Ετήσιες Προβλέψεις Ζώδια Γίνε Αστρολόγος Αστρολογία Άστρα Πλανήτης

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Λέων 

Λέων Ήλιος

Αγαπητέ Λέοντα, καθόλη την διάρκεια του 2019 θα παρατηρήσεις ευκαιρίες για επέκταση κι εξέλιξη στον αισθηματικό τομέα, καθώς και σε δραστηριότητες που προωθούν την προσωπική σου έκφραση και δημιουργικότητα. Εάν σκέφτεσαι να επεκτείνεις την με τον/την σύντροφο σου, πρόκειται για ένα αρκετά ευνοϊκό διάστημα για την απόκτηση ενός απογόνου. Παράλληλα, τα ερωτικά και ρομαντικά σου αισθήματα λειτουργούν ως το ερέθισμα για την ενεργοποίηση της δραστηριοποίησης σου σε καθημερινό επίπεδο. Είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε κάνεις παρά με την μοναξιά θα εξωθείς τον εαυτό σου σε περιπέτειες ερωτικού χαρακτήρα που θα σου υπόσχονται απύθμενο πάθος και σεξουαλισμό. Εκείνο που χρειάζεται να δώσεις προσοχή είναι σε κινήσεις οικονομικού επιπέδου, είτε με το να τζογάρεις είτε με το να υπερβάλλεις σε τυχερά παιχνίδια. Προς το τέλος του 2019, οι ευκαιρίες θα αλλάξουν τομέα εφαρμογής και θα αφορούν πλέον την καθημερινότητα σου, το πρόγραμμα της ρουτίνας σου, αλλά και την εργασία σου. Οι εργασιακές συνθήκες και οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες/τους προϊστάμενους/τον εργοδότη σου θα παρουσιάσουν διάφορες αλλαγές αλλά μονάχα προς το καλύτερο. Η απόδοση στην εργασία σου θα αυξηθεί και θα ανταμειφθείς για την εργατικότητα και την αφοσίωση σου. Είτε βρίσκεσαι σε κάποια σταθερή εργασία είτε ανήκεις στους ανέργους, οι προτάσεις για δουλειά θα είναι πολυποίκιλες. Όσον αφορά την υγεία σου, θα επιλέξεις να πραγματοποιήσεις κάποιες δραστικές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα διότι οι συνθήκες που θα επικρατούσαν μέχρι και τώρα έχουν εξασθενήσει τον οργανισμό σου τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε οργανικό επίπεδο. Οι σύμβουλοι που θα συμβάλλουν στην αρμονική διαρρύθμιση του οργανισμού σου είναι η υγιεινή διατροφή, η ορθή ξεκούραση και η εποικοδομητική εκγύμναση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *