Ετήσιες Προβλέψεις Ζώδια Γίνε Αστρολόγος Αστρολογία Άστρα Πλανήτης

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

 

Δίδυμοι

Δίδυμοι Ερμής

Αγαπητέ Δίδυμε, καθόλη την διάρκεια του 2019 θα παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες για εξέλιξη τόσο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Θα πραγματοποιήσεις δυνατές γνωριμίες με άτομα που θα διαθέτουν κύρος, παιδεία και αρχές, οι οποίοι, θα σε ενθαρρύνουν να δρομολογήσεις τους στόχους σας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εσύ Δίδυμε που ανήκεις σε κάποια σχέση, εάν σκέφτεσαι να εξελίξεις το επίπεδο της σχέσης σου με τον/την σύντροφο σου, είτε με το να συγκατοικήσεις είτε με το να γίνει κάποιου είδους επισημοποίηση της σχέσης, τότε ο ερχόμενος χρόνος είναι εξαιρετικά ευνοϊκός για εσένα. Εσύ Δίδυμε που θα κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, τότε μέσα στον χρόνο θα γνωρίσεις  πολλούς ανθρώπους οι οποίοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όχι απλά θα αφήσουν το στίγμα τους στην ζωή σου, αλλά κάποιος από αυτούς θα αποτελέσει τον μοναδικό συντελεστή σταθερότητας που θα επιθυμείς να διατηρήσεις δίπλα σου, δηλαδή, θα βρεις το άτομο που θα μείνει στο πλευρό σου για το μέγιστο δυνατό χρόνο. Στον επαγγελματικό τομέα τώρα, οι ευκαιρίες για νέες εργασιακές εξελίξεις και συνεργασίες θα είναι αρκετά μεγαλειώδεις κι ελκυστικές, κρίνεται όμως σημαντικό να δείξεις προσοχή και διακριτικότητα στην διαχείριση τους και να αποφύγεις να εκτελέσεις το οτιδήποτε με αφροσύνη και επιπολαιότητα. Προς το τέλος του 2019, οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν θα αφορούν κυρίως τα οικονομικά σου που διαχειρίζεσαι από κοινού με άλλα άτομα, τα κληρονομικά σου, καθώς και τον επαγγελματικό σου τομέα. Θα βιώσεις αρκετές μεταμορφώσεις σε εσωτερικό – ψυχολογικό επίπεδο. Το μέσο εκπλήρωσης αυτής της δραστηριότητας θα είναι οι απώλειες και οι καταστροφές, οι οποίες θα θεμελιώσουν τις εσωτερικές σου αξίες ως άνθρωπος και θα σε οδηγήσουν σε νέες δυνατότητες εξέλιξης. Προσοχή να δείξεις μονάχα σε απωθημένα, ενοχές ή φόβους για φαινόμενα που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *