Ετήσιες Προβλέψεις Ζώδια Γίνε Αστρολόγος Αστρολογία Άστρα Πλανήτης

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Υδροχόος

Υδροχόος Ουρανός Κρόνος

Αγαπητέ Υδροχόε, κατά την διάρκεια του 2019 θα κάνεις ιδιαίτερα δυναμικές γνωριμίες, οι οποίες θα συνδράμουν καθοριστικά στην δρομολόγηση των στόχων σου, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η εσωτερική σου επιθυμία να ξαναθέσεις τους στόχους σου και να δραστηριοποιηθείς πρακτικά ως προς την επίτευξη τους, θα είναι καθοριστική, γεγονός που θα σου φανερώνει διαρκώς τα εργαλεία, αλλά και τα μέσα ευκαιρίας που θα μπορείς να αξιοποιήσεις προκειμένου να θεσπίσεις τις δομικές βάσεις τους και να τους δημιουργήσεις δίνοντας τους σάρκα και οστά. Παράλληλα, η δημοφιλία σου αυξάνεται, αποκτάς μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα σε χώρους οι οποίοι σε αφορούν ή σε επηρεάζουν δραστικά σε προσωπικό επίπεδο, ενώ παράλληλα το κοινωνικό – θετικό πνεύμα σου, σε φέρνει ολοένα και πιο κοντά σε ανθρώπους με παιδεία/εκπαίδευση/δυναμικό υπόβαθρο. Η διαρκής περιέργειά σου ανάμεσα στους κοινωνικούς κύκλους σου, πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσει την τάση για την ένταξη σου σε κάποια ομάδα με κοινό στόχο ή σε κάποιον σύλλογο. Η εμπλοκή σου σε κοινωνικά δρώμενα και συναντήσεις, θα καθιερώσει μέσα σου το “μικρόβιο” της αναγνώρισης και την τάση να σε τιμήσουν για τα επιτεύγματα σου. Προς την έλευση του τέλους του 2019, οι ρυθμοί σε σχέση με το υπόλοιπο έτος θα χαλαρώσουν και θα πέσουν υπό του μηδενός, γεγονός που θα σε επηρεάσει άμεσα τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα αποστασιοποιηθείς μεν από τα κοινωνικά δρώμενα – ιδίως από αυτά με έντονο παρασκηνιακό χαρακτήρα – θα είσαι σε ιδιαίτερη δραστηριότητα δε, σε εσωτερικό επίπεδο. Θα ασχοληθείς εκτενώς με την έρευνα σε εναλλακτικές επιστήμες και έννοιες, όπως είναι η μεταφυσική, η ολιστική θεραπευτική, η αστρολογία, ο εσωτερισμός, ο αποκρυφισμός, η ύπνωση και ούτω καθεξής. Επιπρόσθετα, θα υπάρχει έντονη η παρουσία της τύχης στην καθημερινότητα σου, όπου σαν από μηχανής Θεός θα εμφανίζεται ένα χέρι βοήθειας στις δύσκολες περιπτώσεις που μπορεί να βαλτώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *