Ετήσιες Προβλέψεις Ζώδια Γίνε Αστρολόγος Αστρολογία Άστρα Πλανήτης

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

 

Κριός

Κριός Άρης

Αγαπητέ Κριέ, το 2019 σου επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό καθόλη την διάρκεια του. Ενεργοποιούνται κι εμφανίζονται ευκαιρίες σε υποθέσεις νομικού χαρακτήρα, σε νέα, γενικά ξεκινήματα, καθώς και σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές ανώτερης εκπαιδευτικής φύσεως. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες και θα παρουσιαστούν τα πιο χρηστικά εργαλεία τα οποία θα σου επιφέρουν μία πιο θετική και ομαλότερη έκβαση στην δρομολόγηση των προαναφερθέντων φαινομένων. Θα εμφανιστούν συμβάντα και φαινόμενα, τα οποία θα συνδράμουν στην μέγιστη επιρροή της κοσμοθεωρίας σου, με μοναδικό αποτέλεσμα την διεύρυνση του προσωπικού σου ορίζοντα. Τα μέσα επιδίωξης αυτού του σκοπού θα είναι πολυποίκιλα και ποικιλόμορφα, αφενός, θα ξεκινήσεις με μία έρευνα – εξερεύνηση σε προσωπικό επίπεδο και με διάφορες εναλλακτικές ιδέες – έννοιες όπως είναι η φιλοσοφία, η ψυχολογία και ούτω καθεξής. Αφετέρου, θα αναζητήσεις την απόκτηση της εμπειρίας σε πρακτικό επίπεδο πέραν του θεωρητικού μέσω της περιπέτειας. Θα πραγματοποιήσεις αρκετές γνωριμίες με άτομα που θα έχουν ένα/μία εναλλακτικό/ή υπόβαθρο/κουλτούρα από το/την δικό/ή σου ή πολύ πιθανόν να κατάγονται από μία χώρα του εξωτερικού. Δεν αποκλείεται να πραγματώσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο να χαρακτηριστεί με ιδιαίτερες απόρροιες σε διαπροσωπικό επίπεδο. Στο τέλος του 2019, θα σου παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες ως προς την θέσπιση της κοινωνικής σου εικόνας και της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας. Αυτό σημαίνει ότι, είτε εργάζεσαι είτε ανήκεις στους άνεργους, θα σου πραγματωθούν διάφορες επαγγελματικές προτάσεις – συνεργασίες για διάφορα πρότζεκτ με αποτέλεσμα να αναλάβεις από το πουθενά περισσότερες ευθύνες ή να σταθεροποιηθεί κάποια θέση εργασίας που θα σου προταθεί. Η ανάληψη των περισσότερων ευθυνών θα σας προσδώσει κύρος, δύναμη και μία μορφή εξουσίας – επιρροής. Η αντικειμενικότητα και η τυπικότητα σας θα σας ανταμείψουν και θα σε φέρουν αντιμέτωπο με ολοένα και μεγαλύτερες ευκαιρίες εξέλιξης. Σαν επερχόμενο αυτού, η καριέρα σου θα βρίσκεται στο απόγειο της, δίνοντας σου αμέτρητες ευκαιρίες για να αναδείξεις τις ικανότητες σου, αλλά και να ανταμειφθείς ανάλογα με αυτό το οποίο αξίζεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *