Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

 

 

Κριός

 

Κριός ΆρηςΑγαπητοί Κριοί, το ερχόμενο τριήμερο θα έχετε επαφές με πάρα πολύ κόσμο και γενικά εντείνεται κάθε μορφή επικοινωνίας. Η πανσέληνος που δημιουργείται στις 22 του μηνός θα σας φέρει αντιμέτωπους με άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας και θα παρατηρήσετε δυσκολίες και εμπόδια στις μετακινήσεις σας, επίσης, δώστε προσοχή στις ειδήσεις που σας μεταφέρουν. Από Δευτέρα, οι ρυθμοί της καθημερινότητας συνεχίζουν να σας κουράζουν, επομένως προσέξτε την υγεία του νευρικού σας συστήματος και την εξάντληση της νοητικής σας διεργασίας. Παρόλα αυτά, οι στόχοι σας δρομολογούνται, απλώς προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί προς στο μέσο της εβδομάδας διότι κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον μπορούν να σας εκτοπίσουν από την πορεία σας. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Κριοί θα περάσετε στιγμές γεμάτες ενθουσιασμό και αισιοδοξία με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Κριοί θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από περιπέτεια και θα έχουν θετικές εξελίξεις.

 

Ταύρος

 

Ταύρος ΑφροδίτηΑγαπητοί Ταύροι, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε κυρίως με υποθέσεις οικονομικού και αισθηματικού χαρακτήρα. Με την πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 22 του μηνός, θα έρθουν στο προσκήνιο πιθανές εκκρεμότητες τις οποίες θα χρειαστεί να κλείσετε, θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις οικονομικές σας απολαβές και θα βάλετε σε μία σειρά τις προσωπικές σας αξίες και επιθυμίες. Από Δευτέρα, οι ρυθμοί της καθημερινότητας θα εξακολουθούν να σας φέρνουν αντιμέτωπους με τα οικονομικά σας και αυτό που χρίζει προσοχής, είναι να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να μην σας επηρεάζει η γνώμη των άλλων ανθρώπων. Θα δρομολογηθούν προσωπικά σας ζητήματα σε θέματα κληρονομιάς, κοινών οικονομικών αλλά και ερωτικών σχέσεων, τα οποία παίρνουν κιόλας μία πιο σοβαρή πορεία. Προσοχή προς το μέσο της εβδομάδας καθώς μπορεί να προκύψουν εντάσεις στον εργασιακό χώρο, να εκδηλωθούν προβλήματα υγείας ή να καταρρεύσει το νευρικό σας σύστημα από την υπερβολική κούραση. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι Ταύροι θα περάσετε στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Ταύροι θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από ερωτισμό, σεξουαλισμό και πάθος.

 

Δίδυμοι

 

Δίδυμοι ΕρμήςΑγαπητοί Δίδυμοι, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε κυρίως με υποθέσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, με τις συνεργασίες σας αλλά και με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Με την πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 22 του μηνός, θα αναθεωρήσετε κάποια πράγματα που θα σας προβληματίσουν στους προαναφερθέντες τομείς και θα προσπαθείτε να βρείτε την χρυσή τομή ώστε να αποδώσετε το μέγιστο των δυνάμεων σας παντού. Από Δευτέρα, οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας δημιουργούν σύγχυση και προβληματισμό, καθώς θα εξακολουθήσουν να σας προκύπτουν απρόσμενες αλλαγές σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο, επομένως καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα – τουλάχιστον για να μην το μετανιώσετε. Προσωπικά σας ζητήματα όμως δρομολογούνται όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, παίρνοντας μία σημαντική κατεύθυνση. Προσπαθήστε μόνο προς το μέσο της εβδομάδας, να διατηρήσετε διακριτικό προφίλ σε κοινωνικές και φιλικές συναντήσεις και να κρατάτε τους στόχους σας κρυφούς, καθώς, είναι αρκετά πιθανό να σας κακολογήσουν μερικοί επιτήδειοι. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Δίδυμοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σας, οι οποίες θα είναι γεμάτες αγάπη και πολύ συναισθηματισμό. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από αισθήματα εμπιστοσύνης και θα έχουν θετική έκβαση καθώς θα είναι πολλά υποσχόμενες.

 

Καρκίνος

 

Καρκίνος ΣελήνηΑγαπητοί Καρκίνοι, το ερχόμενο τριήμερο η προσοχή σας θα εστιάσει κυρίως σε ζητήματα που θα προκύψουν στον ιδιωτικό σας χώρο και στην ρουτίνα σας. Με την πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 22 του μηνός, επηρεάζεται η καθημερινότητα σας, η υγεία σας σε σωματικό και ψυχολογικό ή νευρικό επίπεδο, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν φαινόμενα με παρασκηνιακά δρώμενα – αλλά και κρυφοί εχθροί – και θα σας εκδηλωθεί η επιθυμία να αποστασιοποιηθείτε από τις διάφορες εξελίξεις. Από Δευτέρα, επικρατεί η σύγχυση που περάσατε το σαββατοκύριακο και παρατηρείτε εξελίξεις που δεν σας ικανοποιούν, κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα να εξουθενωθείτε σε φυσικό επίπεδο και να απομακρυνθείτε από την πρακτική δραστηριοποίηση. Θα κάνετε μεγάλες υπερβάσεις σε προσωπικό επίπεδο απλά για να επιφέρετε την ισορροπία σε νου, ψυχή και πνεύμα – είτε διαμορφώνοντας την διατροφή σας, είτε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα περάσετε ήρεμες στιγμές με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι θα κάνετε γνωριμίες στον εργασιακό σας χώρο και θα δείτε θετικές εξελίξεις εάν δεν είστε αυστηροί κριτικοί.

 

Λέων

 

Λέων ΉλιοςΑγαπητοί Λέοντες, το ερχόμενο τριήμερο θα έρθει σε πρώτο πλάνο η ενασχόληση σας με τους στόχους σας και την θέση σας στην κοινωνία. Με την πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 22 του μηνός, εντείνεται η επιθυμία σας να δρομολογήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Θα κανονίσετε εξόδους με αγαπημένους σας φίλους, οι οποίοι θα σας έχουν ευχάριστες ειδήσεις και θα σας επηρεάσουν προσωπικά, ενώ παράλληλα εάν ανήκετε σε κάποια ομάδα ή σύλλογο, θα οργανώσετε αυτό το διάστημα κοινωνικές εκδηλώσεις με τα υπόλοιπα μέλη. Από Δευτέρα, εξακολουθούν να σας επηρεάζουν οι εξελίξεις στους προαναφερθέντες τομείς, γι’ αυτό και εσείς θα διατηρήσετε μία τυπική στάση και ένα δυναμικό προφίλ  για να επιτευχθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα καθώς θα είστε ανυπόμονοι. Θα περιοριστεί η προσωπική σας έκφραση, δηλαδή θα είναι λακωνική και μετριοπαθής, κάτι που θα επηρεάσει και τον τρόπο που θα διασκεδάσετε τις ερχόμενες μέρες. Προς το μέσο της εβδομάδας δώστε προσοχή στον τρόπο που σκέφτεστε, διότι θα θολώσει η κρίση σας και δεν θα μπορείτε να κάνετε αντικειμενικές επιλογές σε εργασιακό ιδίως επίπεδο. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Λέοντες θα περάσετε στιγμές γεμάτες ενέργεια και αισιόδοξα αισθήματα με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Λέοντες, θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από ένα διαφορετικό υπόβαθρο σε σχέση με το δικό σας, ή θα έχουν διαφορετική κουλτούρα και εναλλακτικό τρόπο ζωής.

 

Παρθένος

 

Παρθένος ΕρμήςΑγαπητοί Παρθένοι, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε εκτενώς με οποιοδήποτε ζήτημα θα έχει να κάνει κυρίως με την καριέρα σας. Με την πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 22 του μηνός, θα παρατηρήσετε αλλαγές οι οποίες θα προκύψουν στο εργασιακό σας περιβάλλον, οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας – ιδίως με τους ανώτερους θα είναι καθοριστικές εάν αποφασίσετε να κάνετε κάποια μεταβολή ή να εξελίξετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Από Δευτέρα, η καριέρα σας και η κοινωνική σας θέση θα εξακολουθούν να σας απασχολούν άμεσα, και θα επηρεάσουν επακόλουθα και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Θα δρομολογηθούν παρόλα αυτά ζητήματα κατοικίας και οικογένειας, θα σκεφτείτε δηλαδή το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε κάποια μετακόμιση ή να ανακαινίσετε την κατοικία σας, ενώ θέματα που έχουν να κάνουν με τον έναν από τους δύο γονείς σας πορεύονται με ομαλό πνεύμα. Προς το μέσο της εβδομάδας δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, διότι θα προκύψουν απρόσμενα φαινόμενα οικονομικού χαρακτήρα τα οποία θα σας πάνε πολλά βήματα πίσω όσον αφορά την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα περάσετε στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης το ερχόμενο διάστημα με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Παρθένοι, θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από αισθήματα αγάπης και προστασίας.

 

Ζυγός

 

Ζυγός ΑφροδίτηΑγαπητοί Ζυγοί, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε με ζητήματα ανώτερης σκέψης και κριτικής και με μακρινά ταξίδια. Με την πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 22 του μήνα, εντείνεται η ασχολία σας με την εκπαίδευση, ίσως να ασχοληθείτε με κάποια εξειδίκευση(μεταπτυχιακό κλπ) ή να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο για να διευρύνετε την προσωπική σας κατανόηση, ακόμη, μπορεί να οργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Από Δευτέρα, οι προαναφερθέντες τομείς θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τις προσωπικές σας επιλογές και η κατεύθυνση που θα πάρετε καλό είναι να την επιλέξετε συνειδητά. Θα κάνετε πολλές επαφές με διαφορετικό κόσμο, ο λόγος σας όμως θα είναι λακωνικός και μετρημένος, καθώς δεν θα αποκαλύπτετε στους άλλους τα σχέδια σας και αυτό είναι υπέρ σας. Προσοχή μόνο να δείξετε σε πιθανές αντιζηλίες που μπορεί να προκύψουν από συνεργάτες ή από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε περιττές εντάσεις. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα περάσετε στιγμές γεμάτες διασκέδαση και πολύ επικοινωνία με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, θα κάνετε γνωριμίες μέσω κοινών γνωστών ή μέσω των φίλων σας.

 

Σκορπιός

 

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΑγαπητοί Σκορπιοί, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε κυρίως με τα οικονομικά σας. Με την πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 22 του μήνα, θα παρατηρήσετε εξελίξεις στα αισθηματικά σας ζητήματα, θα κλονιστεί η αυτοπεποίθηση σας και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες κρίσεις που θα εμφανιστούν στον οικονομικό σας τομέα, αλλά και στα κοινά χρήματα που διαχειρίζεστε με τον/την σύντροφο  σας, ή με κάποιον κοντινό σας άνθρωπο. Από Δευτέρα, οι προαναφερθέντες τομείς θα εξακολουθούν να σας επηρεάζουν από πρώτο χέρι, επομένως προσπαθήστε να θέσετε κάποιο βοηθητικό πρόγραμμα ως προς την διαχείριση τους. Τα οικονομικά και κυρίως το εισόδημα σας θα παρουσιάσει μία κινητικότητα, καλό όμως είναι να διατηρηθεί μία πειθαρχία, διότι η αυστηρότητα της κατάστασης μπορεί πολύ εύκολα να σας εξωθήσει σε ρίσκα. Δώστε προσοχή προς το μέσο της εβδομάδας, διότι η κατανόηση που έχετε για κάποιους τομείς μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να κάνετε παρορμητικές κινήσεις ιδίως σε εργασιακό επίπεδο. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα περάσετε στιγμές ρομαντισμού και αισθησιασμού με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από θετικά αισθήματα, γεμάτες απόλαυση και έρωτα.

 

Τοξότης

 

Τοξότης ΔίαςΑγαπητοί Τοξότες, το ερχόμενο τριήμερο έρχεται σε πρώτο πλάνο η ενασχόληση σας με τους προσωπικούς σας στόχους σε όλους τους τομείς. Με την πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 22 του μηνός, εντείνεται η επιθυμία σας να θέσετε νέες αρχές για τον εαυτό σας, να φέρετε στο φως πράγματα που σας απασχολούσαν όλο αυτό το διάστημα, ακόμη και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σας. Από Δευτέρα, εξακολουθούν να υφίστανται οι εξελίξεις στους προαναφερθέντες τομείς, διότι περνάει από το δικό σας χέρι το πως θα δρομολογηθεί η πορεία τους. Θα θέσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες και θα ασκήσετε τον εαυτό σας να λειτουργήσει πειθαρχημένα απέναντι σε οτιδήποτε θα προγραμματίσετε μέσα στην εβδομάδα. Προς το μέσο της εβδομάδας δείξτε προσοχή στην πραγμάτωση των στόχων σας, διότι θα προκληθούν απρόσμενες εξελίξεις και εμπόδια που θα σας επηρεάσουν σε κάθε επίπεδο. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Τοξότες θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφο σας τις οποίες θα διοργανώσετε εσείς. Οι ελεύθεροι Τοξότες, θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα έχουν θετική έκβαση και δεν θα μπορούν να αντισταθούν στην φυσική σας γοητεία.

 

Αιγόκερως

 

Αιγόκερως ΚρόνοςΑγαπητοί Αιγόκεροι, το ερχόμενο τριήμερο η προσοχή σας εστιάζει κυρίως σε ζητήματα του σώματος σας και της εργασίας σας. Με την πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 22 του μήνα, εντείνεται η ανάγκη σας να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις και δραστικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, από την διατροφή σας, την εργασία σας, την φυσική σας ευεξία μέχρι και το καθημερινό σας πρόγραμμα. Από Δευτέρα, εξακολουθούν να σας απασχολούν οι προαναφερθέντες τομείς, ενώ οι εξελίξεις που πραγματοποιούνται σε εργασιακό επίπεδο καθώς και οι εργασιακές συνθήκες και οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, θα σας προκαλέσουν μία μικρή σύγχυση σε εσωτερικό πεδίο. Καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε από αυτές τις αλλαγές, να παρατηρείτε τις εξελίξεις σαν εξωτερικός παρατηρητής διότι δεν θα σας επηρεάσουν ατομικά και να μην δίνετε αφορμή για έμφαση σε παρασκηνιακά δρώμενα. Προσοχή θα χρειαστεί να δώσετε προς το μέσο της εβδομάδας, καθώς θα παρουσιαστούν απρόσμενα φαινόμενα στο δίπολο οικογένεια – καριέρα και θα προξενήσουν τριβές στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα περάσετε ήρεμες στιγμές αυτήν την περίοδο με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από μία μεταφυσική αίσθηση και ρομαντισμό.

 

Υδροχόος

 

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΑγαπητοί Υδροχόοι, το ερχόμενο τριήμερο έρχεται σε πρώτο πλάνο η ενασχόληση με τα παιδιά σας (αν έχετε) και την έκφραση της δημιουργικότητας σας. Με την πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 22 του μηνός, εντείνεται η εσωτερική σας επιθυμία να γίνετε πιο παραγωγικοί, να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να κάνετε γενικά δραστηριότητες που θα συνδράμουν στην αναψυχή και στην διασκέδαση σας. Από Δευτέρα, συνεχίζετε να διακατέχεστε από αισθήματα αισιοδοξίας και εξακολουθείτε να εκφράζετε το παιδί που βρίσκεται μέσα σας μέσω της δημιουργίας και της διασκέδασης. Δρομολογούνται προσωπικοί στόχοι και επιθυμίες, ειδικά αν χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια και συνειδητότητα καθώς καλοί φίλοι ή ομοϊδεάτες (αν ανήκετε σε κάποιο σύλλογο ή ομάδα) θα συνδράμουν στην επίτευξη αυτών που θέλετε, απλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και επιμονή εκ μέρους σας. Προς το μέσο της εβδομάδας, δώστε βάση σε απρόσμενα ζητήματα που θα προκύψουν στον τομέα της εργασίας ή της καθημερινότητας σας, διότι είναι πολύ εύκολο να βρεθείτε ανάμεσα σε φασαρίες, επίσης, προσέξτε το λεξιλόγιο και τις κινήσεις σας. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα περάσετε στιγμές γεμάτες κοινωνικότητα και ιδεαλισμό με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από επικοινωνία, πρωτοπορία ίσως και εξτρεμισμό.

 

Ιχθύες

 

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΑγαπητοί Ιχθύες, το ερχόμενο τριήμερο θα ασχοληθείτε εκτενώς με ζητήματα που θα εμφανιστούν στην κατοικία και στην εργασία σας. Με την πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 22 του μήνα, επηρεάζεται άμεσα ο οικογενειακός σας κύκλος αλλά και ο επαγγελματικός, θα θελήσετε να κάνετε κάποιες δραστικές αλλαγές σε κάθε επίπεδο και να προοδεύσετε. Από Δευτέρα, οι υποθέσεις που σας απασχόλησαν το σαββατοκύριακο θα κάνουν την επανεμφάνιση τους και θα χρειαστεί να δώσετε άμεσες λύσεις με γνώμονα την καθαρή κρίση και την λογική. Κατεύθυνση σημαντική παίρνει η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και η καριέρα σας, θα κάνετε κάποιες σημαντικές επιλογές και καλό είναι να αξιοποιήσετε εποικοδομητικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν διότι θα έχουν μακροπρόθεσμη επιρροή. Προσοχή μόνο προς το μέσο της εβδομάδας διότι θα παρουσιαστούν δυσκολίες στον οικονομικό σας τομέα με απρόσμενα έξοδα, ιδίως στην επίτευξη των προσωπικών σας στόχων, επομένως θέστε κατάλληλες προτεραιότητες. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Ιχθύες θα περάσετε στιγμές χαλάρωσης με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι Ιχθύες θα κάνετε γνωριμίες με άτομα κύρους ή με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *