Ετήσιες Προβλέψεις Ζώδια Γίνε Αστρολόγος Αστρολογία Άστρα Πλανήτης

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η νέα μας αστρολογική υπηρεσία για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

Ζυγός

Ζυγός Αφροδίτη

Αγαπητέ Ζυγέ, κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2019 οι σχέσεις με τα πρόσωπα που συνδιαλέγεσαι σε καθημερινό επίπεδο δηλαδή, τα αδέρφια, τους συγγενείς ή τους γείτονες θα γίνουν πιο άμεσες και ουσιαστικές. Ο λόγος σου και η ικανότητα της επιχειρηματολογίας σου θα γίνουν πιο ορθολογικά, κατατοπιστικά και η πειθώ σου θα επηρεάζει και τον πιο δύσκολο ακροατή. Θα ενδιαφερθείς για πιο εποικοδομητικές, ουσιώδεις συζητήσεις οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από εμβάθυνση και ουσιαστικότητα. Η περιέργεια σου για νέες πληροφορίες και εναλλακτικές ιδέες (όπως μεταφυσική, ψυχολογία, εσωτερισμός και ούτω καθεξής) θα γίνει πιο έντονη και θα αναζητάς ανθρώπους και μέσα που θα μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που ζητάς. Παράλληλα, μπαίνεις σε μία περίοδο όπου θα διοργανώσεις κοντινές μετακινήσεις – ταξίδια τα οποία θα αφορούν είτε την αναψυχή, είτε για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Προς το τέλος του 2019, η εφαρμογή των θετικών εξελίξεων θα αφορούν τον οικογενειακό τομέα και τα περιουσιακά σου στοιχεία. Δηλαδή, μπαίνεις σε μία διάθεση επεκτατικότητας, πληρότητας και ασφάλειας, κοινώς, βρίσκεις την θέση σου στην ιδιωτική σου ζωή με το να ανήκεις κάπου σταθερά. Η σχέση σου με την οικογένεια σου, είτε αφορά αυτήν την οποία προέρχεσαι (το πατρικό και τους γονείς σου) είτε αυτή που σκέφτεσαι να δημιουργήσεις με τον/την σύντροφο σου, θα γίνουν πιο ουσιώδεις και θα βασίζονται σε γερά θεμέλια. Τα περιουσιακά σου στοιχεία και η ακίνητη περιουσία σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και αν κάνεις προσεκτικές επενδύσεις σε οικονομικό επίπεδο θα είσαι σε θέση να αυξήσεις ή να δρομολογήσεις με σταθερές προοπτικές τις ιδιοκτησίες σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *