Ετήσιες Προβλέψεις Ζώδια Γίνε Αστρολόγος Αστρολογία Άστρα Πλανήτης

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Αιγόκερως

Αιγόκερως Κρόνος

Αγαπητέ Αιγόκερε, κατά την διάρκεια του 2019 θα πραγματοποιήσεις μεγαλύτερη ενδοσκόπηση σε φαινόμενα και καταστάσεις που χαρακτηρίζονται από παρασκηνιακά δρώμενα και θα σε απασχολήσουν εξαιρετικά σε προσωπικό επίπεδο. Θα βρεθείς στην αναγκαιότητα να αντιμετωπίσεις υποθέσεις και ανθρώπους που στο παρελθόν συνέβαλλαν με αρνητικό και τοξικό τρόπο στην δρομολόγηση των στόχων σου, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κλείσεις αυτούς τους φαύλους, ημιτελείς κύκλους που συνεχίζουν να σε παρεμποδίζουν, ιδίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Πολλές καθημερινές αλλαγές θα συντελέσουν σε τέτοιο βαθμό, οι οποίες θα διαμορφώσουν καθοριστικά την ψυχολογική και εσωτερική σου φύση, γεγονός που θα προωθήσει το ερέθισμα για την έρευνα σε έννοιες όπως η μεταφυσική, ο εσωτερισμός, ο αποκρυφισμός, η πνευματικότητα και γενικά οτιδήποτε το εναλλακτικό. Πρόκειται για κάτι που θα συμβεί αδιαμφισβήτητα όσο κι εάν αποστασιοποιήσεις τον εαυτό σου από την συγκεκριμένη διεργασία, διότι δεν θα βρίσκεις την πληρότητα ή την ικανοποίηση από τις απαντήσεις που θα σου προσφέρονται λόγω της απόλυτης λογικής και της αυστηρότητας τους. Προς το τέλος του 2019, οι γνώσεις οι οποίες αποκόμισες στα τρία τέταρτα του έτους θα λειτουργήσουν ως βοηθητικοί συντελεστές που θα σε καθορίσουν θεμελιωδώς στην εξελικτική σου πορεία. Απέκτησες μέχρι και αυτό το διάστημα εσωτερική δύναμη η οποία θα συντελέσει ενισχυτικά στην αυτοπεποίθηση σου, παράγοντας ο οποίος προωθεί την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου αλλά και στην δρομολόγηση των προσωπικών σου στόχων. Εφόσον έχεις αφήσει την άγνοια και τον φόβο στην άκρη, θα σε παρακινεί την περιέργεια η απόκτηση γνώσεων με την μορφή της εξειδίκευσης σε οποιονδήποτε τομέα, ώστε αυτά που θα μάθεις να έχουν σαν επερχόμενο την εφαρμογή τους σε κάθε φάσμα της ζωής σου. Όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα σκεφτείς το ενδεχόμενο να έρθεις πιο κοντά με τον/την σύντροφο σου, είτε μέσω της συγκατοίκησης, είτε με το να εξελίξεις το επίπεδο της σχέσης σου με την πρόταση γάμου. Εάν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδιακού, τότε θα πραγματοποιήσεις ιδιαίτερα θετικές γνωριμίες που θα καθορίσουν σημαντικά την πορεία της καθημερινότητας σου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *