας, ενώ σε καθημερινό επίπεδο ο/η σύντροφος σας θα είναι ο παράγοντας ο οποίος θα σας δίνει σιγουριά και ώθηση. Οι ελεύθεροι Λέοντες θα κάνετε πολλές γνωριμίες ενώ το φλερτ στον χώρο της εργασίας δεν θα λείπει.

 

Παρθένος

Παρθένος ΕρμήςΑγαπητοί Παρθένοι, το ερχόμενο τριήμερο θα είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών σε κάθε χώρο είτε πρόκειται για προσωπικό χώρο είτε για επαγγελματικό. Θα χρειαστεί να είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε ότι εμφανιστεί διότι πολλοί θα βασίζονται πάνω σας και κάθε επιλογή θα μετράει υπέρ ή εναντίον σας. Σε κάποια φάση αυτού του τριημέρου θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, επομένως μία κούρα ομορφιάς ή μερικές στιγμές χαλάρωσης μέσα στο σαββατοκύριακο δεν θα ήταν άσχημες ώστε να ανεβαίνει η ψυχολογική σας διάθεση. Καθόλη την εβδομάδα, θα είστε σε διαρκή ενασχόληση με δημιουργικά πρότζεκτ, ενώ η διασκέδαση μέσα από καθημερινές δραστηριότητες οι οποίες προάγουν την ατομική σας έκφραση και δημιουργικότητα δεν πρόκειται να λείπουν. Γενικά, θα σας κινήσει το ενδιαφέρον οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει αισιοδοξία, διασκέδαση και θα είναι στην θέση να προωθήσει το παιδί που βρίσκεται μέσα σας να εκφραστεί. Για εσάς που σκέφτεστε να επεκτείνετε την οικογένεια σας με έναν απόγονο πρόκειται για ένα καλό διάστημα ώστε να το δρομολογήσετε. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα περάσετε στιγμές με τον/την σύντροφο σας οι οποίες θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση, ερωτισμό και ρομαντισμό. Οι ελεύθεροι Παρθένοι να είστε έτοιμοι για γνωριμίες οι οποίες θα κάνουν να πετάξετε συναισθηματικά αλλά και ερωτικά.

 

Ζυγός

Ζυγός ΑφροδίτηΑγαπητοί Ζυγοί, το ερχόμενο τριήμερο θα πραγματοποιηθούν πολλά φαινόμενα τα οποία θα προκαλέσουν και την δική σας συμμετοχή, απλά ο τρόπος που θα τα διαχειριστείτε θα σας επηρεάσει και σε πιο προσωπικό επίπεδο, μέχρι και το εργασιακό. Πρόκειται για καταστάσεις με έντονο παρασκήνιο, κατά τις οποίες απαιτείται να αξιοποιήσετε την τυπικότητα σας αλλά και να διατηρήσετε ένα διακριτικό προφίλ, καθώς διακινδυνεύετε την αυθεντικότητα ως προς το πρόσωπο σας. Περισσότερες εξελίξεις θα παρατηρήσετε κατά την διάρκεια της εβδομάδας, καθώς οι περισσότερες αντιμετωπίσεις σε κάθε κατάσταση θα περνάει από εσάς εξαρχής, επομένως χρειάζεται να αναπτύξετε περισσότερο την αίσθηση της προσοχής και κυρίως της υπομονής. Πρόκειται ουσιαστικά για επιλογές οι οποίες θα επηρεάσουν ιδιαίτερα την προσωπική σας ζωή, την ιδιωτική σας κατοικία, την οικογένεια σας, τα περιουσιακά σας στοιχεία ακόμη και τους γονείς σας. Εκείνο που πρέπει να έχει την αμέριστη προσοχή σας, είναι το γεγονός ότι τα όρια για να δρομολογήσετε κινήσεις ως προς τον άξονα καριέρα – οικογένεια στενεύουν και θα χρειαστεί να δράσετε άμεσα και πρακτικά. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ζυγοί, θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφο σας, ενώ αν δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ο ένας τους γονείς του άλλου αν τον/την σκέφτεστε πιο σοβαρά. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα κάνετε γνωριμίες μέσω κοινών γνωστών ή μέσω συναντήσεων – πάρτυ, όπου μπορείτε να διοργανώσετε στον χώρο της κατοικίας σας.

 

Σκορπιός

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΑγαπητοί Σκορπιοί, το ερχόμενο τριήμερο θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί ενώ η διάθεση σας θα είναι πλήρως κοινωνική. Η παρουσία σας θα είναι απαραίτητη ανάμεσα σε παρέες και κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ η δημοφιλία σας ανεβαίνει και σε αυτό συμβάλλει η φιλική και θετική σας στάση. Πρόκειται για ένα ευοίωνο τριήμερο ώστε να δρομολογήσετε τους προσωπικούς σας στόχους, ενώ δεν αποκλείεται εάν κολλήσετε κάπου να εμφανιστεί από το πουθενά βοήθεια σαν από μηχανής θεός. Καθόλη την εβδομάδα, θα εμφανίζονται γεγονότα και ευκαιρίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να παρουσιάσετε την προσωπικότητα σας αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε σημαντικές και ενίοτε δύσκολες καταστάσεις. Οι προϋποθέσεις για να δρομολογήσετε με πιο πρακτική δραστηριοποίηση την καθημερινότητα αλλά και αυτά που έχετε προγραμματίσει να κάνετε, έγκειται στο τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστείτε την επικοινωνία σας με τον κόσμο και στην ιδιωτική και στην επαγγελματική σας ζωή. Ο μόνος σίγουρος βοηθητικός σύμβουλος για εσάς είναι να εμβαθύνετε την σκέψη σας και να κρίνετε περισσότερο μέσω του ορθολογισμού. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα χρειαστεί να κάνετε διάφορες συζητήσεις με τον/την σύντροφο σας, απλά να μην σας αγχώσει αυτή η διαδικασία, καθώς θα σας φέρει πιο κοντά. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα έχετε διάφορες γνωριμίες και το φλερτ θα κινείται ασύστολα στα όρια του πάθους.

 

Τοξότης

Τοξότης ΔίαςΑγαπητοί Τοξότες, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε εκτενώς με την δημόσια εικόνα σας, ενώ θα δρομολογήσετε οτιδήποτε καταστεί απαραίτητο ως προς την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την εικόνα της καριέρας σας. Προσπαθήστε μόνο να μην αντιδράσετε στις επιλογές σας μέσω του συναισθηματικού πρίσματος, διότι μία λάθος ή ασυνείδητη κρίση μπορεί πολύ εύκολα να σας εκτοπίσει από την επιθυμητή πορεία, ενώ παράλληλα μπορεί να σας εμφανίσει δυσκολίες/προστριβές κάθε μορφής τις οποίες θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να διαχειριστείτε. Καθόλη την εβδομάδα, οι ευκαιρίες για ανέλιξη της θέσης σας στην εργασία αλλά και στο κοινωνικό σας στάτους δεν θα λείπουν, αυτό που χρειάζεστε ως προς την δρομολόγηση αυτών των στόχων είναι να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό ενώ η βοήθεια από ανώτερους ή από άτομα κύρους δεν θα λείπουν. Η προσοχή σας όμως χρειάζεται να είναι πιο μελετημένη σε υποθέσεις συναισθηματικού ή οικονομικού χαρακτήρα, καθώς η προσεκτική διαχείριση μπορεί να σας επιφέρει σταθεροποίηση του εισοδήματος σας ή αύξηση αυτού, κάτι που θα έχει σαν επερχόμενο την εσωτερική και εξωτερική ισορροπία. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Τοξότες θα περάσετε από ποικίλες στιγμές με τον/την σύντροφο σας οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από αισθησιασμό και ερωτισμό, προσέξτε μόνο στιγμές οι οποίες θα σας εξωθήσουν σε ακραίο υλισμό. Οι ελεύθεροι Τοξότες θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας υπόσχονται πολλά ενώ δεν αποκλείεται να σας απογειώσουν συναισθηματικά κι ερωτικά.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερως ΚρόνοςΑγαπητοί Αιγόκεροι, το ερχόμενο τριήμερο θα περάσετε από διάφορες “περιπέτειες” οι οποίες θα σας εξωθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, θα σας οδηγήσουν σε μεγαλύτερη εμβάθυνση και θα επηρεάσουν κατά πολύ την κοσμοθεωρία σας. Τα μέσα που μπορούν να σας εξελίξουν είναι μέσω της εξειδίκευσης και των σεμιναρίων, μέσω της εκπαίδευσης και των γνωστικών αντικειμένων, ακόμη και το να μελετήσετε κάποια ανώτερη ιδέα μέσω ενός βιβλίου, τύπου φιλοσοφία. Καθόλη την εβδομάδα, η προσοχή σας θα έγκειται στην διαρρύθμιση της κοινωνικής σας εικόνας, ενώ οι έντονες κοινωνικές διεργασίες δεν πρόκειται να λείψουν. Εκείνος  ο τομέας ο οποίος θα σας δυσκολέψει κάπως τις ερχόμενες μέρες θα είναι στην πρακτική δραστηριοποίηση και δρομολόγηση των προσωπικών σας στόχων και επιθυμιών. Να έχετε υπόψιν σας, ότι εάν χτυπήσετε τοίχο θα βρεθούν σαν από μηχανής Θεός άνθρωποι με κύρος ή παιδεία οι οποίοι θα είναι στην θέση να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλέψουν ακόμη και να σας προωθήσουν. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα περάσετε έντονες,γεμάτες συναισθηματισμό και ερωτισμό στιγμές με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα γοητεύετε το (ή και τα) αντικείμενο του πόθου σας με την φυσική γοητεία σας.

 

Υδροχόος

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΑγαπητοί Υδροχόοι, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε έντονα και εκτενώς με οικονομικά ή κληρονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλα άτομα, ενώ δεν πρόκειται να λείψει από τα τεκταινόμενα η επανεμφάνιση ατόμων από το παρελθόν σας, τα οποία είτε σας ταλαιπώρησαν τοξικά, είτε επηρέασαν με αρνητική χροιά την ψυχολογική σας διακύμανση. Καθόλη την εβδομάδα, θα χρειαστεί να είστε τυπικοί από τις επιλογές που κάνετε, μέχρι και την δραστηριοποίηση σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα πραγματοποιηθούν και θα εμφανιστούν γενικά πολλές καταστάσεις με παρασκηνιακά δρώμενα τις οποίες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με τυπικότητα και προσοχή. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα διακριτικό προφίλ αλλά και να παραμείνετε αποστασιοποιημένοι από τέτοιου είδους φαινόμενα, καθώς το μόνο εύκολο είναι να σας επηρεάσουν και να σας φέρουν στο επίκεντρο αυτών. Καλό είναι γενικά αυτές τις μέρες να προσέξετε τον εαυτό σας μέσω της κατάλληλης διατροφής αλλά και της επαρκούς ξεκούρασης. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα θελήσετε να περάσετε μερικές στιγμές χαλάρωσης με τον/την σύντροφο σας, αλλά δεν αποκλείεται να επιθυμήσετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, απλά να του/της το εξηγήσετε ώστε να μην αισθανθεί το ταίρι σας εκτός απροόπτου. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι, θα περάσετε από διάφορες διακυμάνσεις και τεστ τις γνωριμίες που θα κάνετε ενώ δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις εάν συνεχίσετε να απαξιώνετε έτσι τους ανθρώπους που σας προσεγγίζουν.

 

Ιχθύες

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΑγαπητοί Ιχθύες, το ερχόμενο τριήμερο η αμέριστη προσοχή σας θα έγκειται στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν επαγγελματικές προτάσεις για νέες συνεργασίες ή καινούργια πρότζεκτ αλλά καλό είναι προτού προβείτε σε κάποια επιλογή να το σκεφτείτε αναλυτικά, ακόμη αν χρειαστεί, συμβουλευτείτε κάποιον που εμπιστεύεστε. Καθόλη την εβδομάδα, θα εμφανιστούν ευκαιρίες οι οποίες θα προάγουν την προσωπική σας αξία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα σκεφτείτε να διευρύνετε τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει μέχρι τώρα με εξειδίκευση μέσω σεμιναρίων ή με εκπαίδευση μέσω γνωστικών αντικειμένων. Προωθείται γενικά η δρομολόγηση των προσωπικών σας επιθυμιών και στόχων ενώ πρόκειται για ένα διάστημα μέσα στο οποίο η δημοφιλία σας ανεβαίνει. Το φιλικό και θετικό σας πνεύμα θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά σε αυτά που ονειρεύεστε, ενώ παράλληλα θα κάνετε γνωριμίες με άτομα κύρους και παιδείας. Στον συναισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι Ιχθύες θα περάσετε έντονες στιγμές κοινωνικότητας αυτές τις μέρες και με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Ιχθύες θα κάνετε γνωριμίες μέσω κοινών γνωστών ή καλών σας φίλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *