Ετήσιες Προβλέψεις Ζώδια Γίνε Αστρολόγος Αστρολογία Άστρα Πλανήτης

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Ιχθύες

Ιχθύες Ποσειδώνας Δίας

Αγαπητέ Ιχθύ, κατά την διάρκεια του 2019 θα παρουσιαστούν πολυποίκιλες και ποικιλόμορφες ευκαιρίες για εξέλιξη στον εργασιακό τομέα, καθώς και για την θέσπιση της κοινωνικής σου εικόνας. Εάν έχεις μία σταθερή επαγγελματική σταδιοδρομία θα εμφανιστούν διάφοροι παράγοντες που θα προωθήσουν τις ικανότητες σου με αποτέλεσμα να αποκτήσεις νέες ευθύνες μέσω ενός καινούργιου πρότζεκτ ή μίας νέας επαγγελματικής πρότασης. Το ότι θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες μέσα στην πάροδο του χρόνου σημαίνει ότι παράλληλα θα σου προσφερθεί η ευκαιρία για δύναμη, εξουσία και κύρος. Δώσε προσοχή στην διαχείριση της εξουσίας που σου προσφέρεται, καθώς θα έχεις έντονες ροπές να καταχραστείς την δύναμη τούτη, με μοναδικό απότοκο αυτού να εκτροχιαστείς από την πορεία που έχεις χτίσει μέχρι και την δεδομένη στιγμή. Επιπρόσθετα, θα ανθίσει ο επαγγελματικός σου τομέας σε τέτοιο βαθμό που θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση σου, κάτι που θα έχει σαν επερχόμενο να ανοίξεις την δική σου επιχείρηση ή να κάνεις κάτι παράλληλα με την υπάρχουσα εργασία σου. Καθώς θα οδεύεις προς το τέλος του 2019, θα παρατηρήσεις απόρροιες κι εξελίξεις από τις επαγγελματικές σου επιλογές στην καθημερινότητα σου με προεκτάσεις που θα αφορούν την κοινωνική σου ζωή, καθώς και την επίτευξη των στόχων σου. Σε κοινωνικό επίπεδο, θα αρχίσεις να ανοίγεσαι σαν προσωπικότητα και θα χαρακτηρίζεσαι από θετικό και φιλικό πνεύμα, γεγονός που θα σου φέρει σημαντικές γνωριμίες με ανθρώπους κύρους, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην δρομολόγηση των στόχων σου τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δημοφιλία σου αυξάνεται και σε κάνει αγαπητό/ή ανάμεσα στις παρέες, με αποτέλεσμα να είσαι διαρκώς καλεσμένος/η σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις. Παράλληλα, η περιέργεια σου και η εμπλοκή σου σε κοινωνικές υποθέσεις θα σε οδηγήσουν στην επιθυμία να ενταχθείς σε κάποια ομάδα με κοινό σκοπό, σε κάποιον σύλλογο με ομοϊδεάτες και ούτω καθεξής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *