Αστρολογικες Προβλέψεις

*Για μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη, σας συμβουλεύουμε εκτός από την ανάγνωση του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος σας, να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

 

♦Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η πρώτη έκδοση της αστρολογικής μας υπηρεσίας για προσωπικές, δωρεάν, ημερήσιες προβλέψεις είναι έτοιμη. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ σε αυτό το link: astrolucis.gr.

♦Παράλληλα, σας έχουμε ετοιμάσει τις αστρολογικές σας προβλέψεις για το 2019. Ανακαλύψτε τις πατώντας εδώ!

 

 

Κριός

Κριός ΆρηςΑγαπητέ Κριέ, την ερχόμενη βδομάδα θα σε απασχολήσουν υποθέσεις νομικού χαρακτήρα, καθώς κι οτιδήποτε σχετίζεται με την ανώτερη εκπαίδευση – όπως μεταπτυχιακά ή διδακτορικά, ενώ δεν αποκλείεται να έλξουν την προσοχή σου ερωτήματα προσωπικών οριζόντων, ερεθίσματα φιλοσοφικού περιεχομένου ή επέκτασης των ήδη υπαρχόντων γνώσεών σου μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων. Εάν αναζητάς περισσότερες απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα σου, ξεκίνα να αναζητάς περισσότερες και ποικιλόμορφες πηγές εναλλακτικού χαρακτήρα για να αποκτήσεις μία πολυπρισματική προσέγγιση. Στον συναισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδιακού προσπάθησε να ισορροπήσεις τον χρόνο που αφιερώνεις ανάμεσα στο επάγγελμα σου και στην οικογένεια ή στον/στην σύντροφο σου. Εάν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, δεν αποκλείεται να νιώσεις έλξη από ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή από τον επαγγελματικό σου χώρο.

 

Ταύρος

Ταύρος ΑφροδίτηΑγαπητέ Ταύρε, την ερχόμενη βδομάδα θα ασχοληθείς εκτενώς με κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα που διαχειρίζεσαι από κοινού με άλλα άτομα, ενώ δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν ημιτελείς υποθέσεις σου με κρατικούς φορείς όπως είναι η εφορία ή ακόμη και με τραπεζικούς φορείς. Δρομολογούνται ανολοκλήρωτες συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα κι ακόμη, παρουσιάζονται ευκαιρίες για να τακτοποιηθούν τυχόν εκκρεμότητες και χρέη. Σε προσωπικό επίπεδο, το παρελθόν θα σου χτυπήσει ξανά την πόρτα. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τον εαυτό σου σε εσωτερικό επίπεδο, αποδέξου τις αναμνήσεις που έχεις αποκομίσει με το συγκεκριμένο πρόσωπο, δώσε συγχώρεση και όποια κι αν είναι η απόφαση σου δώσε ένα οριστικό τέλος με την επιλογή που θα πραγματοποιήσεις. Στον συναισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδιακού δεν αποκλείεται να διοργανώσεις χαρούμενες στιγμές με τον/την σύντροφο σου, ακόμη και με το να δρομολογήσετε κάποιο μακρινό ταξίδι. Εάν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, θα πραγματοποιήσεις γνωριμίες είτε με άτομα που έχουν διαφορετική καταγωγή, είτε κατέχουν εναλλακτική κουλτούρα από την δική σου.

 

Δίδυμοι

Δίδυμοι ΕρμήςΑγαπητέ Δίδυμε, την ερχόμενη βδομάδα θα σε απασχολήσουν εκτενώς οι επαγγελματικές σου γνωριμίες ή συνεργασίες, καθώς και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εάν δρομολογείς την σύναψη νέων συμφωνιών σε επαγγελματικό ή σε οικονομικό επίπεδο, κρίνεται αναγκαίο να κάνεις μία ανασκόπηση των λεπτομερειών πριν υπογράψεις προκειμένου να αποφύγεις να βρεθείς προ εκπλήξεως. Παράλληλα, οι παρορμητισμοί στις προσωπικές σου σχέσεις, είτε πρόκειται για ερωτικό, είτε για φιλικό δεσμό θα σε εκτοπίσουν από την πορεία σου. Χρειάζεται να επιδείξεις καρτερικότητα, διακριτικότητα και αφοσίωση. Στον συναισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδιακού αν αναμένεις στιγμές πάθους κι έρωτα με τον/την σύντροφο σου, δείξε μονάχα προσοχή στην τάση σου για αισθήματα ζήλιας, καχυποψίας και κτητικότητας. Εάν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που θα σε κάνει να αισθανθείς μοναδικά!

 

Καρκίνος

Καρκίνος ΣελήνηΑγαπητέ Καρκίνε, την ερχόμενη βδομάδα θα έχεις να αντιμετωπίσεις απρόσμενα φαινόμενα που σχετίζονται με την σωματική και την ψυχολογική σου ισορροπία. Κρίνεται σημαντικό να αποφύγεις τυχόν παρασπονδίες, καθώς και κάθε μορφής λαιμαργία, είτε πρόκειται για την διατροφή σου, είτε ακόμη και στις λέξεις που χρησιμοποιείς για να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Βοηθητικοί συντελεστές που θα προωθήσουν την εξομάλυνση των συγκεκριμένων παραγόντων και θα συντελέσουν με ισχυρή δράση είναι ο διαλογισμός, η αποτοξίνωση, η γιόγκα και το πιο απλό η ξεκούραση και ο χαλαρωτικός ύπνος. Στον συναισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδιακού πρόκειται να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε συναισθηματικό κι ερωτικό επίπεδο με τον/την σύντροφο σου. Εάν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, να αναμένεις να πραγματοποιήσεις μία σημαντική γνωριμία τις ερχόμενες μέρες με την οποία θα αισθάνεσαι σαν να είναι το άλλο σου μισό.

 

Λέων

Λέων ΉλιοςΑγαπητέ Λέοντα, την ερχόμενη βδομάδα θα έχεις έντονη ροπή να απολαύσεις την ζωή μέσα από ευδαιμονικούς ρυθμούς σε κάθε της διάσταση. Οι διακοπές των εορτών σε χαλάρωσαν ακόμη περισσότερο και σαν απότοκο αυτού θα είναι απότομη η προσγείωση σου στην ρουτίνα. Μπορείς να ξεκινήσεις βήμα προς βήμα να προσφέρεις στον περίγυρο σου, είτε τον εργασιακό, είτε τον προσωπικό μέσα από την έκφραση των δημιουργικών ιδεών που σου δημιουργούνται κατά την ξεκούραση. Παράλληλα, η αγάπη, η γενναιοδωρία και η ελευθερία της ατομικότητας είναι έννοιες που χρειάζεται να εντρυφήσεις. Στον συναισθηματικό τομέα, η καθημερινότητα με τον/την σύντροφο σου γίνεται ολοένα και πιο αρμονική, ενώ θα υπάρξει κατανόηση και σεβασμός των προτεραιοτήτων του ενός προς τον άλλον, ιδίως στον τομέα της εργασίας. Εάν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, δεν αποκλείεται να βιώσεις το φλερτ ή την εκδήλωση ερωτικού ενδιαφέροντος από κάποιο άτομο στον εργασιακό σου χώρο, οπότε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

 

Παρθένος

Παρθένος ΕρμήςΑγαπητέ Παρθένε, την ερχόμενη βδομάδα θα ασχοληθείς με έκτακτα φαινόμενα που θα παρουσιαστούν είτε στους γονείς σου, είτε στην οικογένειά σου επομένως, διατήρησε την ψυχραιμία σου προκειμένου να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε προκύψει. Επίσης, εάν δρομολογείς υποθέσεις ακίνητης περιουσίας και περιουσιακών στοιχείων ή ακόμη, αν βρίσκεσαι σε περίοδο ανακαίνισης ή μετακόμισης, φρόντισε να επιμείνεις με συνέπεια και αφοσίωση στην διεκπεραίωση των όποιων διεργασιών για να αποφύγεις ό,τι τείνει να δυναμιτίσει την μέχρι τώρα πορεία που έχεις σημειώσει. Στον συναισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδιακού θα βιώσεις έντονα την αγάπη, τον ρομαντισμό και τον έρωτα με τον/την σύντροφο σου, στοιχείο που θα σας φέρει αρκετά πιο κοντά σε αισθηματικό επίπεδο. Εάν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, να αναμένεις μία περίοδο που θα χαρακτηριστεί από αμέριστη ευδαιμονία και καλοπέραση μέσα από καινούργιες γνωριμίες που θα πραγματοποιήσεις και οι οποίες, θα σε κάνουν να βιώσεις ανεπανάληπτες στιγμές.

 

Ζυγός

Ζυγός ΑφροδίτηΑγαπητέ Ζυγέ, την ερχόμενη βδομάδα κρίνεται σημαντικό να διατηρήσεις τα μάτια σου ανοιχτά διότι, θα εμφανιστούν φαινόμενα που θα οδηγήσουν το νευρικό σου σύστημα σε ευαίσθητο επίπεδο. Ευνοούνται τα κοντινά ταξίδια, οι μικρές μετακινήσεις, καθώς και η διεκπεραίωση υποθέσεων γραφειοκρατικού χαρακτήρα ή η δρομολόγηση φαινομένων που περιλαμβάνουν την κινητοποίηση αρκετών εγγράφων. Προσπάθησε να δώσεις προσοχή στην διαχείριση του λόγου και της έκφρασης σου γενικότερα προκειμένου να αποφύγεις τυχόν προστριβές ή διενέξεις κάθε μορφής. Να αναμένεις καλές ειδήσεις από συγγενικά σου πρόσωπα, τα αδέρφια σου ή τους γείτονές σου. Στον συναισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδιακού θα αισθανθείς έντονα μία αίσθηση οικειότητας με τον/την σύντροφο σου, ενώ δεν αποκλείεται να επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την δική σας φαμίλια είτε με την συγκατοίκηση, είτε με την απόκτηση ενός απογόνου. Εάν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, να αναμένεις μία ιδιαίτερη γνωριμία που θα προωθήσει μία αίσθηση οικειότητας κι ασφάλειας μέσα σου που είχες καιρό να αισθανθείς.

 

Σκορπιός

Σκορπιός Πλούτωνας ΆρηςΑγαπητέ Σκορπιέ, την ερχόμενη βδομάδα η αυτοεκτίμηση σου θα εξισωθεί σε μεγάλο βαθμό με την διαχείριση που πραγματοποιείς στον οικονομικό σου τομέα. Δώσε προσοχή μην εξωθήσεις τον εαυτό σου σε περιττά έξοδα που εν τέλει δύναται να αποβούν δυσαρμονικά για τις μελλοντικές σου ανάγκες και προτεραιότητες. Προσπάθησε να εναρμονιστείς με τον εαυτό σου και να αγκαλιάσεις τόσο τις δυνάμεις, όσο και τις αδυναμίες σου διότι, εφόσον τα κάνεις κτήμα σου τότε και μόνον τότε θα επιφέρεις εναρμόνιση στην καθημερινότητα σου. Στον συναισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδιακού θα πραγματοποιήσεις εποικοδομητικές συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου, στοιχείο που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά σε νοητικό ή πνευματικό επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε και κάποιο κοντινό ταξίδι για αναψυχή και ανάταση. Εάν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, και βρίσκεσαι σε φάση που θα πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι ή πρόκειται να συμμετέχεις σε κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο είτε για αναψυχή, είτε για επαγγελματικούς λόγους να αναμένεις κάποια ιδιαίτερη γνωριμία στο άμεσο περιβάλλον που θα βρίσκεσαι.

 

Τοξότης

Τοξότης ΔίαςΑγαπητέ Τοξότη, την ερχόμενη βδομάδα τα πάντα θα περιστρέφονται γύρω από εσένα, καθώς θα αποτελέσεις τον πυρήνα αρκετών φαινομένων ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι που δεν θα το προτιμάς. Ετοιμάσου για μέρες που θα έλκεις λοιπόν, την προσοχή! Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις και κάποια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση η οποία, θα γοητεύσει αρκετά τον περίγυρο σου και θα σου επιφέρει τις προσδοκώμενες επιτυχίες που αναμένεις. Φρόντισε μονάχα να μην πραγματώσεις βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις που θα δυναμιτίσουν την πορεία που έχεις σημειώσει μέχρι τώρα. Η καρτερικότητα και η συνέπεια είναι αρετές που θα ενισχύσουν την επιτυχία σου. Στον συναισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδιακού θα έρθεις πιο κοντά σε συναισθηματικό κι ερωτικό επίπεδο με τον/την σύντροφο σου, ενώ αισθήματα όπως είναι η ασφάλεια, η σταθερότητα και η εκτίμηση θα ισχυροποιηθούν ανάμεσα σας. Εάν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, εφόσον ενισχύσεις την φυσική ομορφιά σου με την αίσθηση αυτοπεποίθησης να αναμένεις ευχάριστα αποτελέσματα σε επικείμενες γνωριμίες.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερως ΚρόνοςΑγαπητέ Αιγόκερε, την ερχόμενη βδομάδα οι ρυθμοί της καθημερινότητας σου επιβάλλουν να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οποίους, δρομολογείς τις υποθέσεις της ρουτίνας σου. Δώσε χρόνο και προτεραιότητα στον εαυτό σου να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει διότι, σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο θα βρίσκεσαι σε μία ήδη τεταμένη κατάσταση που δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε πιθανή κατάρρευση. Παράλληλα, προσπάθησε να αποφύγεις τα παρασκηνιακά δρώμενα τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό προκειμένου να μην εμπλακείς σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Στον συναισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδιακού θα αποτελέσεις σημαντική πηγή ευτυχίας για τον/την σύντροφο σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε πιο κοντά σε αισθηματικό κι ερωτικό επίπεδο. Εάν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, να αναμένεις έντονα το φλερτ και το ερωτικό ενδιαφέρον, καθώς θα προκαλείς έντονα την προσοχή είτε με το επικοινωνιακό σου ταλέντο, είτε με το φλογερό σου ταπεραμέντο.

 

Υδροχόος

Υδροχόος Ουρανός ΚρόνοςΑγαπητέ Υδροχόε, την ερχόμενη βδομάδα η κοινωνική σου ζωή θα αποτελέσει το επίκεντρο της προσοχής σου. Η αναγνωρισιμότητα σου σε επαγγελματικό επίπεδο αυξάνεται, το ίδιο και η δημοφιλία σου. Να αρχίζεις να προετοιμάζεσαι, καθώς θα σε καλέσουν σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες, θα πραγματοποιήσεις δυναμικές γνωριμίες με ισχυρά άτομα που θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά στους στόχους και στις επιθυμίες σου. Προσοχή στις λεπτομέρειες που μοιράζεσαι από την προσωπική σου ζωή ή από τα ατομικά σου κατορθώματα διότι, δεν χαίρονται όλοι με τις επιτυχίες σου. Στον συναισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδιακού θα βιώσεις ήρεμες και χαλαρές στιγμές με τον/την σύντροφο σου, και σαν απότοκο αυτού θα έρθετε πιο κοντά σε αισθηματικό επίπεδο. Εάν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή διότι, αφενός, τα παρασκηνιακά δρώμενα θα είναι αρκετά έντονα, αφετέρου όμως, ίσως χρειαστεί να κρατήσεις κάποιο ειδύλλιο κρυφό από τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

Ιχθύες

Ιχθύες Ποσειδώνας ΔίαςΑγαπητέ Ιχθύ, την ερχόμενη βδομάδα η κοινωνική σου ζωή και η επαγγελματική σου κατεύθυνση θα μπουν στο στόχαστρο της ενασχόλησης και του ενδιαφέροντος σου. Κατάλληλες μέρες για την εξομάλυνση και την εξισορρόπηση των επαγγελματικών σου σχέσεων τόσο με τον εργοδότη ή τον προϊστάμενο σου, όσο και με τους συνεργάτες σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποια αλλαγή ή εξειδίκευση στον τομέα της καριέρας σου. Στον συναισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδιακού θα βιώσεις έντονες, κοινωνικές στιγμές με τον/την σύντροφο σου, ενώ η δρομολόγηση ενός κοινού στόχου δεν αποκλείεται να σας φέρει κατά συνέπεια πιο κοντά σε κάθε επίπεδο. Εάν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, αποκτάς μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε κοινωνικό επίπεδο, θα πραγματοποιήσεις αρκετές γνωριμίες μέσω καλών φίλων, ενώ δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο από τον φιλικό σας περίγυρο να σας εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *