Ετήσιες Προβλέψεις Ζώδια Γίνε Αστρολόγος Αστρολογία Άστρα Πλανήτης

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας!

 

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

 

Ταύρος

Ταύρος Αφροδίτη

Αγαπητέ Ταύρε, στο μεγαλύτερο μέρος του 2019 θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για επέκταση στον οικονομικό (ιδίως στα οικονομικά και κληρονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους ανθρώπους) αλλά και στον επαγγελματικό τομέα, η παγίδα όμως, που κρύβει, βρίσκεται τόσο στον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιήσετε τις επικείμενες ευκαιρίες, όσο και στην λάξευση τους μέσω της συνείδησης κι όχι μέσω των ενοχών, των φόβων και των απωθημένων. Τα φαινόμενα που θα εμφανιστούν θα έχουν απόρροιες εξαιρετικά ισχυρές, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ψυχολογικό – εσωτερικό επίπεδο. Θα περάσεις από διάφορα στάδια μεταμορφώσεως στις ερωτικές σχέσεις, αλλά και στις οικονομικές συνεργασίες/συμφωνίες που έχεις χτίσει μέχρι σήμερα, οι οποίες(αλλαγές) θα καταστούν απαραίτητες για την προσωπική σου εξέλιξη. Επιπρόσθετα, θα είναι αναγκαίο να βιώσεις διάφορες απώλειες/καταστροφές/αλλαγές, ώστε η μετουσίωση των γεγονότων να σου δημιουργήσει νέες δυνατότητες κι εσωτερικές, ηθικές αξίες άνθρωπο. Προς το τέλος του 2019, η προσωπική σου κατανόηση περί του κόσμου αλλά και για οτιδήποτε σε περιβάλλει θα διευρυνθεί. Θα σου δημιουργηθεί μία εσωτερική δίψα για να κυνηγήσεις την γνώση, θα θελήσεις να αποκτήσεις περισσότερες πληροφορίες γύρω από ανώτερες ιδέες, ενώ το ενδιαφέρον σου θα ασκηθεί γύρω από την φιλοσοφία αλλά και την αποκόμιση εμπειρίας. Εάν βρίσκεσαι σε φάση σπουδών, θα κυνηγήσεις την απόκτηση κάποιου μεταπτυχιακού εντός αλλά και εκτός συνόρων. Παράλληλα, είναι αρκετά πιθανόν να διοργανώσεις την πραγμάτωση κάποιου ταξιδιού στο εξωτερικό ή σε μία μακρινή απόσταση. Εκείνο που χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σου είναι η εμπλοκή σου σε υποθέσεις νομικού χαρακτήρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *