Ετήσιες Προβλέψεις Ζώδια Γίνε Αστρολόγος Αστρολογία Άστρα Πλανήτης

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Σκορπιός

Σκορπιός Πλούτωνας Άρης

Αγαπητέ Σκορπιέ, κατά την διάρκεια του 2019 θα πραγματοποιηθούν πολυποίκιλες αλλαγές όσον αφορά την πορεία σου τόσο στον οικονομικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι σχέσεις σου θα σου δημιουργήσουν μία άμεση ανάγκη για αισθήματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας, το οποίο σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στο μέγιστο δυνατό, προκειμένου να θεμελιώσεις πιο γερές δομικές βάσεις για το μέλλον. Παράλληλα, οι δραστηριοποιήσεις σου σε εργασιακό επίπεδο, θα σου φέρουν εξελίξεις και επέκταση στην απόκτηση σταθερού εισοδήματος, ενώ δεν αποκλείεται και η αύξηση αυτού. Ο οικονομικός σου τομέας διαφαίνεται λαμπρός και σταθερός. Η προσωπική σου αυταξία και ευταξία μπαίνουν στο προσκήνιο, ενώ οποιοδήποτε κόμπλεξ ή ανασφάλεια που είχατε δομήσει από το παρελθόν μέχρι τώρα μετατρέπονται σε συντελεστές υπερδύναμης. Προς το τέλος του 2019 θα εμφανιστούν ευκαιρίες οι οποίες θα συνδράμουν στην θέσπιση γερών βάσεων ως προς τις σχέσεις που συνάπτεις σε άμεσο και καθημερινό επίπεδο, όπως είναι κάποιοι καλοί φίλοι, οι γείτονες, οι συγγενείς ή και τα αδέρφια. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερη περιέργεια ως προς τον κόσμο της γνώσης και των πληροφοριών και θα αποβεί χρήσιμο να δραστηριοποιηθείς αναλόγως με την κατάσταση και τα φαινόμενα ως προς την καλύτερη κατανόηση ή αξιοποίηση των νέων εννοιών και ιδεών που θα παρουσιαστούν. Η επικοινωνία, η πορεία της σκέψης αλλά και ο τρόπος που εκφράζεσαι θα χαρακτηρίζεται από λογική, ορθότητα, εμβάθυνση, εποικοδομητική σύναψη και ανταλλαγή απόψεων, καθώς και διπλωματικότητα. Αυτοί οι καινούργιοι παράγοντες θα σε βοηθήσουν άμεσα και παραγωγικά σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Παράλληλα, η οργάνωση κοντινών ταξιδίων για αναψυχή ή ξεκούραση μέσα σε αυτό το διάστημα θα αποβεί ιδιαίτερα βοηθητικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *