Ετήσιες Προβλέψεις Ζώδια Γίνε Αστρολόγος Αστρολογία Άστρα Πλανήτης

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Παρθένος

Παρθένος Ερμής

Αγαπητέ Παρθένε, κατά την διάρκεια του 2019 οι τομείς της ζωής σου που θα παρατηρήσεις τις μεγαλύτερες αλλαγές διαμόρφωσης και εξέλιξης θα είναι ο οικογενειακός τομέας, είτε πρόκειται για την οικογένεια που προέρχεσαι (οι γονείς σας), είτε για την οικογένεια που προορίζεις να δημιουργήσεις/επεκτείνεις με τον/την σύντροφο σου, αλλά και ο περιουσιακός σου τομέας – δηλαδή, τα περιουσιακά σου στοιχεία και η ακίνητη περιουσία σου. Θα βρίσκεις την χαρά στα απλά, καθημερινά πράγματα, όπως την πληρότητα της οικογενειακής θαλπωρής και την αίσθηση της ασφάλειας ως προς την ιδιωτική σου σφαίρα δραστηριοποίησης. Εάν μέσα στο προηγούμενο χρονικό διάστημα του 2018 υπήρχαν προβλήματα στους προαναφερθέντες τομείς, θα εμφανιστούν ευκαιρίες για την επίλυση των προβλημάτων αλλά και την γεφύρωση των διαφορών. Προς το τέλος του 2019 αλλάζει η εφαρμογή των θετικών εξελίξεων και κατευθύνεται πλέον στον τομέα της ερωτικής σου ζωής και της προσωπικής σου έκφρασης. Θα αναζητάς την χαρά της ζωής, ενώ το θετικό σου πνεύμα και το παιδί που βρίσκεται μέσα σου θα σε εξωθεί σε δημιουργικές δραστηριότητες που θα σε γεμίζουν με πληρότητα, χαρά, προσωπική έκφραση και αισιοδοξία. Εάν ανήκεις στους δεσμευμένους, σκέφτεσαι το ενδεχόμενο για επέκταση της σχέσης σου με τον/την σύντροφο σου με την απόκτηση ενός απογόνου. Εάν ανήκεις στους ελεύθερους, τότε θα πραγματοποιήσεις αρκετές γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται για τον ρομαντισμό, το πάθος και τον αισθησιασμό τους, στο χέρι σου όμως θα βρίσκεται η εξέλιξη του διότι οι δομικές βάσεις αυτών των σχέσεων θα είναι ασταθείς.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *