Ετήσιες Προβλέψεις Ζώδια Γίνε Αστρολόγος Αστρολογία Άστρα Πλανήτης

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Τοξότης

Τοξότης Δίας

Αγαπητέ Τοξότη, κατά την διάρκεια του 2019 θα είναι σαν να έχεις προικιστεί με το χρυσό χέρι του Μήδα. Οτιδήποτε αγγίζεις θα μετατρέπεται σε χρυσό. Η αυτοπεποίθηση σου και η τάση σου για ατομική επεκτατικότητα θα αγγίξει το απόγειο της μέσα στον χρόνο, κάτι που θα σε ωθήσει να κυνηγήσεις τα προσωπικά σου όνειρα, κι όχι μόνο! Βάζεις μπρος την εκκίνηση του πλοίου της ζωής σου, δρομολογείς τους στόχους και τις προσωπικές σου επιθυμίες  με περισσή ευκολία, και το θετικό είναι ότι θα έχεις την εύνοια να πετύχεις για ότι στοχεύεις. Η επιτυχία όμως, δεν θα θεωρείται δεδομένη κι εδώ θα κριθεί η δύναμη και η αυθεντικότητα της ατομικής σου βούλησης. Θα εξωθήσεις τον εαυτό σου στην απόκτηση περισσότερων γνώσεων σε διάφορους τομείς, οι οποίοι θα έχουν σαν αποτέλεσμα την εξειδίκευση. Σε προσωπικό επίπεδο, η ιδιωτική σου ζωή θα σου προσφέρει λύσεις για να ρίξεις την άγκυρα σου, εν ολίγοις, θα ανακαλύψεις εκείνους τους σταθερούς συντελεστές που θα προσδώσουν στην ζωή σου ομορφιά, αρμονία, ευτυχία και πληρότητα. Εάν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα σκεφτείς το ενδεχόμενο να εξελίξεις το επίπεδο της σχέσης με τον σύντροφο σου είτε με την συγκατοίκηση, είτε με την πρόταση γάμου ή κάποιου είδους επισημοποίηση. Εάν ανήκεις σε αυτούς που κάνουν ακόμη παρέα με την μοναξιά, κατά την διάρκεια του 2019 θα πραγματοποιήσεις γνωριμίες οι οποίες, θα χαρακτηρίζονται από μοναδικότητα ως προς τις δυναμικές του χαρακτήρα τους, καθώς και ως προς αυτά που θα έχουν να σου προσφέρουν. Προς το τέλος του έτους, ο οικονομικός και ο αισθηματικός τομέας θα έρθουν στο προσκήνιο της καθημερινότητας σου. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες για την σταθεροποίηση του εισοδήματος σου εάν αυτό είναι ρευστό, ενώ δεν αποκλείεται και η αύξηση του. Στον συναισθηματικό τομέα, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε ελεύθερος/η, οι άνθρωποι που θα βρεθούν δίπλα σου αυτό το διάστημα θα σε ωθήσουν σε μία αισθηματική σταθερότητα και θα σας εμπνέουν μία αίσθηση εμπιστοσύνης ως προς τις ατομικές σου δυνάμεις. Η ευταξία και η αυταξία σου, θα είναι οι κύριοι συντελεστές οι οποίοι θα αποτελέσουν το γκρέμισμα του λαβύρινθου στον οποίο οδηγείς τον εαυτό σου συνεχώς λόγω ανασφάλειας, άγνοιας ή φόβου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *