Ετήσιες Προβλέψεις Ζώδια Γίνε Αστρολόγος Αστρολογία Άστρα Πλανήτης

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Καρκίνος

Καρκίνος Σελήνη

Αγαπητέ Καρκίνε, στο μεγαλύτερο μέρος του 2019 θα σου εμφανιστούν διάφορες ευκαιρίες για εξέλιξη στον εργασιακό τομέα, αλλά και στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Οι επαγγελματικές συνθήκες και οι εργασιακές σου σχέσεις με συνεργάτες/προϊστάμενους/εργοδότες θα βελτιωθούν σε συνάρτηση με παρελθοντικά συμβάντα. Εάν είχες αναλάβει ή υπήρξες μέλος κάποιου πρότζεκτ το 2018 όσον αφορά την εργασία σου, τότε αυτό θα ευωδώσει και θα φέρει νέες προοπτικές για εξέλιξη μέσα στο 2018. Εάν ψάχνεις για εργασία, πρόκειται για ένα αρκετά θετικό διάστημα στο οποίο μπορείς να ξεκινήσεις την έρευνα σου, ενώ εάν εργάζεσαι ήδη και επιθυμείς να κάνεις κάποια στροφή στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία, τότε ο χρόνος αυτός θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκός. Σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, η κούραση και η εξαθλίωση που σου προσφέρουν οι στρεσογόνοι παράγοντες της καθημερινότητας αρχίζουν να σου προσδίδουν ευχαρίστηση και θα θελήσεις να δραστηριοποιηθείς γι’ αυτό. Θα πραγματοποιήσεις αλλαγές στην διατροφή σας, θα ενδιαφερθείς για την γυμναστική του σώματος αλλά και του νου, ενώ παράλληλα θα ερευνήσεις το ενδεχόμενο για κάποια εναλλακτική “εκγύμναση”, ώστε να εκτονώνεις τις εσωτερικές παρορμήσεις σου, όπως είναι η γιόγκα και ο διαλογισμός. Προς το τέλος του 2019, θα παρατηρήσεις να εμφανίζονται ευκαιρίες στον επαγγελματικό και στον προσωπικό σου τομέα. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες και γνωριμίες θα αρχίζουν να ανθίζουν, ενώ ο εργασιακός τομέας θα σε προικίσει με συμμάχους οι οποίοι θα επικρατήσουν στο πλευρό σου πράττοντας το οτιδήποτε. Εκείνο που θα χρειαστεί να αποδώσεις το μέγιστο της προσοχής σου, είναι να λειτουργήσεις διακριτικά ως προς τις προθέσεις σου και να διατηρήσεις ένα τυπικό προφίλ, διότι οι άνθρωποι που θα βρίσκονται δίπλα σου εύκολα θα τείνουν να σε ξεγελάσουν και διακινδυνεύεις να σε εκμεταλλευτούν ή πρόκειται για κρυφούς εχθρούς. Όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, εάν ανήκεις σε αυτούς που έχουν σχέσεις, θα σκεφτείς το ενδεχόμενο ή ακόμη μπορεί και να κινηθείς αναλόγως, ώστε να εξελίξεις το επίπεδο της σχέσης σου, όπως να επισημοποιήσεις με οποιοδήποτε τρόπο την σχέση σου με τον/την σύντροφο σου ή να συγκατοικήσετε. Εάν ανήκεις σε εκείνους που κάνουν παρέα με την μοναξιά, να περιμένεις να πραγματοποιήσεις γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις και τον άνθρωπο της ζωής σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *