Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

 

 

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, το ερχόμενο τριήμερο θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα, οικονομικές συμφωνίες τρίτων προσώπων, αλλά και κληρονομικά θέματα τα οποία μπορούν να διευθετηθούν εύκολα μέσω διπλωματικής συζήτησης. Γενικά, θα προσπαθείτε να ισορροπήσετε το προσωπικό σας πρόγραμμα και ταυτόχρονα να καλύψετε τις ανάγκες των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Από Δευτέρα, η διάθεση σας ανεβαίνει, το ίδιο και η αισιοδοξία σας. Κλείνετε διάφορες εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με την εργασία αλλά και την καθημερινότητα. Παίρνετε την απόφαση να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και την εμφάνιση σας.

 

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, το ερχόμενο τριήμερο οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Θα κάνετε νέες γνωριμίες ή συνεργασίες σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από Δευτέρα, οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σας επηρεάζουν άμεσα, ζητήματα όμως οικονομικής φύσεως εμφανίζονται και χρειάζονται άμεση διευθέτηση. Προωθούνται θέματα νέων συνεργασιών, πραγματοποιούνται γνωριμίες με θετική εξέλιξη και οτιδήποτε βάζετε κατά νου το πετυχαίνετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ στον τομέα της εργασίας παρά τις επιτυχίες σας.

 

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, το ερχόμενο τριήμερο κάνετε πολλές επαφές, συζητήσεις, και συναντήσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν ως έναυσμα για την κοινωνική σας καταξίωση, την καριέρα αλλά και την δημόσια εικόνα σας. Από την Δευτέρα, την προσοχή σας μονοπωλεί ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων και κάνετε πολλές γνωριμίες ερωτικής φύσεως καθώς θα αυξηθεί η γοητεία σας. Προσοχή σε παρορμητικές ή υπερβολικές κινήσεις λόγω ενθουσιασμού. Η καθημερινότητα, η εργασία αλλά και η σωματική σας υγεία βρίσκονται στο απόγειο τους, εκμεταλλευτείτε το για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, το ερχόμενο τριήμερο είναι ένα ευοίωνο διάστημα για να οργανώσετε διασκεδαστικές και εποικοδομητικές δραστηριότητες παραγωγικής φύσεως, δηλαδή άθληση, μία εξόρμηση στην φύση ή ακόμη την ανάγνωση και μελέτη ενός βιβλίου. Από Δευτέρα, θα χρειαστεί να έχετε γεμάτα τα ντεπόζιτα της διάθεσης σας, ώστε στην καθημερινότητα αλλά και στην εργασία σας να μην βγείτε εκτός ρυθμού. Αισθάνεστε ότι το οικογενειακό περιβάλλον αλλά και η κατοικία σας είναι αυτά που σας δίνουν την αίσθηση της πληρότητας. Παράλληλα, θα γίνουν συναντήσεις και γνωριμίες οι οποίες θα συνάδουν με τον τρέχον τρόπο σκέψης σας και θα σας μυήσουν σε πιο ουσιαστικές αισθήσεις.

 

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, το ερχόμενο τριήμερο θα σας απασχολήσουν θέματα κατοικίας και καριέρας. Η οικογένεια σας, το πατρικό ή η τρέχον κατοικία σας θα χρειαστούν την αμέριστη προσοχή σας. Παράλληλα, κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις σε ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας. Από Δευτέρα, η αισιοδοξία και η πίστη σας αυξάνονται, επομένως λειτουργείτε με περισσότερη αφοσίωση αλλά και “έρωτα”. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο βρίσκεται στο ζενίθ του, επομένως αξιοποιήστε την επιχειρηματολογία σας σε θέματα που θα προκύψουν αυτές τις μέρες.

 

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, το ερχόμενο τριήμερο έχετε πολλές επαφές με κόσμο και η επικοινωνία σας έρχεται στο απόγειο της. Είναι πιθανό να κάνετε κάποιο σύντομο και κοντινό ταξίδι. Τα αδέρφια, οι συγγενείς αλλά και άτομα που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας θα σας χρειαστούν. Από την Δευτέρα, η αναγκαιότητα της προσφοράς και της παρουσίας σας θα είναι για την οικογένεια και την κατοικία σας, καθώς θα προκύψουν κάποια άμεσα και απρόσμενα γεγονότα. Οικονομικά παίρνετε μία ανάσα και βρίσκετε λύσεις για διάφορες εκκρεμότητες που σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα.

 

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, το ερχόμενο τριήμερο ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο. Καλό είναι να κάνετε έναν λειτουργικό απολογισμό και να τα βάλετε σε τάξη. Πέραν αυτού, χρειάζεται να αναθεωρήσετε την αξία που δίνετε στον εαυτό σας με βάση τα δικά σας κριτήρια και όχι μέσα από το πρίσμα των υπολοίπων. Από Δευτέρα, το κλίμα της καθημερινότητας γίνεται πιο ελαφρύ καθώς θα έχετε πολλές επαφές με κόσμο και μεγάλη επικοινωνιακή διάθεση. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και η γοητεία σας θα φτάσει στο ζενίθ της. Κάποιες μικρές εντάσεις ή αντιθέσεις θα προκύψουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις βρίσκουν λύση.

 

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, το ερχόμενο τριήμερο έλκετε την προσοχή και αυτό σας οδηγεί σε σκέψεις για αλλαγή της εμφάνισης σας. Επίσης, θα αναλάβετε όλες τις ευθύνες σε διαπροσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο ή στις συνεργασίες σας, επομένως πράξτε με υπομονή. Από Δευτέρα, ζητήματα οικονομικής φύσεως μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας και παράλληλα χρειάζεται να βάλετε σε τάξη την αυτοεκτίμηση σας. Έχετε πειθώ, επιχειρηματολογία και ειρμό σκέψεων, επομένως αξιοποιήστε το στο μέγιστο για τα προσωπικά σας ζητήματα. Θα κουραστείτε λίγο παραπάνω αυτό το διάστημα, οπότε προσοχή σε υπερβολές ή σε διάφορες μορφές κατάχρησης.

 

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, το ερχόμενο τριήμερο η ενέργεια σας μειώνεται, κουράζεστε πιο εύκολα και αυτό οφείλεται σε ψυχογενείς παράγοντες. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί με καταχρήσεις και μη παίρνετε προσωπικά οτιδήποτε συμβαίνει στον περίγυρο σας. Από Δευτέρα, οι ρυθμοί ανεβαίνουν και τα πράγματα βελτιώνονται καθώς θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τις δυνάμεις σας. Ρίχνετε μία πιο αντικειμενική ματιά στην υγεία του σώματος σας, στον προγραμματισμό τις καθημερινότητας αλλά και στις συνθήκες της εργασίας. Οτιδήποτε σκέφτεστε μπορείτε να το πραγματοποιήσετε χωρίς να κωλύεστε. Φίλοι, σύλλογοι, σωματεία αλλά και γνωριμίες με κύρος θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας.  

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, το ερχόμενο τριήμερο έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και φιλική διάθεση. Θα έχετε αρκετές συναντήσεις με καλούς φίλους, ομοϊδεάτες ή άτομα πετυχημένης φύσεως. Από Δευτέρα, πέφτει η ζωηρή σας διάθεση και ασχολείστε εντατικά με την εργασία αλλά και την ρουτίνα. Ως επερχόμενο αυτού, κουράζεστε εύκολα και μειώνεται η ψυχολογία σας. Παρόλα αυτά, έχετε φιλικά άτομα στον περίγυρο σας που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας και να ανακτήσετε την διάθεση σας περνώντας ευχάριστες στιγμές. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό, μπορείτε να δείτε την κοινωνική σας εικόνα να ανεβαίνει, όπως και την καριέρα σας.

 

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, το ερχόμενο τριήμερο η κοινωνική σας θέση κεντρίζει το ενδιαφέρον σας και παίρνετε αποφάσεις που θα σας εξασφαλίσουν την επιτυχία. Επίσης, θέλετε να δείχνετε και προς τα έξω μία εικόνα επιτυχίας και λάμψης – το οποίο και το πετυχαίνετε. Από Δευτέρα φίλοι, ομοϊδεάτες, σύλλογοι ή σωματεία θα σας έχουν στο επίκεντρο. Αυξάνεται η δημοφιλία σας, αλλά τα κοινωνικά και φιλάνθρωπα αισθήματα που σας διακατέχουν, θα σας κρατήσουν προσγειωμένους. Έχετε μία μεγάλη ευκαιρία αυτό το διάστημα, είτε να συμμετέχετε σε επιμορφωτικά σεμινάρια για εξειδίκευση σε ένα τομέα, είτε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

 

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, το ερχόμενο τριήμερο είναι ένα ευοίωνο διάστημα για παρακολούθηση επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων διότι θα σας είναι χρήσιμα το επόμενο διάστημα, για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Επίσης, είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ή απεναντίας να δημιουργήσετε επαφές με άτομα του εξωτερικού. Από Δευτέρα, διεκπεραιώνετε οποιεσδήποτε εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως έχετε, όπως φόρους, κληρονομιές ή οικονομικές συμφωνίες τρίτων(χρήματα συζύγου κ.τ.λ.π.). Με την εκκαθάριση που συμβαίνει στους προσωπικούς σας τομείς, η κοινωνική σας καταξίωση σας φέρνει ευκαιρίες επαγγελματικού χαρακτήρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *